HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 219
- Πόντοι
- 20
Γειά σας συναγωνιστές. Πρώτο μου ποστ. Είμαι φοιτητής και έχω γειτόνισσα μια απλή τύπισσα, τυπική νοικοκυρά της ελληνικής επαρχίας. Είναι και λίγο στραβωμένη οπότε με βλέπει σε ασανσέρ κτλ. Ο σύζυγος πολύ νευρικός, ιδιόρρυθμος και γενικά αποκρουστικός άνθρωπος. Ίδιο όροφο ήμασταν αλλά αυτών το διαμέρισμα ήταν μεγαλύτερο και συνεχιζόταν σε κάθετη πλευρά (γάμμα) της πολυκατοικίας. Δύο χρόνια δεν έχω δει τίποτα. Ξαφνικά αυτός δουλεύει σε ΔΕΚΟ και του δίνουν μετάθεση για 3 μήνες εκτός του τόπου κατοικίας του. Εγώ βραδιά είχα μόνιμα ένα μικρό λαμπατερ ανοικτό, άνοιγα κουρτίνα, ήμουν γυμνός ή με εσώρουχο και αν έβλεπα δράση στην απέναντι πολυκατοικία που έμεναν σε 2 διαμερίσματα μουναρες τον έπαιζα, αλλά ήταν μεγάλη απόσταση. Είναι βράδυ είμαι με εσώρουχο καυλωμένος όσο δεν πάει τον αγγίζω και ξαφνικα βλέπω φως από το διαμέρισμα από το διπλανό διαμέρισμα που στην μεριά την κάθετη. Είναι η γειτόνισσα με ένα μπουρνουζι ανοίγει με βλέπει και κλείνει. Την επόμενη το πρωί μιλάω και καλά στο τηλέφωνο, ενώ ξέρω ότι είναι στο μπαλκόνι δίπλα και καθαρίζει και λέω (σαν να μιλάω σε γνωστή μου στο τηλέφωνο) "είσαι καταπληκτική, χάρηκα πολύ που σε είδα εχθές, αλλά θελω να σου ζητήσω μια μεγάλη, μεγάλη χάρη: εμένα μου αρέσει το μαύρο πολύ σαν χρώμα και μακάρι να σε έβλεπα φορώντας. 01:30 με 02:00 καλύτερα.Ελπίζω να τα πούμε σήμερα". Και περιμένω, περιμένω, περιμένω και ξαφνικά πάει 01:57 και σκάει ανοίγει ρόλο είναι γυμνή, συνειδητοποιώ ότι είναι πολύ δυνατή, το σώμα της ήταν τέλειο, βυζαρα και φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο στρινγκ. Κατεβάζω εσώρουχο, τον βγάζω, την παίζω όση ώρα κάνει δουλειές πάει πέρα δώθε, γουστάρει πολύ μάλλον και με βλέπει να τον παίζω μαζί της, κλείνει παντζούρια 02:10 και φεύγει. 3 μήνες εκτός από τα σκ που ερχόταν ο σύζυγος, από Κυριακή βράδυ μέχρι Πέμπτη βράδυ τελείωνα μαζί της. Ακόμα το θυμάμαι και τον παίζω.