καλε κιριε τι θεμαματα ινε αφτα που λετε κε γραφετε μι με κοροδεβετε που δε στραβονο γκομενα
Εσύ κοίτα να ξαναπάς Δημοτικό να μάθεις ορθογραφία.
Μάγκες, ο Βοθρούλης, σας πουλάει και σας αγοράζει όλους εδώ μέσα.
Προσέχετε όταν μιλάτε μαζί του.....
καλε κιριε τι θεμαματα ινε αφτα που λετε κε γραφετε μι με κοροδεβετε που δε στραβονο γκομενα
Τον υπόλοιπο χρόνο εκτός "παιγνιδιού" τον έχεις υπολογίσει που θα σου πρήζει τα μπαλάκια με το παραμικρό?
επιδι εσισ κιριε κσερι οθογραφια εχισ κομενα?Εσύ κοίτα να ξαναπάς Δημοτικό να μάθεις ορθογραφία.
Το οποίο αναιρεί ουσιαστικά τον "ωφέλιμο" χρόνο;Τον υπόλοιπο χρόνο εκτός "παιγνιδιού" τον έχεις υπολογίσει που θα σου πρήζει τα μπαλάκια με το παραμικρό?
τιχερε εσι ζισ ορεα κε καλα εμισ ζιλεβουμεΠαίδες, εάν θέλετε ένα απλό γαμήσι, ποτέ μην κάνετε σχέση, δεν συμφέρει από καμία άποψη!!!!! Σας το λέει παθών όχι με σχέση, αλλά κάτι παραπάνω!!!!
Το οποίο αναιρεί ουσιαστικά τον "ωφέλιμο" χρόνο;
εσείς έχετε σχέση;
οχι ρε τυπε
τι μας περασες για τιποτα ανωμαλους :S
μι με κοροδεβισΠροσωπικά αναρωτιέμαι αν μπορεί πλέον να γράψει με σωστή ορθογραφία και να θέλει, μετά από τόσο διάστημα που γράφει ανορθόγραφα.
Εχω ελεύθερη σχέση με μία Ρωσίδα και μία απο την Λιθουανία πιάνεται;

Εχω ελεύθερη σχέση με μία Ρωσίδα και μία απο την Λιθουανία πιάνεται;
ινε φορτομενοσ...Ακόμη χειρότερα...... Είναι σαν να είσαι παντρεμένος. :-*
Κάνω αυτή τη δημοσκόπηση, για να δούμε πόσοι από τους μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα είναι μπακούρια σαν εμένα. Εάν όχι, πείτε μας και πόσο καιρό είστε μόνοι.

ιμε προταθλιτισΠω πω διαβασα ολα τα post και νομιζα πως εγω ημουν καμένος..ΤΕΛΙΚΑ υπαρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..!