Το υψηλό τους κόστος όμως δε νομίζω να είναι ψευδαίσθηση, αλλά ένα αντικειμενικό γεγονός. Το επιβεβαιώνω κι εγώ τριγύρω πόσο υλίστριες είναι οι σημερινές γυναίκες. Πχ παρατηρείς ότι θα προτιμήσουν έναν που δουλεύει σε θέση γραφείου από έναν απλό πωλητή, έναν εργαζόμενο από ένα άνεργο ή κάποιον με αμάξι σε σχέση με έναν που μετακινείται με τα ΜΜΜ. Λάθος;
Αστους να λένε οτι θελουν ....... Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του πραγματικού έρωτα .
Αυτο δεν το αγοράζεις ποτε γιατι δεν αγοραζεται ......
Αυτο τυχαίνει και ειναι οτι πιο όμορφο στην ζωη σου !!!!!!!
Ειναι το συστατικό που σε κάνει να πετάς όσο κουρασμένος κι αν είσαι
Να σε κάνει να χαμογέλας όσο στενοχωρημένος κι αν είσαι
Να ατενιζεις το ορίζοντα με αισιοδοξία όσο δύσκολα κι αν ειναι τα πραγματα
Ειδικά οταν μπορείς να χάραξεις ένα κοινό μέλλον ολο προσδοκίες και όνειρα απο κοινού.
Όταν ο ένας στηρίζει και βελτιώνει τον άλλον προς το καλύτερο.......
Αυτο ειναι και το νόημα της ζωής.....
Όλα τα αλλα ειναι απλα υποκατάστατα που ουδεμία σχεση έχουν με την πραγματικότητα.
με την μονη διαφορα οτι οι ελλεηνιδες δεν ειναι για πραγματικο ερωτα.οποιος θελει σωστη σχεση παιρνει ρωσιδα/ρουμανα(λογω πειρας απο τα μπουρδελα),η σουηδεζες/γερμανιδες(ανωτερη κατηγορια).παιζουν επισης και φιλιππινεζες,που ειναι γαμω τα μπουνια,πιστες,και πολυ αγαπησιαρες σαν τις ρουμανες.σιγα μην κανουμε σχεση με ελλεηνιδες.ΟΥΣΤ!!!!(εξαιρουνται οι πουτανες που ειναι τα καλυτερα κοριτσια)
δοκιμασε κ απο τα δυο...κ στα μπουρδελα να πηγαινεις κ σχεση/σχεσεις αν σου κατσει να κανεις...στο τελος θα ζυγισεις τα πραγματα κ θα αποφασισεις τι ειναι για σενα καλο κ τι οχι.
δοκιμασε κ απο τα δυο...κ στα μπουρδελα να πηγαινεις κ σχεση/σχεσεις αν σου κατσει να κανεις...στο τελος θα ζυγισεις τα πραγματα κ θα αποφασισεις τι ειναι για σενα καλο κ τι οχι.
Μα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.