dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
10 Λεπτα στη Νιεφσκι φτανεις μονο τρεχοντας!10 λεπτα απο Nevsky Prospekt και ειναι 5*****
ανοιξε και την σελιδα δωρεαν ειναι Δημητρακη.
10 Λεπτα στη Νιεφσκι φτανεις μονο τρεχοντας!10 λεπτα απο Nevsky Prospekt και ειναι 5*****
ανοιξε και την σελιδα δωρεαν ειναι Δημητρακη.
10 Λεπτα στη Νιεφσκι φτανεις μονο τρεχοντας!εκει δουλευε μια φιλη μου στη ρεσεψιον παλια και πηγαινα και την επαιρνα απο'κει.Τωρα στη διαφημιση οτι θελουν λενε.Τωρα οπως εχω καταλαβει δυστηχως τ'αστερια μπορει να τ'αγωρασει κανεις!Παντος αυτο το Ξενοδοχειο ουτε για πλακα δεν μπορει να συκριθει με το Νεφσκι Παλας ή το Ευρώπα.Ειναι σα να συγκρινεις Fiat με BMW .Το σα'ι'τ το ειδα το δωματιο ειναι θα ελεγα πολυ Σοβιετικο!
Ναι οπως και το μετρο της Αθηνας ειναι το καλητερο στον κοσμο!μπορει και 15
αυτη ηταν η ρεσεψιον δημητρακη?
το 2002 τελειωσε.
Καλο ειναι και ειναι απανω στη Νεσφκι δεν χρειαζεται να κανεις 10 λεπτα τρεξιμο.Βεβαια το Νιεφσκι Παλας και το Ευρωπα ειναι πολυ καλητερα.Αλλα αν ειναι να δωσεις 60 Ευρω αντι για 200+ συμφερειΕμένα τούτο μου φάνηκε ότι είναι σούπερ.
Όπως η Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα
ή το Adlon στο Βερολίνο
ή το Ρίτζ στη ΝΥ.
Και βλέπω είναι τζαμπα!!!!!!!
Από 60€ το 2κλινο
μέχρι 130€ η σουΐτα του !!!!!!!
Καλησπέρα Συνάδελφοι!
Οντως η Ρωσίδες είναι πρώτες. Εχουν νοοτροπία δεκαετίας του 60. Και δεν παίζονται σαν γυναίκες.
Είναι απίστευτα πλάσματα.
Τι να πη ,εκατο φορες τα ειπαμε!Πες μας κι αλλα! Την εμπειρία σου!
Τι να πη ,εκατο φορες τα ειπαμε!
Ας ελπισουμε οτι με την δικια σου εμπειρια να γινουν 102101 πρόεδρε η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως άλλωστε ;)![]()
Ας ελπισουμε οτι με την δικια σου εμπειρια να γινουν 102.
Μακη δεν λεω πια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες εεεεεεε![]()
Μακη δεν λεω πια!
Δυστηχως παμε διπλα,να σου πω,το εμαθα και εστεναχωρηθη!κάτι ξέρεις εσύ εεε???
πάντως τα δείγματα γραφής δεν είναι ενθαρυντικά![]()

Δυστηχως παμε διπλα,να σου πω,το εμαθα και εστεναχωρηθη!![]()
Μην τους βαζεις δυσκολα εκαναν χρονια να μαθουν να γραφουν στο φορουμΠΜ δεν έχετε να τα λέτε?
![]()
![]()
![]()
ΠΜ δεν έχετε να τα λέτε?
![]()
![]()
![]()
οκ!εκεί είμαι για δώσε ινφο!!!!!
Ετσι και αλλιως για αλοδαπες λεμε,οποτε εσενα δεν σου πεφτη λογως,πηγαινε για κανα καφε εκη που συχναζης και σε θαυμαζουνεΠΜ δεν έχετε να τα λέτε?
![]()
![]()
![]()
Μην τους βαζεις δυσκολα εκαναν χρονια να μαθουν να γραφουν στο φορουμ![]()
Ρωτάτε εσείς που τα έχετε φράξει;![]()