γιωργη αδερφε μου δεν θα σου μιλησω ασχημα γιατι καταλαβα οτι το προβλημα σου ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.θελεις ιατρικη βοηθεια δυστυχως......ο δεσποτας και ο αναλ hunter αφησαν απο τα ποστ τους να εννοηθει οτι εφαγες και ξυλο απο νταβατζηδες της χριστινας69......
περα απο το πουτανοκαψουρηδες μαθαμε οτι ο γιωργος εφαγε και ξυλο απο νταβατζηδες απο μπουρδελο συγκεκριμενης πουτανας που ειναι και μελος στο σαιτ και μιλαει για 'ντομπροσυνη' και για 'φιλους'.
γι'αυτο δεν ειπατε τιποτα βλεπω 'κοινωνικα ευαισθητοποιημενοι' κυριοι?
εγω στο παιδι μιλησα με ευγενεια στα ποστ μου αρκει να ριξετε μια ματια.μην βγαζετε καποια συμπερασματα χωρις να γνωριζεται καποια πραγματα επαναλαμβανω.Τα παιδια που μιλαγανε λιγο αγαρμπα ειναι λογικα νεαρης ηλικιας και του τα ειπανε πιο λαϊκα.εγω του τα εγραψα οπως ειναι γιατι τον κοσμο των μπουρδελων και τον 'ερωτα' των πουτανων τον γνωρισα και τα εμαθα πιο νωρις απο τον γιωργο και τον καθε γιωργο.ειναι κριμα να την πατανε παιδακια με εγκληματικα στοιχεια δε νομιζετε? η εκτος αν εθελοτυφλειτε και εκει.
Μέγιστε συναγωνισθεί Moi θέλω να σταθώ σε αυτήν την έκφραση σου
«περα απο το πουτανοκαψουρηδες μαθαμε οτι ο γιωργος εφαγε και ξυλο απο νταβατζηδες απο μπουρδελο συγκεκριμενης πουτανας που ειναι και μελος»
Α)Θα ξεκινήσω με τον όρο
«πουτανοκαψούριδες», ποίος θεωρείται πουτανοκαψούρης…φαντάζομε ότι θέλεις να μου επισυνάψεις αυτόν το όρο σε εμένα. Ότι την ίδια περίοδο, είχα πάει με την Ούρσουλα, την Σάρα, την Μαρίνα, την Κλαούντια (αν την θυμούνται οι παλιοί…), από
Ιάσονος 19Α με την Σόνια και την Νατάσσα, Ιάσονος 20Β με την Κόριννα και Ιάσονος 20 Α την Μαρίνα… αυτό δείχνει ότι είμαι κολλημένος και καψουρεμένος σε καποια κοπελα….αν είναι ετσι η καψουρα γαμησέτα… Νομίζω ότι στην συγκεκριμένη ιστορία άλλοι είναι οι σφόδρα πουτανοκαψούριδες…που τρέχουν πίσω από την συγκεκριμένες κοπέλες….και ίσος να είναι μέλι και του σάιτ….και το παίζουν άσχετοι και δεν μιλάνε… ενώ άλλοι κάνουν επιβεβαιώσεις και το παίζουν άνετοι εδώ. Κάποιοι μπορεί να ξέρουν για ποιους ή ποιον μιλάω…..
Β) Με τον όρο
«έφαγε ξύλο», σε κάποιες φάσης τα πράγματα γίνονται πολύ ρευστά και αρχίζουν να χάνουν την σημασία τους και να φτάνουν στην απόκοτη τρελά και ειδικότερα όταν είσαι στην
ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ…και πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ…αν ήρθα σε μια αντιπαράθεση, δεν σημαίνει ότι έφαγα ξύλο…και ειδικά σε μια τέτοια κατάσταση. Μετά από την εν λόγο φάση πήγα κανονικά για δουλεία…και την άλλη μέρα πάλη στα μέρη μου ήμουν….
Γ) Με τον όρο
«νταβατζής - νταβατζήδες» νομίζω ότι προσδίδετε άτοπα και χωρίς καμία λογική και σκέψη το όρο στο εν λόγο άτομο, είναι ο πλέον ξεφτιλισμός του όρου…Έλεος (πως θα έλεγε και ο Γεωργίου)
Δ) Με τον όρο
«απο μπουρδέλο συγκεκριμένης πουτάνα που είναι και μέλος» αν εννοούμε την συγκεκριμένη κοπελα, λέγοντας την Χριστίνα, ούτε μπουρδέλο έχει ούτε είναι πλέον μέλος εδώ έχει κάνει αίτηση διαγραφής. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι mod. Και προφανώς οι λόγοι γνωστοί….η καταπάτηση τον βασικών ελευθέριων του ανθρώπου, η ελευθέρια του λόγο… που θεωρώ ότι δεν αξίζει να γίνεται αυτό σε κανέναν άνθρωπο. Και όμος εν έτη 2008 υπάρχουν και αυτά τα φαινόμενα, και εμείς είμαστε απλοί θεατές και εθελοτυφλούμε. Δυστυχώς η Ελλάδα, έχει πάει χρόνια πίσω με τις τριτοκοσμικές προσελεύσεις…ο νοώ νοητό. Αν από την άλλη εννοείς την Κατερίνα, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε, σε καποια πράγματα και πάντα να προχωράμε με το βήμα μπρος.
Υ.Γ Στην περίπτωση μου όμως, η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά ακόμα και τα ποδιά είμαστε για την κατευθείαν φωλιά του κούκου.