Φώτης Μπαμπάνης. Πολύ γραφικός τύπος. Γυρολόγος των διακαστιρίων αρχές δεκαετίας του 90 και όλιγον μεθύστακας. Πολύ κάλτ φυσιογνωμία με πολύ καλή σχέση με το Μετάξι και τα πέριξ!!
![]()
αυτος δεν ειναι που ειχε πεταξει το ποτηρι με το νερο στον κορκολη στα δικαστηρια τοτε
που πηδαγε τα κοριτσακια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΛΑ.Ο.Σ.-Γιώργος Καρατζαφέρης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Τύπε αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά τον είχα γνωρίσει σε μια δουλειά που κάναμε μαζί του ποδαριού εκείνα τα χρόνια και έτυχε και τον είχα υφιστάμενό μου, όχι ότι εγώ είχα περισσότερα πτυχία από αυτόν που πράγματι διέθετε. Και τότε δύσκολα ήταν τα πράγματα. Ο άνθρωπος ήταν ολίγον σαλεμένος.
Καθόταν στις καρέκλες την νύχτα και κοιμόταν και πεταγόταν στον ύπνο του και πέταγε που και που.
-Κύριε εσείς πήρατε αριθμό προτεριότητας; Όλα αυτά αφού είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ. Ο φουκαράς είχε πάθει μεγάλη ζημιά την οποία του την είχε κάνει γυναίκα.
Τώρα που είδα το όνομα του τον θυμήθηκα. Δεν πολύ ασχολούμαι με τα πολιτικά αλλά αν βάζουν τέτοιους στα ψηφοδέλτια γάματα!

Καθόταν στις καρέκλες την νύχτα και κοιμόταν και πεταγόταν στον ύπνο του και πέταγε που και που.
-Κύριε εσείς πήρατε αριθμό προτεριότητας; Όλα αυτά αφού είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ. Ο φουκαράς είχε πάθει μεγάλη ζημιά την οποία του την είχε κάνει γυναίκα.
Τώρα που είδα το όνομα του τον θυμήθηκα. Δεν πολύ ασχολούμαι με τα πολιτικά αλλά αν βάζουν τέτοιους στα ψηφοδέλτια γάματα!

TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ SKAI 15-01-15
O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑLPHA 14-01-15
O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΕPSILON TV 12-01-15
O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑLPHA 14-01-15
O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΕPSILON TV 12-01-15
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
Το μεγάλο κόλπο: Πως μειώνουν την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
16 Ιανουαρίου 2015 | 13:20. Τα καρφιά του Σπύρου
''Μου είπαν να μην το γράψω, αλλά προκειμένου να σκάσω αποφάσισα να το γράψω.
Ξέρετε γιατί δεν βάζουν στις μετρήσεις των δημοσκόπων τον ΛΑ.ΟΣ; Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μειωμένη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ.
Τον ΛΑ.ΟΣ τον μετράνε μεταξύ 2,9% έως 3,2% και δίνουν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γύρω στις 3 μονάδες. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στην πραγματικότητα υπερβαίνει τις 7 μονάδες. Με τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ, που δεν τα εμφανίζουν οι πονηροί, φέρνουν τη διαφορά γύρω στα 3% και κρατούν μέσα στο εκλογικό παιχνίδι τον κ. Α. Σαμαρά. Μου συνέστησαν φίλοι και άσπονδοι φίλοι να μην το αποκαλύψω γιατί... μπορεί να κάνω κακό στον αδελφό μου.
«Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, μου συνέστησαν. Έτσι και έτσι ο Γιώργος εκλογικά θα πάρει το ποσοστό του. Θυμάσαι και στις Ευρωεκλογές οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 0,5% και τελικά πήρε 2,8%».
Άραγε κάνω καλό ή κακό που το αποκαλύπτω;;; Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει!''
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
Τι συγκινητικο....
Το μεγάλο κόλπο: Πως μειώνουν την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
16 Ιανουαρίου 2015 | 13:20. Τα καρφιά του Σπύρου
''Μου είπαν να μην το γράψω, αλλά προκειμένου να σκάσω αποφάσισα να το γράψω.
Ξέρετε γιατί δεν βάζουν στις μετρήσεις των δημοσκόπων τον ΛΑ.ΟΣ; Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μειωμένη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ.
Τον ΛΑ.ΟΣ τον μετράνε μεταξύ 2,9% έως 3,2% και δίνουν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γύρω στις 3 μονάδες. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στην πραγματικότητα υπερβαίνει τις 7 μονάδες. Με τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ, που δεν τα εμφανίζουν οι πονηροί, φέρνουν τη διαφορά γύρω στα 3% και κρατούν μέσα στο εκλογικό παιχνίδι τον κ. Α. Σαμαρά. Μου συνέστησαν φίλοι και άσπονδοι φίλοι να μην το αποκαλύψω γιατί... μπορεί να κάνω κακό στον αδελφό μου.
«Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, μου συνέστησαν. Έτσι και έτσι ο Γιώργος εκλογικά θα πάρει το ποσοστό του. Θυμάσαι και στις Ευρωεκλογές οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 0,5% και τελικά πήρε 2,8%».
Άραγε κάνω καλό ή κακό που το αποκαλύπτω;;; Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει!''
Του ειπαν να μην το πει αλλά το ειπε...
Αλλά το εκανε για χαρη της αληθειας επειδή ο Καρατζαφέρης εχει 3%...
Φιλε εισαι πανω από 12 ετων?
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
Εδω θα ειμαστε ολοι το βραδυ των εκλογων για να συζητησουμε τα ποσοστα της Νεας Δημοκρατιας και των αλλων κομματων!!!Τι συγκινητικο....
Του ειπαν να μην το πει αλλά το ειπε...
Αλλά το εκανε για χαρη της αληθειας επειδή ο Καρατζαφέρης εχει 3%...
Φιλε εισαι πανω από 12 ετων?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
Η ΝΔ θα εχει 30% + και ο Καρατζαφέρης 1,2%- .Εδω θα ειμαστε ολοι το βραδυ των εκλογων για να συζητησουμε τα ποσοστα της Νεας Δημοκρατιας και των αλλων κομματων!!!
Τι θα συζητήσουμε τοτε?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
η ενωση κεντρωων ισως παρει παραπανω και απο τον καρατζαφερη,αλεξ λες να στοιχησει το γεγονος οτι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου οι 100.000 νεοι; ισως μερικοι απο αυτους να ανηκουν στην νεος;

Εννοείται το ότι δεν ψηφιζουν είναι δυσμενες για τον Συριζα και το Ποταμι.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 98
- Πόντοι
- 376
αυτο με τους 100.000 το επικαλεστηκε μεχρι και ο γιωργακης τυπε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται το ότι δεν ψηφιζουν είναι δυσμενες για τον Συριζα και το Ποταμι.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 98
- Πόντοι
- 376
γιατι του συριζα κ του καμμενου ειναι καλυτερα κωστα;![]()
![]()
Ακου...30 % η ΝΔ !
Με τα σποτ που διάλεξε ο Σαμαράς...φεύγουν τρεχοντας !![]()
![]()
ο σαμαρας λεει την αληθεια,παλια δεν την ελεγε
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
Κρατα μικρο καλαθι!Η ΝΔ θα εχει 30% + και ο Καρατζαφέρης 1,2%- .
Τι θα συζητήσουμε τοτε?
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 11.861
- Πόντοι
- 2.886
Κρατα μικρο καλαθι!

Ακου...30 % η ΝΔ !
Με τα σποτ που διάλεξε ο Σαμαράς...φεύγουν τρεχοντας !

alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
Τι θα ψηφισεις τύπε?γιατι του συριζα κ του καμμενου ειναι καλυτερα κωστα;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
Τοσο θα παρει. Και λιγο είναι.![]()
![]()
Ακου...30 % η ΝΔ !
Με τα σποτ που διάλεξε ο Σαμαράς...φεύγουν τρεχοντας !![]()
![]()
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 11.861
- Πόντοι
- 2.886
γιατι του συριζα κ του καμμενου ειναι καλυτερα κωστα;
Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνεις σε ένα
άνθρωπο, είναι να του πεις την αλήθεια !
“If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they’ll kill you.”
- Oscar Wilde
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
''H ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ''...
Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. είναι "πάρα πολύ μεγάλη", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, ...
ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του και τόνισε πως θα διεκδικήσει και την τελευταία ψήφο σε όλη την Ελλάδα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ως εξής: "Νομίζω ότι αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό απελευθερώνει δυνάμεις για άλλες επιλογές, εμείς υποδεχόμαστε με τον πρέποντα σεβασμό τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι φεύγουν και έρχονται προς εμάς, και φρενάρω τη διάθεση κάποιων να πάνε στην αντίπερα όχθη, στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο φυσικός χώρος τους είναι ο όμορος χώρος".
Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε ότι διαπιστώνει μια "παλιννόστηση" στο κόμμα του ανθρώπων που είχαν φύγει και είχαν πάει στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι "αυτή η παλιννόστηση, νομίζω, πέραν όλων των άλλων, βοηθάει και τη Δημοκρατία".
Σε ότι αφορά την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ επισήμανε ότι "οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις μας φέρνουν ότι είμαστε στο όριο με ανοδική πορεία, θέλουμε και την τελευταία ψήφο και θα την διεκδικήσουμε σε όλη τη Ελλάδα".
Σχετικά με τις εκλογές τόνισε πως "είναι απαραίτητο να γίνει μια αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού και ο ελληνικός λαός να στείλει έμπειρους και σοβαρούς στη Βουλή" και πρόσθεσε: "Η τελευταία Βουλή, εκτός από καταστροφική, είχε και μεγάλο ποσοστό γελοιότητας, με λεξιλόγια που δεν θα ήθελα να υπενθυμίσω, με κάμερες- ρολόγια κι όλα αυτά που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό. Χρειάζεται σοβαρότητα και εμπειρία, γιατί το αύριο είναι πάρα πολύ αβέβαιο".
Το μεσημέρι ο κ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δράσεις της Περιφέρειας και σημείωσε ότι η απορροφητικότητα από το τρέχον ΕΣΠΑ είναι τόσο μεγάλη που κατατάσσει την Κ. Μακεδονία πρώτη πανελλαδικά.
"Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει παντού φίλους. Νομίζω ότι αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι πλην ενός", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση πως "μετά την ολοκλήρωση του κύκλου του στην Περιφέρεια ο κ. Τζιτζικώστας θα μπορέσει να αναζητήσει και υψηλότερες διεκδικήσεις".
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ BLUE SKY 16-01-15
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)