Θα ήθελα να γράψω αρκετές κουβέντες για την Αγγελική, αντί κριτικής και βαθμολογίας, όπως την έχω ζήσει. Διαβάζω πλείστες κουταμάρες στις τελευταίες σελίδες οπότε ίσως μια επιπλέον γνώμη να έχει κάποια αξία, ώστε να επιλέγουμε ορθότερα τις σεξοπαρτενέρ μας.
Χθες Τρίτη μεσημεράκι στο Bill, κάναμε το 2ο ραντεβού μας (μετά από καιρό να προσθέσω). Με θυμήθηκε, κατάφερε να υποστεί το περίεργο χιούμορ μου για αρκετή ώρα, πάντα με το χαρακτηριστικό χαμόγελο που ταιριάζει στην εν γένει συμπαθέστατη παρουσία της. Περνώντας στα του αγώνα, έχω μερικά σημεία να αναφέρω:
1) τα διόλου φειδωλά, επίμονα και συνεχή γλωσσόφιλά της. Αξίζουν σχεδόν αποκλειστικά το τίμημα του ραντεβού.
2) κατέβηκα να τη γλύψω και η κοπέλα
μοσχομύριζε - δεν είδα ίχνος παραμόρφωσης ή αλλοίωσης στο δέρμα της περιοχής, απορώ με τις ανοησίες που γράφτηκαν παραπάνω.
3) έχασα την αίσθηση του χρόνου εντελώς, επεδίωξα πρωκτικό αλλά η λήξη ήταν κοντά οπότε το άφησα για το επόμενο ντέρμπι.
4) είχε ανέβει πάνω μου για cow, η θέα του κώλου και της στενής μέσης στον καθρέφτη του ταβανιού είναι ξεχωριστή πορνοεμπειρία. Μου θυμίζει την
@Maria. η οποία, δυστυχώς, μάλλον έχει συνταξιοδοτηθεί.
5) κούμπωσε τόσο πολύ επάνω μου που κόντεψα να αφήσω εκεί την τελευταία μου ανάσα. Όταν ξεκούμπωσε από πάνω μου, το προφυλακτικό ήταν μούσκεμα στα υγρά της.
6) όταν τελειώσαμε, δεν πήγε μπάνιο, δεν άραξε δίπλα στο κρεββάτι, δεν πήρε κινητό, δε χάζεψε - κούρνιασε δίπλα και με αγκάλιασε μέχρι να βγω από τη νιρβάνα στην οποία είχα εισέλθει.
Το (ελαφρώς) ξενερωτικό είναι το ακόλουθο:
θέλει να σου πει ότι αυτό είναι καθαρά επάγγελμα, έχει λόγους να μαζέψει λεφτά και επέλεξε αυτόν τον τρόπο. Το λέει με εντελώς έμμεση μέθοδο προφανώς - αλλά ακόμα και ο πιο ελαφρόμυαλος θα το αντιληφθεί. Και, για εμένα, αυτό χαλάει λίγο την
απάτη του ραντεβού. Μειώνει την πεποίθηση στο καβλωμένο μυαλό του άντρα ότι η κοπέλα είναι εκεί γι'αυτόν. Θα προτιμούσα λίγο περισσότερο θεατρινισμό εκείνες τις στιγμές. Γνωρίζουμε το ψέμα που ζούμε. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, άσε με να υποθέτω ότι παρασύρεται στο άρρωστο μυαλό μου!
Φυσικά ο επαγγελματισμός είναι δίκοπο μαχαίρι, το οποίο δουλεύει και προς όφελος του πελάτη. Η Αγγελική θα τιμήσει και το τελευταίο σεντ που παραμένει αδρανές στο κομοδίνο, θα επιδιώξει την ικανοποίησή σου ακόμα και εάν εσύ έχεις βγει πλήρως offline.
Πριν κλείσω, να σημειώσω ότι προσωπικά το βυζί δε με χαλάει καθόλου. Ναι, ισχύουν όσα έχουν αναφέρει συναγωνιστές, εμένα μου αρέσει φυσικό με την ρώγα που καβλώνει, καταλαβαίνω ότι τα προσωπικά γούστα μας διαφέρουν οπότε καταλαβαίνω και τις αντίθετες γνώμες πάνω στο θέμα. Επίσης, έκανε ενδελεχώς ντουζάκι πριν φύγει (χάζευα στον καθρέφτη, φυσικά) οπότε άκυρα και όσα είδα σε προηγούμενα μηνύματα σχετικά με την υγιεινή.
Αυτά. Συγγνώμη εάν σας κούρασα. Για 'μενα, πρόκειται για μια απόλυτα τιμιότατη αξία στα 180€. Εάν τα διαθέτετε, να σπεύσετε