Γαμιόμαστε εδώ και ενάμιση μήνα, αλλά όχι κάθε μέρα...Η συγκατοίκηση θα έχει και γαμησακι η μόνο φιλοξενία?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα φιλοξενούσατε στο σπίτι σας κοπέλα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dreamer40
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 162
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.205
- Πόντοι
- 456
Αυτό το όχι κάθε μέρα με προβληματίζει όπως και τα υπόλοιπα έμπειρα μέλη του σάιτ.Γαμιόμαστε εδώ και ενάμιση μήνα, αλλά όχι κάθε μέρα...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.557
- Πόντοι
- 1.056
@, το θέμα είναι μην βρεθώ μπλεγμένους με άτομα νύχτα, νταβάδες και τέτοια ...
Αυτό που σκέφτομαι είναι πως άμα την σπιτώσω και μετά από δυό μήνες ασπούμε της πω μάζευτα και φύγε, αυτή μπορεί να στραβώσει και να έχω μπλεξίματα, ή που ξέρω εγώ να γυρίσω καμία μέρα από την δουλειά και να βρώ άδειο το σπίτι ...αν και λεφτά στο σπίτι, πολλά χρήματα δηλαδή δεν αφήνω ποτέ, οπότε τι να μου πάρει τα έπιπλα το Laptop?
Δεν ζηλεύω, δεν με νοιάζουν αυτά......εννοειτε....!!!!!!Δεν ζηλεύω, δεν με νοιάζουν αυτά, το θέμα είναι μην βρεθώ μπλεγμένους με άτομα νύχτα, νταβάδες και τέτοια ...
Αυτό που σκέφτομαι είναι πως άμα την σπιτώσω και μετά από δυό μήνες ασπούμε της πω μάζευτα και φύγε, αυτή μπορεί να στραβώσει και να έχω μπλεξίματα, ή που ξέρω εγώ να γυρίσω καμία μέρα από την δουλειά και να βρώ άδειο το σπίτι ...αν και λεφτά στο σπίτι, πολλά χρήματα δηλαδή δεν αφήνω ποτέ, οπότε τι να μου πάρει τα έπιπλα το Laptop?
Συνημμένα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.557
- Πόντοι
- 1.056
.......Γαμιόμαστε εδώ και ενάμιση μήνα, αλλά όχι κάθε μέρα...
Συνημμένα
Mandragora7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 810
- Πόντοι
- 81
Κλασικός και αγαπημένος The_Saint*Μία ερώτηση που θα κρίνει την ψήφο μου.
Κώλο, δίνει;![]()
Η πλάκα είναι ότι μου λέει ότι έχει σταθερούς πελάτες για χρόνια, πως γίνεται να μην έχει γαμήσει κανένας από αυτούς, Πάντως μου λέει ασπούμε ότι έχει πελάτες που δεν της μιλάνε ποιά, πάνε δηλαδή στο μαγαζί και μιλάνε σε άλλες, γιατί δεν ήθελε να βγει μαζί τους κτλ.
Το ξέρω ότι με έχει φλομώσει στην παπάτζα αλλά έχω γλυκαθεί γι αυτό και είμαι σε δίλημμα.....
Ένα απόγευμα, ενώ την είχα στο κρεβάτι και είχαμε ξεκινήσει τα προκαταρτικά ..σε κάποια φάση βαράει τηλ πελάτης και το σήκωσε και του μίλαγε ...ενώ εγώ την έγλυφα, την να εμπιστευτώ ρε παίχτες απλά έχω κολλήσει...
Το ξέρω ότι με έχει φλομώσει στην παπάτζα αλλά έχω γλυκαθεί γι αυτό και είμαι σε δίλημμα.....
Ένα απόγευμα, ενώ την είχα στο κρεβάτι και είχαμε ξεκινήσει τα προκαταρτικά ..σε κάποια φάση βαράει τηλ πελάτης και το σήκωσε και του μίλαγε ...ενώ εγώ την έγλυφα, την να εμπιστευτώ ρε παίχτες απλά έχω κολλήσει...
Μου λέειπως δεν βγαίνει με πελάτες, εννοείται πως δεν το έχαψα, το θέμα μου δεν είναι αυτό δεν πάω για γάμο...αυτό που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και να μην έχω μπλεξίματα ...
Δεν με νοιάζει αν γαμιέται και με άλλους που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κάνει το πρόβλημα είναι πως αν μείνει μαζί μου πως ξεμπλέκω μετά όταν θα της πω να φύγει ...
Δεν με νοιάζει αν γαμιέται και με άλλους που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κάνει το πρόβλημα είναι πως αν μείνει μαζί μου πως ξεμπλέκω μετά όταν θα της πω να φύγει ...
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.371
- Πόντοι
- 6.256
Δύο βασικά θέματα θα σου θέσω .
1)Το πρακτικό . Έχεις μόνο αυτό το σπίτι ; Έχει κάποιο κρυφό ντουλάπι , χρηματοκιβώτιο ή έχεις κάποιο άλλο σπίτι , επαγγελματικό χώρο κτλ να εξαφανίσεις οτιδήποτε τιμαλφές ; Νομίζω είναι σαφές .... αν έχεις χρυσαφικά, λίρες , τίποτε ρολόγια αξίας ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .
2)Το ζήτημα προβλημάτων . Να μπαστακωθεί και να μη φεύγει με τίποτε ; Να παίξουν δράματα ; Να μη συνδράμει σε κανένα έξοδο και ζητάει τα πάντα όλα ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΚΤΟΡΕΣ , ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ με κάθε γυναίκα. Μπορεί δηλαδή να σου κοστίσει πολλά σε χρήμα, χρόνο , απώλεια ηρεμίας κτλ
αλλά όχι επειδή είναι κωλομπαρτζού .... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
1)Το πρακτικό . Έχεις μόνο αυτό το σπίτι ; Έχει κάποιο κρυφό ντουλάπι , χρηματοκιβώτιο ή έχεις κάποιο άλλο σπίτι , επαγγελματικό χώρο κτλ να εξαφανίσεις οτιδήποτε τιμαλφές ; Νομίζω είναι σαφές .... αν έχεις χρυσαφικά, λίρες , τίποτε ρολόγια αξίας ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .
2)Το ζήτημα προβλημάτων . Να μπαστακωθεί και να μη φεύγει με τίποτε ; Να παίξουν δράματα ; Να μη συνδράμει σε κανένα έξοδο και ζητάει τα πάντα όλα ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΚΤΟΡΕΣ , ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ με κάθε γυναίκα. Μπορεί δηλαδή να σου κοστίσει πολλά σε χρήμα, χρόνο , απώλεια ηρεμίας κτλ
Συμφωνούμε αλλά η γυναίκα που είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο δεν έχει την νοοτροπία μιας κωλομπαρούς, το πιθανότερο δηλαδή τι εννοώ. Η δικιά μου ζηλεύει πολύ κοντέψαμε να ξεκόψουμε επειδή μίλαγα με μια συνάδελφο από την δουλειά στο τηλ για θεματα δουλειάς και είναι και παντρεμένενη...ενώ την ίδια στιγμή αυτή πηγαίνει κάθε βράδυ στο μαγαζί ...και ποιός ξέρει τι κάνει..Δύο βασικά θέματα θα σου θέσω .
Την έχω κόψει να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις θυμού κτλ...αδικαιολόγητες ...
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.205
- Πόντοι
- 456
Τύπε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι περιγράφεις μία ερωτική ιστορία για να τον παίξεις σήμερα το βράδυ.Συμφωνούμε αλλά η γυναίκα που είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο δεν έχει την νοοτροπία μιας κωλομπαρούς, το πιθανότερο δηλαδή τι εννοώ. Η δικιά μου ζηλεύει πολύ κοντέψαμε να ξεκόψουμε επειδή μίλαγα με μια συνάδελφο από την δουλειά στο τηλ για θεματα δουλειάς και είναι και παντρεμένενη...ενώ την ίδια στιγμή αυτή πηγαίνει κάθε βράδυ στο μαγαζί ...και ποιός ξέρει τι κάνει..
Την έχω κόψει να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις θυμού κτλ...αδικαιολόγητες ...
Τσόγλανε!
Φίλε έχεις θέματα ..σόρρυ που θα στο πω..Τύπε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι περιγράφεις μία ερωτική ιστορία για να τον παίξεις σήμερα το βράδυ.
Stavrpiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2024
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Το λες και μόνος σου τύπε, απλά απ' ότι καταλαβαίνω έχεις αρχίσει και ερωτεύεσαι, αλλιώς αν επιστράτευες έστω απλή λογική δε θα έμπαινες καν στη διαδικασία να το σκεφτείς. Δες αυτούς που σου απάντησαν σοβαρά και αν θες λάβε υπόψιν και τη δική μου γνώμη και μη σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, θα μπλέξεις άσχημαΔηλαδή όταν δουλεύει κάποια σε τέτοιο μαγαζί και μπαίνει το χρήμα στην μέση όλα παίζουν.
Καλά εντάξει δεν ξαναποστάρω εδώ, πάντα θα υπάρχουν οι κλασικοί κομπλεξικοί, που θα κάνουν πουτάνα ένα νήμα. Κρίμα γιατί υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα με εμπειρία και διάθεση να βοηθήσουν με τις απόψεις τους.
Καλό βράδυ σε όλους.
Καλό βράδυ σε όλους.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.205
- Πόντοι
- 456
Φίλε έχεις θέματα ..σόρρυ που θα στο πω..
Κωλόμπαρα που δεν γαμάς - bourdela.com forum
Τι παίζει παίχτες μου σήμερα με τα κωλόμπαρα που δεν γαμάς. Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το νήμα γιατί δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο στο site. Καλό είναι να μοιραστούμε εμπειρίες και απόψεις από τέτοια μαγαζιά, αν και από ότι καταλαβαίνω το είδος παρακμάζει, αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοικτά από...
Σε ευχαριστώ φίλε με έχουν καλύψει οι απαντήσεις από τους παίχτες εδώ μέσα, ναι θα την ξεκόψω να τελειώνω εκτός και αν δεχτεί να συνεχίσουμε όπως είμαστεΤο λες και μόνος σου τύπε, απλά απ' ότι καταλαβαίνω έχεις αρχίσει και ερωτεύεσαι, αλλιώς αν επιστράτευες έστω απλή λογική δε θα έμπαινες καν στη διαδικασία να το σκεφτείς. Δες αυτούς που σου απάντησαν σοβαρά και αν θες λάβε υπόψιν και τη δική μου γνώμη και μη σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, θα μπλέξεις άσχημα
Mandragora7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 810
- Πόντοι
- 81
Αμαν και εσυ... 0-100 σε 1 postΚαταρχάς δεν είναι γκομενάκι. Κωλομπαρού-πουτάνα είναι οπότε έτσι και αλλιώς την μοιράζεσαι με πολλούς άλλους.
Ρε τύπε τι προσπαθείς να αποδείξεις τώρα, το ότι δεν έχω εμπειρία με νύχτα δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω από γυναίκες, έλεος. Εγώ μόνος μου άνοιξα αυτό το νήμα για να ρωτήσω τους έμπειρους εδώ μέσα. Διάβασε το αρχικό μου ποστ, ε ρε μιλάμε για πολύ στόκος είσαι ρε μεγάλε έλεος λέγε τα δικά σου δεν σου ξανααπαντάω.Κωλόμπαρα που δεν γαμάς - bourdela.com forum
Τι παίζει παίχτες μου σήμερα με τα κωλόμπαρα που δεν γαμάς. Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το νήμα γιατί δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο στο site. Καλό είναι να μοιραστούμε εμπειρίες και απόψεις από τέτοια μαγαζιά, αν και από ότι καταλαβαίνω το είδος παρακμάζει, αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοικτά από...www.bourdela.com
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 257
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 12K