Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μου εξαφανιστηκε η γλωσσα απτη γραμμη εργαλειων :'(
ριχτε ρε παιδια τα φωτα σας.
εψαξα στον πινακα ελεγχου στη γλωσσα κ δεν λεει τιποτα.![]()
μου εξαφανιστηκε η γλωσσα απτη γραμμη εργαλειων :'(
ριχτε ρε παιδια τα φωτα σας.
εψαξα στον πινακα ελεγχου στη γλωσσα κ δεν λεει τιποτα.![]()

βοηθα ρε!![]()
ααα το ειχα παθει κι εγω αυτο!
αλλα μου το εφτιαξαν χωρις να δω πώς![]()
το κανα,τπτ δεν εκανε.πηγαινε στις γλωσσες και ξανακανε εγκατασταση τη γλωσσα που θες. θα σιαξει

Ε αμα δεν βγαζεις ακρη τραβα του ενα φορματ να συνελθει.Σας ειπα εβαλα σπαιμποτ και σπαιντοκτορ και μου βρηκε κατι κουκις τα οποια με το ccleaner τα εσβησα και τωρα με βρισκει καθαρο.Τι αλλο χρειαζεται ? Λεει πως δεν εχει βρει καποιο ιο τωρα και το αβαστ και τα αλλα αντιβαιρους
ε τοτε αστον ετσι..οσο για φορματ μη μασας δε παιζει τιποτα..αλλα μην το παρακανεις μετα 5/6 ο σκληρος σου θα γινει φρυγανιαειναι καινουριος τεσσερις μηνες και το σκεφτομαι να του κανω φορματ...υστερα σττο νετ δεν κολλαει καθολου μονον στην αρχη συμβαινει αυτο που σας προανεφερα

Εχει δικιο ο τυπος ρε και εμενα μου εκανε κατι μαλακιες στο ξεκινα μετα διεγραψα το μσν και ολα ο.κΤο πρόβλημα πιθανόν να προέρχεται από κάποια jobs τα οποία προσπαθεί να σηκώσει κατά την εκκίνηση (πχ msn Κλπ)... πρέπει να δείς τι φορτώνει στην εκκίνηση και να καταργήσεις ορισμένα από αυτά..

Αφου κατι αλλαξα μεσω msconfig λογικα θα διορθωνεται με τον ιδιο τροπο Ιωαννη ??? Τι εννοεις να τον ανοιγω 2-3 λεπτα νωριτερα πριν ?