Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 585K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,1%
  • πολωνη

Ψήφοι: 66 4,4%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 232 15,3%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 94 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 32 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 80 5,3%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 32 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 78 5,2%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,4%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 88 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 76 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 89 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,8%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,1%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 14 0,9%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 24 1,6%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.513

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Περιμένω να ειδώ ........Ελληνίντες με γάβριο αμάξια ,κινητά τελευταίας τεχνολογίας κ ντύσιμο μεταξύ Μιλάνου κ Παρισιού ........
τώρα που οι Ελληνες σπόνσορες τελείωσανε .........
τι θα απογίνουν ........
Οσο για τις Ελληνίδες κ το κασέ τους στα καταστήματα του εξωτερικού ........κ συγκεκριμένα στην Γερμανία ........ειναι για τα μπάζα ......
Ξεκινώντας απο τα ΤΟΠ γκάζια .......Τσεχία ,Ουγγαρία ,Σλοβακία ....φθάνουμε στον πάτο δηλαδή Ρουμανία ....κ τέλος Ελλάς ......
Κ εχουν κ ενα υφος κ τουπέ .....λες κ ειναι η Σκλεναρίκοβα .......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ελληνίδες μας δεν εχουν μέλλον ουτε στις χειρότερες γαμισομπουρδελοκαταστάσεις ........

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
34
Πόντοι
5.325
Περιμένω να ειδώ ........Ελληνίντες με γάβριο αμάξια ,κινητά τελευταίας τεχνολογίας κ ντύσιμο μεταξύ Μιλάνου κ Παρισιού ........
τώρα που οι Ελληνες σπόνσορες τελείωσανε .........
τι θα απογίνουν ........
Οσο για τις Ελληνίδες κ το κασέ τους στα καταστήματα του εξωτερικού ........κ συγκεκριμένα στην Γερμανία ........ειναι για τα μπάζα ......
Ξεκινώντας απο τα ΤΟΠ γκάζια .......Τσεχία ,Ουγγαρία ,Σλοβακία ....φθάνουμε στον πάτο δηλαδή Ρουμανία ....κ τέλος Ελλάς ......
Κ εχουν κ ενα υφος κ τουπέ .....λες κ ειναι η Σκλεναρίκοβα .......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ελληνίδες μας δεν εχουν μέλλον ουτε στις χειρότερες γαμισομπουρδελοκαταστάσεις ........
Ενδιαφερον!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
μια που τις ανεφερες σε προσφατη επισκεψη στη χωρα,σχετιστηκα με αρκετες λετονες,ενταξει δεν λεω ωραιες γυναικες αλλα δεν εχουν και την καλυτερη αποψη για τους ελληνες,με ρωτουσαν πως ειναι στη χωρα μας τα πραγματα κλπ και μου ειπαν πως οι ελληνες ειναι λιγο αξεστοι στους τροπους και πολυ λιγουρια.

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! :grin:

Αν ξαναπάς μη παραλείψεις να τους πεις να πλύνουν τον κόλο τους καλά γιατί ο ρώσος ξανάρχεται να τους κάνει επαρχία του.  :s&m_3:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
166

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
χωρίς να θέλω να επιτεθώ έχω να πωβ το εξής.
οι μαλακίε ςπου διαβάζει κανείς κατά καιρούς για ελληνίδες ρωσσίδες το να τ αλλο είναι απίστευτες.
το γενικό συμπερασμα που συνήθως μπορεί να βγάλει ενας νορμάλ άνθρωπος είναι το εξής
α.
ο έλληνας είναι μέγα ληγούρι και πληρώνει μια περιουσία για παραμύθια.
β.
η ελληνίδα είναι απιστευτη σαββούρα είτε εμφανισιακά είτε σε θέμα χαρακτήρα αλλά νομίζει ότι αποτελεί το κελεπούρι που απλά ατύχησε και έμεινε στο ράφι γιατί φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός απ τα γονίδια και τη μόρφωσή της.

όλα τα παραπάνω μπορεί μια ρουμάνα με ωραίο κώλο ή μια ρωσσίδα με μεγάλα βυζιά εάν είναι έξυπνη να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο και να λύσει στην ελλάδα το πρόβλημα της ζωής της και των συγγενών της.

πρόχειρα και για να κλείσω την εδώ παρένθεση η μέση ελληνίδα δεν έχει καμμιά σχέση εμφανισιακά με τη μέση ρωσσίδα ή ρουμάνα ή σέρβα ή ουκρανή η λιθουανή η λευκορωσσίδα ή λεττονή ή τσέχα ή ουγγαρέζα.
σε όποια απ τις παραπάνω χώρες περπατήσει στο δρόμο ο μέσος έλληνας θα βαράει μαλακία στο σπίτι ή το ξενοδοχείο χωρίς να χρειάζεται να πάρει τσόντα του σειρηνάκη ή πλέιμποι του χέφνερ.

η τζούλια λχ το πολύ πολύ να δούλευε σε αντίστοιχο μπουρδέλο της Φυλής στην Ουγγαρία-Τσεχία καθώς οι αντίστοιχες πορνοστάρλετς αυτών των χωρών θα κέρδιζαν άνετα χωρίς βάψιμο τον τιτλο της σταρ ελλάς. 
είναι αλήθεια ότι οι ελληνίδες έχουν ομορφύνει σημαντικά απο όλες τις απόψεις τις τελευταίες 2 δεκαετίες.
απο την άλλη την ίδια πρόοδο παρουσίασε και η μάρκα σκόντα στα αυτοκίνητα.
και πάλι όμως απέχει έτη φωτός απο μια μπέμπα μια αλφα ρομέο η μια μερκ για παράδειγμα.....
Δεν μπορω να πω τιποτα με καληψες πληρως!Δεν ειναι τυχαιο η Ελλαδα φοιμιζεται μονο για τους για τους αντρες.Οπγως και η Ρωσσια το αντιθετο για της ΓΥΝΑΙΚΕς!Κανενας αντρας δεν ερχεται στην Ελλαδα για να γνωρισει Ελεεινιδες γυναικες :2funny:!Οπως και το αντιθετο αν πει καμια γυναικα οτι θα ερθει στη Ρωσσια για να γνωρισει Ρωσσους αντρες θα πεσω απ'τα γελια :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
:jerking:

Γίγαντα global moderator, από το εδώ το παίζουν ιστορία οι Ελλεεινίδες μέχρι το ότι τον παίρνουν από κάθε πάκι και μπαγκλαντεσιανό όπως λέει ο γαμίκος παραπάνω, υπάρχει απόσταση.

Και που σαι Δημητράκηςςςςςςςς και μεις ζήσαμε 5 χρόνια έξω και κάτι τέτοιο που περιγράφεις, ούτε κατά διάνοια. ;)
Που εζησες εξωτερικο?στη Βουλγαρια,Ρουμανια?Αν εζησες σε μερος οπου ειχε Ελληνες φοιτητες δεν θα το ειδες αυτο γιατι εκει οι Ελεεινιδες εκει βρισκαν καποιον Ελληνα και συνηθως μεναν μαζι του στο ιδιο δωματιο στη φοιτητικη εστια.Αν διαβασεις καποια αλλα Thread πολλοι εχουνε γραψει οτι Ελεεινιδες πηγαινουν  στο εξωτερικο με Αραβες.Εγω οταν ενας Τυνησιοι μου ελεγαν οτι εχουν γκομενες κατι φοιτητριες Ελεεινιδες σκεφτομουν τι λενε αυτοι?Πλακα κανουνε?Μετα ομως το ειδα και με τα ματια μου.Δυσκολο Δυτικο Ευρωπαιος αντρας να κοιταξει και να του αρεσει Ελεεινιδα.Της θεωρουνε οπως και γενικα τους Ελληνες σαν τριτοκοσμικους.Που οφειλεται αυτο :think:!Οι περισσοτεροι Ελληνες της Γερμανιας,Σουηδιας κλπ. ειναι οι μεταναστες ή ανηκουν στη  2η γενια παιδια μεταναστων απο την Ελλαδα που γενηθηκαν σε αυτες της χωρες.Αυτοι οι Ελληνες δεν εφυγαν σαν Πορνομεταναστες οπως εγω με σκοπο το :knockinb: αλλα σαν οικονομικοι μεταναστες γιατι μετα τον πολεμο στα χωρια τους υπηρχε μεγαλη φτωχια.Γ'ι αυτο το επιπεδο των Ελληνων σε αυτες της χωρες ειναι πολυ χαμηλο.Η Αγγλια ειναι μια εξαιρεση!Οι Ελληνες της Αγγλιας που συνηθως δουλευουν σε πολυεθνικες ειναι πολυ υψηλοτερου επιπεδου απο τους Ελληνες της Γερμανιας,Σουηδιας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
χωρίς να θέλω να επιτεθώ έχω να πωβ το εξής.
οι μαλακίε ςπου διαβάζει κανείς κατά καιρούς για ελληνίδες ρωσσίδες το να τ αλλο είναι απίστευτες.
το γενικό συμπερασμα που συνήθως μπορεί να βγάλει ενας νορμάλ άνθρωπος είναι το εξής
α.
ο έλληνας είναι μέγα ληγούρι και πληρώνει μια περιουσία για παραμύθια.
β.
η ελληνίδα είναι απιστευτη σαββούρα είτε εμφανισιακά είτε σε θέμα χαρακτήρα αλλά νομίζει ότι αποτελεί το κελεπούρι που απλά ατύχησε και έμεινε στο ράφι γιατί φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός απ τα γονίδια και τη μόρφωσή της.

όλα τα παραπάνω μπορεί μια ρουμάνα με ωραίο κώλο ή μια ρωσσίδα με μεγάλα βυζιά εάν είναι έξυπνη να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο και να λύσει στην ελλάδα το πρόβλημα της ζωής της και των συγγενών της.

πρόχειρα και για να κλείσω την εδώ παρένθεση η μέση ελληνίδα δεν έχει καμμιά σχέση εμφανισιακά με τη μέση ρωσσίδα ή ρουμάνα ή σέρβα ή ουκρανή η λιθουανή η λευκορωσσίδα ή λεττονή ή τσέχα ή ουγγαρέζα.
σε όποια απ τις παραπάνω χώρες περπατήσει στο δρόμο ο μέσος έλληνας θα βαράει μαλακία στο σπίτι ή το ξενοδοχείο χωρίς να χρειάζεται να πάρει τσόντα του σειρηνάκη ή πλέιμποι του χέφνερ.

η τζούλια λχ το πολύ πολύ να δούλευε σε αντίστοιχο μπουρδέλο της Φυλής στην Ουγγαρία-Τσεχία καθώς οι αντίστοιχες πορνοστάρλετς αυτών των χωρών θα κέρδιζαν άνετα χωρίς βάψιμο τον τιτλο της σταρ ελλάς. 
είναι αλήθεια ότι οι ελληνίδες έχουν ομορφύνει σημαντικά απο όλες τις απόψεις τις τελευταίες 2 δεκαετίες.
απο την άλλη την ίδια πρόοδο παρουσίασε και η μάρκα σκόντα στα αυτοκίνητα.
και πάλι όμως απέχει έτη φωτός απο μια μπέμπα μια αλφα ρομέο η μια μερκ για παράδειγμα.....

δεν διαφωνω μαζι σου αλλα απο την αλλη αυτο ειναι θεμα γουστου :) Η βεντετα μεταξυ ρωσσιδων και ελληνιδων δεν με αφορα ουτε κοπτομαι να μαθω αν ο Χ ελληναρας (με ο,τι αυτο συνεπαγεται) τις θεωρει πιο ομορφες ή πιο ασχημες...για μενα η ουσια ειναι μια...λατινες και τα μυαλα στα καγκελα :) ολες οι αλλες ειναι οδοντοκρεμες....αλλα και αυτο παλι θεμα γουστου δεν ειναι? ;)
ολα τα αλλα παντως που διαβασα ειναι τρελα παπατζηλικια...στο εξωτερικο (και μιλαω για ευρωπη) κατα βαση με ψηλους και ξανθους νταραβεριζονται οι ελληνιδες και κατα βαση σε αυτους εχουν περαση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
μια που τις ανεφερες σε προσφατη επισκεψη στη χωρα,σχετιστηκα με αρκετες λετονες,ενταξει δεν λεω ωραιες γυναικες αλλα δεν εχουν και την καλυτερη αποψη για τους ελληνες,με ρωτουσαν πως ειναι στη χωρα μας τα πραγματα κλπ και μου ειπαν πως οι ελληνες ειναι λιγο αξεστοι στους τροπους και πολυ λιγουρια.
ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ 100% ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!Αν διαβασες παραπανω εγραψα ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Το φωναζω αλλα δεν καταλαβαινουνε!Εγω τα λεω κ' εγω τ'ακουω!Με κατι μουσια σαν παπαδοπαιδια :2funny:!φορανε κατι αντιανεμικα μπουφαν και ορειβατικα  μποτακια σαν να πηγαιναν σε κανα βουνο!-----Για το ΑΞΕΣΤΟΙ και ΛΙΓΟΥΡΙΑ παλι εχεις δικιο περιγραφεις τον Ελληνα Πιρφορο :2funny:!ή αν θυμασαι τον αλλο κακοιμοιρη που εγραφε παλια τον Redpaeinz  :2funny:!Ενα αλλο κακο του Ελληνα ειναι οτι οταν δουνε καποιον πετυχημενο αντι να προσπαθησουν να του μοιασουν τον βριζουν και τον μισουνε :jerking:!Γιατι με μισησε ο Redpaeinz?Γιατι ο Πιρφορος παρεξηγηθηκε μαζι μου και οχι με τον Πιτσιλιστη?Που ο Πιτσιλιστης σκεφτηκε το ρημα Πιρφοριζω σαν συνονυμο του Μαλακιζομαι.Εγω το μονο που τους ειπα ηταν οτι αυτοι φταινε που δεν  :knockinb:και οχι οι γκομενες και οτι πρεπει ν'αλλαξουν τουλαχιστον τη συμπεριφορα τους.Η πλακα ειναι οτι οσο πιο αποτυχημενος ειναι κανεις τοσο πιο πολυ με μισει :2funny:!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Aκομα κι ετσι ναναι, το αποτελεσμα μετραει
Εχουν κανει αποβαση τα αλλοδαπα κι εχουν παρει σημαντικο κομματι απ το αρρεν υπολοιπο που κανονικα θα σαs αναλογουσε.....Αν η ερευνα και η στατιστικη ηταν δικη μου, τοτε εγω θαμουν ο τρελλοs...Αλλα δεν ειναι ετσι...

τι να σου πω δεν το εχω νιωσει στο πετσι μου προσωπικα...ουτε γνωριζω γενικα καποιον που να νταραβεριζεται με αλλοδαπα εκτος απο εναν τυπο στο χωριο μου και εναν φιλο που τα ειχε παλια με ρωσσιδα...ισως να υπαρχουν συγκεκριμενα ταργκετ γκρουπ ή ηλικιες δεν γνωριζω...οσες σοβιετ ξερω ειναι ολες απο ασχετες φασεις και ουχι απο γκομενοκαταστασεις με φιλους

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Δεν μπορω να πω τιποτα με καληψες πληρως!Δεν ειναι τυχαιο η Ελλαδα φοιμιζεται μονο για τους για τους αντρες.Οπγως και η Ρωσσια το αντιθετο για της ΓΥΝΑΙΚΕς!Κανενας αντρας δεν ερχεται στην Ελλαδα για να γνωρισει Ελεεινιδες γυναικες :2funny:!Οπως και το αντιθετο αν πει καμια γυναικα οτι θα ερθει στη Ρωσσια για να γνωρισει Ρωσσους αντρες θα πεσω απ'τα γελια :2funny:

εσυ εισαι ενας απο τους αντρες που διαφημιζουν την ελλαδα στο εξωτερικο και ευγε δι αυτο :) :) :)

τι κακο εχουν οι αραβες ρε παιδια το λετε και το ξαναλετε :think: λογω θρησκευματος το λετε ή λογω παρουσιαστικου? γιατι και οι ελληνες δεν ειναι δα και σαν τους νορβηγους ουτε στο μποι ουτε στα χρωματα ουτε στην τριχα....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
23
Πόντοι
166
εσυ εισαι ενας απο τους αντρες που διαφημιζουν την ελλαδα στο εξωτερικο και ευγε δι αυτο :) :) :)

τι κακο εχουν οι αραβες ρε παιδια το λετε και το ξαναλετε :think: λογω θρησκευματος το λετε ή λογω παρουσιαστικου? γιατι και οι ελληνες δεν ειναι δα και σαν τους νορβηγους ουτε στο μποι ουτε στα χρωματα ουτε στην τριχα....
καλως την καυλα!!!!!!!!!! που χαθηκες μωρο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Γενικα οι Λεττονες μια και εθιξες το θεμα εχουν μια συμπεριφορα Δυτικης Ευρωπης θα ελεγα θελουν σχεσεις και  :jerking:Εγω της λυπαμαι γιατι για αλλου ξεκηνισανε και αλλου καταληξανε ενω ξεκινησαν τη δεκαετια του '90 ξεκινησαν να ζουνε σε ενα ανεξαρτητο κρατος,μετα γινανε και Ευρωπαιες :2funny:Τωρα ομως βλεπουνε της Ρωσσιδες της Μοσχας να παιρνουν 1000+ Ευρω μισθο ενω αυτες στην καλητερη περιπτωση να παρουν 200 Ευρω αν βρουνε και δουλεια :2funny:Υπαρχει και ενα ανεκδοτο που λεει οτι υπαρχουν 3ης εξοδοι απο την κριση στη Λεττονια η πρωτη ειναι ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗς ΡΗΓΑ ο δευτερος ο ΣΙΔΙΡΟΔΡΟΜΙΚΟς ΣΤΑΘΜΟς και ο τριτος το ΛΙΜΑΝΙ στη Βαλτικη :2funny:.Εδω εχει μερικες γκομενες απο Λετονια γενικα ειναι πολυ προβληματισμενες και απογοητευμενες απο την ολη κατασταση που επικρατει στη χωρα τους! :think:Γενικα της αποφευγω γιατι ειναι τελειως αφραγκες  βγαζουν κακια και γενικα σου χαλανε τη διαθεση με το που σου λενε ποσο ασχημα ζουνε! (μια τυπικη Λεττονη που ζει εδω παιρνει μισθο  500-600 σε Ευρω.Νοικιαζει ενα δωματιο με μια φιλη της  300-400 σε Ευρω.της μενουν με λιγαλογια για φα'ι' ντυσιμο διασκεδαση 350-400 Ευρω :headbang: με λιγα λογια υπαρχουνε ή φοιτοζοουνε δεν ζουνε!).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765

Οι Αραβες γενικα ειναι πολυ ηλιθιοι δεν εχω δει πιο  :jerking:Καταρχην ειναι ΦΟΒΕΡΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΔΕς!Δε λεω ειναι μαλακια να χαλας μια περιουσια για τη καθε μαλακισμενη οπως κανουν οι Πιρφοροι αλλα για τον εαυτο σου δεν πρεπει να τσιγκουνευεσαι!Αυτοι στο ντυσιμο τους κοιτανε να παρουνε οτι φτηνοτερο υπαρχει :2funny:.Εν αλλο αρνητικο τους ειναι οτι ειναι πολυ κακογουστοι :headbang:δεν εχω ξαναδει πιο κακογουστους ανθρωπους  :2funny:!Οι περισσοτεροι  Ελληνες εχουν λιγο διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τους Αραβες (μιλαω για τους γνησιους Αραβες που ανεικουν στη Σιμιτικη φυλη και οχι για αλλους λαους που χωρις να εχουν Αραβικο DNA μιλανε Αραβικα οπως Π.Χ. οι περισσοτεροι Συριοι) δεν ειναι τοσο μελαμψοι και γενικα εχουν πιο ευρωπα'ι'κα προσωπα.Στη Ρωσσια απο Αραβες εχει μονο οσους ειχαν ερθει πριν 6-7 χρονια και δεν μπορεσαν να πανε στην Ευρωπη που ειναι το ονειρο τους :jerking: :2funny:! μετα σταματισαν να ερχονται γιατι η Ρωσσια εγινε παρα πολυ ακριβη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Εχεις γνωρισει αραβες απο ολες τις χωρες και σε τοσο τεραστια ποσοτητα υποθετω που προφανως μπορεις να εκφερεις αποψη για μια ολοκληρη εθνικη ομαδα....ισως...τι να σου πω εγω παντως δεν εχω γνωρισει ΤΟΣΟΥΣ πολλους ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη....συγκρινεις τους Αραβες με τους Ελληνες δηλαδη τους κατοικους τουλαχιστον 10 χωρων με τους κατοικους 1 χωρας αυτο δεν ειναι βατο...δεν γνωριζω αν ειναι ηλιθιοι ή κακογουστοι παντως οι ελληνες σιγουρα δεν ειναι τερατα iq και καλογουστιας κρινοντας απο τα βιντεακια που βλεπω κατα καιρους :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom