Νέα

ΛΑ.Ο.Σ.-Γιώργος Καρατζαφέρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056
Γιώργος Καρατζαφέρης 20-3-15

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056

Γ.Καρατζαφέρης 7-4-15

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056

Γ.Καρατζαφέρης 8-4-15

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.287
Πόντοι
8.006
Υπαρχει ακομη αυτος?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056
Γ.Καρατζαφέρης 14-4-15

Γ.Καρατζαφέρης 15-4-15

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865
Υπαρχει ακομη αυτος?
Αν υπάρχει;Ξέρεις πόσοι μαύροι και άραχνοι υπάρχουν στην Ελλάδα και τον θεωρούν πρότυπο...;Και δεν μιλάω για τίποτα ορεσίβιους γιδοβοσκούς που μόλις ακούσουν καμία φανφάρα του τύπου "Της Πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στην μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό" δακρύζουν απο εθνική υπερηφάνεια-χωρίς να γνωρίζουν τίποτα απο την ελληνική ιστορία,αλλά για αρκετά μορφωμένους ανθρώπους.Όταν θα ξεφουσκώσει η Χ.Α. και όσο η Ν.Δ. πελαγοδρομεί,τόσο κερδίζει ψήφους ο τυπάρας.Βλέπεις απο την απαρχή του Ελληνικού Κράτους οι δεξιοί αν δούν και μια μαϊμού με κοστούμι και τους πούν ότι είναι δικιά τους θα πάνε να την ψηφίσουν και αυτός θα παίξει τον ρόλο του σωτήρα του "εθνικοσοσιαλισμού".Τις τελευταίες δεκαετίες η μόδα αυτή πέρασε και προς τα αριστερά,καθώς η αριστερά πλέον,για Περισσό μεριά μιλάω,αποφασίζει και διατάσσει(;;;;) ).Για τον εν Ελλάδι "σοσιαλισμό",γάματα.Άλλωστε και εκείνοι δεξιά έγιναν.Μη  ξεχνάς,δικέ μου,ότι σε καιρούς κρίσης αυτοί που είναι φτιαγμένοι απο ακριβό μέταλο,βουλιάζουν.Οι σκατάδες και οι φελλοί επιπλέουν.Για αυτό θα υπάρχουν πάντα Καρατζαφέρηδες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056
Γ.Καρατζαφέρης 17-4-15

Γιώργος Καρατζαφέρης 16-4-15

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
οταν σας πωλουσε τις κασετες ηταν καλος εε;;;;

ας μην έβαζε ο "σιδερένιος" τον Αρκουδέα να κυνηγάει τον Κούβελα και τον Εβερτ για τους σταθμούς που είχανε ανοίξει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Δεν θα κρίνω τίποτα άλλο από αυτά που έγραψες, μόνο αυτό (όχι για να υπερασπίσω
τον Καρατζαφέρη) χωρίς πτυχίο, μάλιστα.
Γνωρίζεις αν ο Ερντογάν έχει κανένα πτυχίο ή μιλάει καμιά ξένη γλώσσα;
Μπορείς να πεις ότι είναι χειρότερος κυβερνήτης από τους δικούς μας;

ο Ερντογάν έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών του Ακσαράι (Πανεπιστήμιο Μαρμαρά)... 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056
Γ.Καρατζαφέρης 24-4-15

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056
Γιώργος Καρατζαφέρης 30/4/15

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
142
Πόντοι
66
Σε παλαιοτερη  συνεντευξη του στον Μανωλη Κοττακη εχει δηλωσει αθεος
Ειπε οτι οι περισσοτεροι Αριστεροι πολιτικοι δεν ειναι θρησκευομενοι
δικαίωμα του καθενός να πιστεύει όπου θέλει, όποιον θέλει και όπως θέλει και μαγκιά του... (εξυπακούεται χωρίς να ενοχλεί τους άλλους φυσικά)
υποθέτω εσύ με τους αλλόθρησκους έχεις πρόβλημα...

Δυστυχως στην Ελλαδα ηγεμονευει ιδεολογικα η Αριστερα!!!
Δυνατος στο πολιτικο ρεπορταζ ειναι ο Γ.Παπαγιανννης! Μιλαω για τις πληροφοριες που βγαζει και τα αποκλειστικα του θεματα.Δεν μιλαω για την δημοσιογραφικη του δεοντολογια και το ηθος του :grin:

Εγω υποστηριζω τον Καρατζαφερη γιατι θεωρω οτι ειναι ο καταλληλοτερος αυτη τη στιγμη για Πρωθυπουργος!!! Ειναι η προσωπικη μου αποψη! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εχουμε?! Αν αποδειχτει κατι ας παει μεσα! Εγω πιστευω οτι ειναι αθωος! Δεν ειμαι Συριζα! Ειμαι με την Ελληνικη κυβερνηση που στηριζει και υπερασπιζεται την εθνικη κυριαρχια!!! Αυτο το κανει μεχρι στιγμης ο Συριζα! Εμενα με ενδιαφερει η Πατριδα! Δεν με νοιαζει ποιος ειναι πανω! Αριστερος,δεξιος,κεντρωος! Αρκει να υπερασπιζεται τα Ελληνικα Συμφεροντα! Ο Σαμαρας και η Ν.Δ. δεν το εκαναν!!! Τα ξεπουλησαν ολα! Για αυτο μαυρο!!!

Οχι , στο εχω ξαναπει! Ειμαι δεξιος! Τι δεν καταλαβαινεις?! :s&m_3: Αυτη τη στιγμη η Ελληνικη Κυβερνηση δινει μια δυσκολη μαχη!!! Ο Τσιπρας θα παει σε ενα δυσκολο Γιουρογκρουπ για να υπερασπιστει την Ελλαδα! Δεν παει για τον εαυτο του! Εαν αποτυχει , τοτε θα αποτυχει ολη η Ελλαδα!!! Αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει να υπαρχει συστρατευση για να πετυχει ο νυν Πρωθυπουργος :hi:! Οποιος και να ηταν στη θεση του το ιδιο θα ελεγα! :hi: Και ο Κουτσουμπας να ηταν!!!  :rockon:
Συμφωνω με την πλειοψηφια των οσων ειπε ο Τσιπρας στις προγραμματικες δηλωσεις! Ειπε οχι στην εκχωρηση της εθνικης κυριαρχιας! Οχι στο ξεπουλημα του εθνικου πολουτου! Οχι στη λιτοτητα! Ελεγχο των τραπεζων! Μειωση κρατικων δαπανων! Διεκδικηση κατοχικου δανειο! Σε τι να διαφωνησω?!!! :rockon: Ποιος λογικος ανθρωπος θα διαφωνησει?!  :rockon:
Διαφωνω στα εθνικα θεματα με τον Τσιπρα π.χ. ειμαι κατα του να δοθει ιθαγενεια στους μεταναστες! Ειμαι υπερ του δικαιου του αιματος για την ιθαγενεια! Ειμαι κατα της συνθετης ονομασιας για τα Σκοπια! κτλ...
Αν φερει τετοια νομοσχεδια θα ειμαι ο πρωτος που θα τα πολεμησει!!! :s&m_1: Φοβαμαι ομως οτι η ιθαγενεια θα περασει με τις ψηφους καποιων κομματων της αντιπολιτευσης!!! :(
Και να σου πω και κατι αλλο.Εγω σαν δεξιος ντρεπομαι που η δεξια δεν εκανε μια αληθινη διαπραγματευση! >:( Ηρθε η αριστερα και σηκωσε αναστημα!!! Για αλλη μια φορα η αριστερα μας εβαλε τα γυαλια!!! :rockon:

Αν η Κυβερνηση του Συριζα δεν λαβει μετρα και αφησει ανεξελεγκτη την κατασταση τοτε αυτο θα τις στοιχισει εκλογικα!!! :s&m_3: :s&m_1: :s&m_2: Το πιο λυπηρο ομως ειναι οτι θα στοιχισει ακριβα στην Ελλαδα!!! :(
:S :S :S :S :S :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
ssjjj.jpg

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Δυο είναι οι  πολιτικοί στην Ελλάδα. Ο  ένας είναι ο κύριος Σαμαρας, εφερε τους κ.κ. Αλβανούς στην Ελλάδα καί πολλους άλλους αλλοδαπούς εκλεκτους κυρίους καί έτσι ανέβηκε η εγκληματικότητα στα ύψη, Ο  άλλος μέγας πολιτικός είναι ο πρωθυπουργός μας ο κύριος Σαμαράς. Αυτός θα ξεθάψει τους αποθανόντας αλλοδαπούς καί θα τους φέρει στην Ελλάδα για να είναι μαζί με τους συγγενείς των. Δοξάστε τους.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056

Δικαίωση Καρατζαφέρη.-Από 3 κακουργήματα των σκευωρών παραπέμπεται μόνο για πλημμέλημα σχετικά με το πόθεν έσχες

Άνθρακες ο «θησαυρός» στην υπόθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Το συμβούλιο Εφετών Αθηνών με βούλευμά του (10/6/2015) απαλλάσσει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ από όλες τις κατηγορίες και τον παραπέμπει για πλημμέλημα για κενά στο πόθεν έσχες.

Με το βούλευμα αυτό προφανώς αποδεικνύονται οι μεθοδεύσεις που έγινα στο πολιτικό παρασκήνιο παραμονές εκλογών εις βάρος του με ασύλληπτες συκοφαντίες.

Σχετικά με την υπόθεση Γεωργίου Καρατζαφέρη

Το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με βούλευμα της 10.06.2015 έκρινε ότι:

(α) ο Γ. Καρατζαφέρης ουδόλως εμπλέκεται σε οποιοδήποτε εξοπλιστικό πρόγραμμα. Άλλωστε, ο Ειδικός Εφέτης Ανακριτής έλαβε στοιχεία από την ποινική δικογραφία που επεξεργάζεται ο Ειδικός Ανακριτής κος Γ. Μαλλής, ο οποίος ερευνά την υπόθεση των super puma. Από τα στοιχεία αυτά αποδείχθηκε η μη εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή.

(β) Απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία για μη δήλωση στο πόθεν έσχες ακινήτων ύψους 20 εκατ. ευρώ, αφού αποδείχθηκε ότι τα ακίνητα αποδείχθηκε ότι τα ακίνητα ήσαν όλα δηλωμένα στις δηλώσεις πόθεν έσχες και βεβαίως δεν αξίζουν το ποσό αυτό, το οποίο ήτα αυθαίρετο και υποθετικό.

(γ) Αποδείχθηκε ότι η εταιρεία CATALINA είχε πράγματι δηλωθεί στις αρχικές δηλώσεις πόθεν έσχες.

(δ) Τελικά με το βούλευμα η υπόθεση παραπέμπεται, σε βαθμό πλημμελήματος ( Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών).

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.930
Πόντοι
25.056
Η εκπομπη  ξαναμεταδιδεται στη μεσημβρινη ζωνη καθημερινα στις 15:30 απο το καναλι Αρτ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475

Τελικα, ο Φερης δεν πηρε μιζα?

Νομιζω οτι υπεστη στεγνο καθαρισμα απ' το χατζηνικο, για να κρατηθει η ΝΔ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom