kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
α ευχαριστουμε για την πληροφιρια σχετικα εμ την κρεμα εστω και αν ειναι νωρις για εμενα ακομα...οτι πληροφορια εχεις για οτιδηποτε να την λες και ασε τους αλλους να γραφουν οτι θελουν εδω.Ελλαδα θα ξαναρθω τον Οκτωβριο (προς τα τελη) γιατι δεν μπορω καθολου τη ζεστη.Αν ειναι συναντιομαστε.Τοτε τη δεκαετια του '90 αυτα τα αμαξια ηταν στη μοδα και τα οδηγαγανε νεοι οι γέροι ειχανε Moskvits και στην καλητερη περιπτωση πισωκινητο Lada.Τωρα αν εχεις τιποτα τετοιο (Mersedes S ,BMW 750 κλπ.) θα νομιζουν οτι εισαι σοφερ!Τωρα ειναι της μοδας τα μεγαλα τζιπ.Εμενα τα 241 αλογα μου φτανουνε αφου δεν ειμαι φανατικος της ταχυτητας!το μονο που δεν μου αρεσει στο Touareg μου ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΠΠΗ ΧΑΜΗΛΑ!Χτες ηταν ενας φιλος μου με μια BMW X5 4.4 στο ξεξινημα ειχε μεγαλη διαφορα!τραβαγε απο της 1200-1300 στροφες!Ενω εμενα κατω απο της 2000-2200 ειναι ψωφιο.Στα 37 μου δεν με νοιαζει πια ποσα χιλιομετρα πιανει τ'αμαξι!Τα μικρα σπορ αμαξιακια καλα ειναι αλλα δεν μ'αρεσει που εισαι στριμωγμενα και δεν εχουν χωρους καθολου οπως και πορτμπαγκαζ!Τωρα στην ηληκια μας πρεπει να κοιταμε αλλα πραγματα οπως ποια κρεμα να βαλουμε για να μην κανουμε Ριτηδες αν θελουμε να βγαζουμε 18 χρονα.θα σου συνηστουσα την La Prairie αυτη χρησημοποιο και ειμαι ευχαριστημενος.