ποσο κλασικο ρε φιλε ειδικα σε μετακομιση. Το εχω πετυχει δυο φορες ακριβως οπως ειπες.ιδρωμενη, ασουτιεναριστη με ενα τιραντακι και σορτσακι βαμβακερο
Ιδρωμενη και να γυαλιζει
ποσο κλασικο ρε φιλε ειδικα σε μετακομιση. Το εχω πετυχει δυο φορες ακριβως οπως ειπες.ιδρωμενη, ασουτιεναριστη με ενα τιραντακι και σορτσακι βαμβακερο
Όλη η μαγεία σ αυτά ήταν σαν πιτσιρικάς στα πρώτα χρονια που τον τράβαγες αβέρτα,επίσης κ γι έναν περίεργο λόγο πλέον σαν μεγάλος εμένα δε μ έχει τύχει τίποτα εκτός από ένα σκηνικό πρόσφατο π θα αναφέρω παρακάτω.Λοιπον 4 σκηνικά θα αναφέρω.
1) Το έχω γράψει και σε ένα άλλο νημα,πιτσιρικάς γύρω στα 13 στο πατρικό μου για αρκετά χρονια ίσως κ 5-6 έβλεπα τις γειτονισες αδερφεσ Κόρες καθηγητή μου πιάτο τα δωμάτια τους και το μπάνιο τους καμουφλαρισμένος,έχω δει να βάζουν κρέμες να το ξυρίζουν να μαλακιζονται,όλα εκτός από γαμησι δεν έφερναν γαμιαδες σπίτι. Μου το χάλασε ένας φίλος μου μια μέρα που του το είπα και είχε βγει σα πιθηκας στο μπαλκόνι και τον είδανε.Απο τότε γιόκ
2) Καλοκαίρι για διακοπές στην θεία, κολλητά δωμάτια με ξαδέρφη βυζαρού, κοιμόταν πάντα γυμνή έμπαινα το πρωί κρυφά και σήκωνα σεντόνι πολλεσ Φορές δε χρειαζόντανε ,έβλεπα βυζιά μουνί τα πάντα.
3) Πολλά χρόνια πριν δούλευα σε ένα μαγαζί, όπου το ένα αφεντικό ήταν θείος μου, γαμάτος αιώνια ανύπαντρος και μπουρδέλαρης, οπότε είχαμε τρελή άνεση. Το γραφείο ήτανε με μικρό παταρακι δίπατο δηλαδή,όπου στο πάνω όροφο αφηνε σε ένα ντουλάπι καλά ποτά ο μπάρμπας εεε σχόλασα κ πήγα ν πάρω ένα lagavulin νομίζω δε θυμάμαι. Τότε μπαίνει μέσα ο συνέταιρος του γύρω στα 45 – 50 με δυο μικρα παιδιά ενασ μαλάκας και μισός,τεσπα μπαίνει με μια είκοσάχρονη σερβιτόρα. Την πετάει κατευθείαν σε ένα καναπέ στα τέσσερα αυτή την στον καρφώνει και αρχίζει και την γαμάει με μανία είδα όλο το σκηνικό δεν κράτησε και πολύ. Το είπα στον μπάρμπα εντέλει ακόμα το λέμε και γελάμε. Μετά από κάνα χρόνο περίπου τα σπάσανε ο θειος μου τα πούλησε όλα και έφυγε. Μου είπε εντέλει ότι τους έπιασε η γυναίκα του μια φορά και τον ξεκωλιασε ε διαζύγια διατροφές κ όλα αυτά τ ωραία. Τον είδα τον Καραγκιόζη λίγο μετά το κοβιντ ν δουλεύει σε μπουκάλες αερίου ν πηγαίνει σ μαγαζιά.
4) βγαίνω στο μπαλκόνι για τσιγάρο το καλοκαίρι π πέρασε απεναντι π είναι μπαλκόνι υπνοδωματίου με ανοιχτά παράθυρα είδα ένα ζευγάρι αυτή ν τον πιπωνει μετά από λίγο έκλεισαν παράθυρα παντζουρια λογικά έβαλαν κλιματιστικό για το γαμησι ,πιστεύω δε μ είδαν.
Έχω βάλει χέρι στην ίδια μια φορά π γύρισαν μετά από ξίδια με το γκόμενο της και κοιμόντουσαν σα ζωα,το έχω γράψει δ άλλο νημα,νομίζω λέγετε θέλατε να γαμησετε τη πρώτη σας ξαδέρφη ;; Θα γαμουσατε τη πρώτη σας ξαδέρφη κάπως έτσι.Απίστευτα καυλωτικό το δεύτερο σκηνικό.
Σε σκέφτομαι έφηβο, με την τεστοστερόνη και την αδρεναλίνη στα ύψη, να τρυπώνεις κρυφά στο δωμάτιο της ξαδέλφης σου.
Ειδικά αυτή η μίξη φόβου να μην σε πιάσουν, πάθους για να τη δεις γυμνή και ρίσκου που δεν σε νοιάζει ο βαθμός συγγένειας και για την καύλα τα θυσιάζεις όλα, το καθιστούν ως ένα από τα πιο ερεθιστικά σκηνικά που έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Ελπίζω να έβαλες χέρι και στα χρησιμοποιημένα εσώρουχα της ξαδέλφης, τέτοια σκηνικά άλλωστε τα θυμάσαι για μια ζωή (αν είσαι τόσο τυχερός να τα ζήσεις).
Πω ρε μάγκες ότι καλύτερο έχω διαβάσει…Έχω βάλει χέρι στην ίδια μια φορά π γύρισαν μετά από ξίδια με το γκόμενο της και κοιμόντουσαν σα ζωα,το έχω γράψει δ άλλο νημα,νομίζω λέγετε θέλατε να γαμησετε τη πρώτη σας ξαδέρφη ;; Θα γαμουσατε τη πρώτη σας ξαδέρφη κάπως έτσι.