Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Συμβολικο το νουμερο υποθετω69 βαθμους στην φυλης, χωρις σκια
Όσο πιο καυτό , τόσο καλύτερα ....Ουτέ το ντουζ σώζει, σε λίγα λεπτά στεγνώνει και το μαλλι μου! κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον ζεστο αέρα. Το βράδυ προβλέπεται καυτό... χε χε
πήρε φωτιά το κορδελιό....άσε μας βρε eri..έχουμε τον καύσωνα, έχουμε τις φωτό από τα πιπίνια,έχουμε τις...... έρχεσαι και εσύ να μας ανάψεις περισσότερο?....Ουτέ το ντουζ σώζει, σε λίγα λεπτά στεγνώνει και το μαλλι μου! κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον ζεστο αέρα. Το βράδυ προβλέπεται καυτό... χε χε

Πάντως εγώ σε σχετικό thread ισχυρίστηκα ότι είναι προπόνηση ...για τον Παράδεισο (Ταϋλάνδη) ;)
Χτες η ιδιωτική τηλεόραση έδωσε πάλι ρέστα! Τίτλοι του τύπου ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ και ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ
Από μία πρόχειρη ματιά, πράγματι αδιάφορο...Σε χειρότερη μοίρα [size=12pt]οι γυναίκες καλεσμένες που δεν είχαν και κανένα ενδιαφέρον [/size]+ το απαραίτητο makeup!
Ναι με τέτοια θερμοκρασια κάτω απο τον ηλιο οπωσδήποτε.. Ας μην ήταν προεκλογική περίοδο και θα σου έλεγα εγω.
Φλες θα με ψηφισεις;