Νέα

ΛΑ.Ο.Σ.-Γιώργος Καρατζαφέρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
142
Πόντοι
66
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! ! Απαλλάχθηκε με βούλευμα για τα «κακουργήματα» ο Καρατζαφέρης ! ! :effemine:

Άδωνις Γεωργιάδης
Χθες στις 2:02 μ.μ. ·
Με βούλευμα ο Καρατζαφέρης απηλλάγη απτις κατηγορίες περί δωροδοκίας και έτσι πάει και το σήριαλ με τις ερωτήσεις μας. Το ακούσατε πουθενά;

δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Άδωνης, θα τονε γαμεί όπου τον πετυχαίνει... :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376

Το μεγάλο κόλπο: Πως μειώνουν την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

16 Ιανουαρίου 2015 | 13:20. Τα καρφιά του Σπύρου

''Μου είπαν να μην το γράψω, αλλά προκειμένου να σκάσω αποφάσισα να το γράψω.

Ξέρετε γιατί δεν βάζουν στις μετρήσεις των δημοσκόπων τον ΛΑ.ΟΣ; Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μειωμένη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ.

Τον ΛΑ.ΟΣ τον μετράνε μεταξύ 2,9% έως 3,2% και δίνουν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γύρω στις 3 μονάδες. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στην πραγματικότητα υπερβαίνει τις 7 μονάδες. Με τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ, που δεν τα εμφανίζουν οι πονηροί, φέρνουν τη διαφορά γύρω στα 3% και κρατούν μέσα στο εκλογικό παιχνίδι τον κ. Α. Σαμαρά. Μου συνέστησαν φίλοι και άσπονδοι φίλοι να μην το αποκαλύψω γιατί... μπορεί να κάνω κακό στον αδελφό μου.
«Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, μου συνέστησαν. Έτσι και έτσι ο Γιώργος εκλογικά θα πάρει το ποσοστό του. Θυμάσαι και στις Ευρωεκλογές οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 0,5% και τελικά πήρε 2,8%».

Άραγε κάνω καλό ή κακό που το αποκαλύπτω;;; Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει!''
σιγα κ βγει ο καρατζαφερης 1,5% θα παρει κ πολυ του ειναι.
η ενωση κεντρωων ισως παρει παραπανω και απο τον καρατζαφερη,αλεξ λες να στοιχησει το γεγονος οτι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου οι 100.000 νεοι; ισως μερικοι απο αυτους να ανηκουν στην νεος;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
2015 Γιώργος Καρατζαφέρης 63.692 1,03% ενδέκατο κόμμα

2015 Βασίλης Λεβέντης 110.826 1,79% 9ο κόμμα