TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
Γιώργος Καρατζαφέρης 20-3-15
Υπαρχει ακομη αυτος?
Αν υπάρχει;Ξέρεις πόσοι μαύροι και άραχνοι υπάρχουν στην Ελλάδα και τον θεωρούν πρότυπο...;Και δεν μιλάω για τίποτα ορεσίβιους γιδοβοσκούς που μόλις ακούσουν καμία φανφάρα του τύπου "Της Πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στην μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό" δακρύζουν απο εθνική υπερηφάνεια-χωρίς να γνωρίζουν τίποτα απο την ελληνική ιστορία,αλλά για αρκετά μορφωμένους ανθρώπους.Όταν θα ξεφουσκώσει η Χ.Α. και όσο η Ν.Δ. πελαγοδρομεί,τόσο κερδίζει ψήφους ο τυπάρας.Βλέπεις απο την απαρχή του Ελληνικού Κράτους οι δεξιοί αν δούν και μια μαϊμού με κοστούμι και τους πούν ότι είναι δικιά τους θα πάνε να την ψηφίσουν και αυτός θα παίξει τον ρόλο του σωτήρα του "εθνικοσοσιαλισμού".Τις τελευταίες δεκαετίες η μόδα αυτή πέρασε και προς τα αριστερά,καθώς η αριστερά πλέον,για Περισσό μεριά μιλάω,αποφασίζει και διατάσσει(;;;;) ).Για τον εν Ελλάδι "σοσιαλισμό",γάματα.Άλλωστε και εκείνοι δεξιά έγιναν.Μη ξεχνάς,δικέ μου,ότι σε καιρούς κρίσης αυτοί που είναι φτιαγμένοι απο ακριβό μέταλο,βουλιάζουν.Οι σκατάδες και οι φελλοί επιπλέουν.Για αυτό θα υπάρχουν πάντα Καρατζαφέρηδες.Υπαρχει ακομη αυτος?
οταν σας πωλουσε τις κασετες ηταν καλος εε;;;;
Δεν θα κρίνω τίποτα άλλο από αυτά που έγραψες, μόνο αυτό (όχι για να υπερασπίσω
τον Καρατζαφέρη) χωρίς πτυχίο, μάλιστα.
Γνωρίζεις αν ο Ερντογάν έχει κανένα πτυχίο ή μιλάει καμιά ξένη γλώσσα;
Μπορείς να πεις ότι είναι χειρότερος κυβερνήτης από τους δικούς μας;
δικαίωμα του καθενός να πιστεύει όπου θέλει, όποιον θέλει και όπως θέλει και μαγκιά του... (εξυπακούεται χωρίς να ενοχλεί τους άλλους φυσικά)Σε παλαιοτερη συνεντευξη του στον Μανωλη Κοττακη εχει δηλωσει αθεος
Ειπε οτι οι περισσοτεροι Αριστεροι πολιτικοι δεν ειναι θρησκευομενοι
Δυστυχως στην Ελλαδα ηγεμονευει ιδεολογικα η Αριστερα!!!
Δυνατος στο πολιτικο ρεπορταζ ειναι ο Γ.Παπαγιανννης! Μιλαω για τις πληροφοριες που βγαζει και τα αποκλειστικα του θεματα.Δεν μιλαω για την δημοσιογραφικη του δεοντολογια και το ηθος του![]()
Εγω υποστηριζω τον Καρατζαφερη γιατι θεωρω οτι ειναι ο καταλληλοτερος αυτη τη στιγμη για Πρωθυπουργος!!! Ειναι η προσωπικη μου αποψη! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εχουμε?! Αν αποδειχτει κατι ας παει μεσα! Εγω πιστευω οτι ειναι αθωος! Δεν ειμαι Συριζα! Ειμαι με την Ελληνικη κυβερνηση που στηριζει και υπερασπιζεται την εθνικη κυριαρχια!!! Αυτο το κανει μεχρι στιγμης ο Συριζα! Εμενα με ενδιαφερει η Πατριδα! Δεν με νοιαζει ποιος ειναι πανω! Αριστερος,δεξιος,κεντρωος! Αρκει να υπερασπιζεται τα Ελληνικα Συμφεροντα! Ο Σαμαρας και η Ν.Δ. δεν το εκαναν!!! Τα ξεπουλησαν ολα! Για αυτο μαυρο!!!
Οχι , στο εχω ξαναπει! Ειμαι δεξιος! Τι δεν καταλαβαινεις?!Αυτη τη στιγμη η Ελληνικη Κυβερνηση δινει μια δυσκολη μαχη!!! Ο Τσιπρας θα παει σε ενα δυσκολο Γιουρογκρουπ για να υπερασπιστει την Ελλαδα! Δεν παει για τον εαυτο του! Εαν αποτυχει , τοτε θα αποτυχει ολη η Ελλαδα!!! Αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει να υπαρχει συστρατευση για να πετυχει ο νυν Πρωθυπουργος
! Οποιος και να ηταν στη θεση του το ιδιο θα ελεγα!
Και ο Κουτσουμπας να ηταν!!!
Συμφωνω με την πλειοψηφια των οσων ειπε ο Τσιπρας στις προγραμματικες δηλωσεις! Ειπε οχι στην εκχωρηση της εθνικης κυριαρχιας! Οχι στο ξεπουλημα του εθνικου πολουτου! Οχι στη λιτοτητα! Ελεγχο των τραπεζων! Μειωση κρατικων δαπανων! Διεκδικηση κατοχικου δανειο! Σε τι να διαφωνησω?!!!Ποιος λογικος ανθρωπος θα διαφωνησει?!
Διαφωνω στα εθνικα θεματα με τον Τσιπρα π.χ. ειμαι κατα του να δοθει ιθαγενεια στους μεταναστες! Ειμαι υπερ του δικαιου του αιματος για την ιθαγενεια! Ειμαι κατα της συνθετης ονομασιας για τα Σκοπια! κτλ...
Αν φερει τετοια νομοσχεδια θα ειμαι ο πρωτος που θα τα πολεμησει!!!Φοβαμαι ομως οτι η ιθαγενεια θα περασει με τις ψηφους καποιων κομματων της αντιπολιτευσης!!!
Και να σου πω και κατι αλλο.Εγω σαν δεξιος ντρεπομαι που η δεξια δεν εκανε μια αληθινη διαπραγματευση! >Ηρθε η αριστερα και σηκωσε αναστημα!!! Για αλλη μια φορα η αριστερα μας εβαλε τα γυαλια!!!
![]()
:S :S :S :S :SΑν η Κυβερνηση του Συριζα δεν λαβει μετρα και αφησει ανεξελεγκτη την κατασταση τοτε αυτο θα τις στοιχισει εκλογικα!!!![]()
![]()
Το πιο λυπηρο ομως ειναι οτι θα στοιχισει ακριβα στην Ελλαδα!!!
![]()