Νέα

Θα φιλοξενούσατε στο σπίτι σας κοπέλα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα φιλοξενούσατε ποτέ κωλομπαρού στο σπίτι σας?

• Ναι

Ψήφοι: 23 30,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 50,0%
  • Ναι, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα (1 έως δύο μήνες)

Ψήφοι: 16 21,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Τ οθέμα είναι ότι με πιέζει πολύ την τις τελευταίες μέρες και εγώ δεν της δίνω ξεκάθαρη απάντηση ..

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.209
Πόντοι
456

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.557
Πόντοι
1.056
@, το θέμα είναι μην βρεθώ μπλεγμένους με άτομα νύχτα, νταβάδες και τέτοια ...

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως άμα την σπιτώσω και μετά από δυό μήνες ασπούμε της πω μάζευτα και φύγε, αυτή μπορεί να στραβώσει και να έχω μπλεξίματα, ή που ξέρω εγώ να γυρίσω καμία μέρα από την δουλειά και να βρώ άδειο το σπίτι ...αν και λεφτά στο σπίτι, πολλά χρήματα δηλαδή δεν αφήνω ποτέ, οπότε τι να μου πάρει τα έπιπλα το Laptop?
Δεν ζηλεύω, δεν με νοιάζουν αυτά, το θέμα είναι μην βρεθώ μπλεγμένους με άτομα νύχτα, νταβάδες και τέτοια ...

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως άμα την σπιτώσω και μετά από δυό μήνες ασπούμε της πω μάζευτα και φύγε, αυτή μπορεί να στραβώσει και να έχω μπλεξίματα, ή που ξέρω εγώ να γυρίσω καμία μέρα από την δουλειά και να βρώ άδειο το σπίτι ...αν και λεφτά στο σπίτι, πολλά χρήματα δηλαδή δεν αφήνω ποτέ, οπότε τι να μου πάρει τα έπιπλα το Laptop?
Δεν ζηλεύω, δεν με νοιάζουν αυτά......εννοειτε....!!!!!!

Συνημμένα

• original (2).jpg
    original (2).jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 10
OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Η πλάκα είναι ότι μου λέει ότι έχει σταθερούς πελάτες για χρόνια, πως γίνεται να μην έχει γαμήσει κανένας από αυτούς, Πάντως μου λέει ασπούμε ότι έχει πελάτες που δεν της μιλάνε ποιά, πάνε δηλαδή στο μαγαζί και μιλάνε σε άλλες, γιατί δεν ήθελε να βγει μαζί τους κτλ.

Το ξέρω ότι με έχει φλομώσει στην παπάτζα αλλά έχω γλυκαθεί γι αυτό και είμαι σε δίλημμα.....

Ένα απόγευμα, ενώ την είχα στο κρεβάτι και είχαμε ξεκινήσει τα προκαταρτικά ..σε κάποια φάση βαράει τηλ πελάτης και το σήκωσε και του μίλαγε ...ενώ εγώ την έγλυφα, την να εμπιστευτώ ρε παίχτες απλά έχω κολλήσει...

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Μου λέειπως δεν βγαίνει με πελάτες, εννοείται πως δεν το έχαψα, το θέμα μου δεν είναι αυτό δεν πάω για γάμο...αυτό που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και να μην έχω μπλεξίματα ...

Δεν με νοιάζει αν γαμιέται και με άλλους που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κάνει το πρόβλημα είναι πως αν μείνει μαζί μου πως ξεμπλέκω μετά όταν θα της πω να φύγει ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.373
Πόντοι
6.256
Δύο βασικά θέματα θα σου θέσω .

1)Το πρακτικό . Έχεις μόνο αυτό το σπίτι ; Έχει κάποιο κρυφό ντουλάπι , χρηματοκιβώτιο ή έχεις κάποιο άλλο σπίτι , επαγγελματικό χώρο κτλ να εξαφανίσεις οτιδήποτε τιμαλφές ; Νομίζω είναι σαφές .... αν έχεις χρυσαφικά, λίρες , τίποτε ρολόγια αξίας ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .

2)Το ζήτημα προβλημάτων . Να μπαστακωθεί και να μη φεύγει με τίποτε ; Να παίξουν δράματα ; Να μη συνδράμει σε κανένα έξοδο και ζητάει τα πάντα όλα ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΚΤΟΡΕΣ , ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ με κάθε γυναίκα. Μπορεί δηλαδή να σου κοστίσει πολλά σε χρήμα, χρόνο , απώλεια ηρεμίας κτλ

αλλά όχι επειδή είναι κωλομπαρτζού .... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Δύο βασικά θέματα θα σου θέσω .

1)Το πρακτικό . Έχεις μόνο αυτό το σπίτι ; Έχει κάποιο κρυφό ντουλάπι , χρηματοκιβώτιο ή έχεις κάποιο άλλο σπίτι , επαγγελματικό χώρο κτλ να εξαφανίσεις οτιδήποτε τιμαλφές ; Νομίζω είναι σαφές .... αν έχεις χρυσαφικά, λίρες , τίποτε ρολόγια αξίας ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .

2)Το ζήτημα προβλημάτων . Να μπαστακωθεί και να μη φεύγει με τίποτε ; Να παίξουν δράματα ; Να μη συνδράμει σε κανένα έξοδο και ζητάει τα πάντα όλα ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΚΤΟΡΕΣ , ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ με κάθε γυναίκα. Μπορεί δηλαδή να σου κοστίσει πολλά σε χρήμα, χρόνο , απώλεια ηρεμίας κτλ

αλλά όχι επειδή είναι κωλομπαρτζού .... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Συμφωνούμε αλλά η γυναίκα που είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο δεν έχει την νοοτροπία μιας κωλομπαρούς, το πιθανότερο δηλαδή τι εννοώ. Η δικιά μου ζηλεύει πολύ κοντέψαμε να ξεκόψουμε επειδή μίλαγα με μια συνάδελφο από την δουλειά στο τηλ για θεματα δουλειάς και είναι και παντρεμένενη...ενώ την ίδια στιγμή αυτή πηγαίνει κάθε βράδυ στο μαγαζί ...και ποιός ξέρει τι κάνει..

Την έχω κόψει να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις θυμού κτλ...αδικαιολόγητες ...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.209
Πόντοι
456
Συμφωνούμε αλλά η γυναίκα που είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο δεν έχει την νοοτροπία μιας κωλομπαρούς, το πιθανότερο δηλαδή τι εννοώ. Η δικιά μου ζηλεύει πολύ κοντέψαμε να ξεκόψουμε επειδή μίλαγα με μια συνάδελφο από την δουλειά στο τηλ για θεματα δουλειάς και είναι και παντρεμένενη...ενώ την ίδια στιγμή αυτή πηγαίνει κάθε βράδυ στο μαγαζί ...και ποιός ξέρει τι κάνει..

Την έχω κόψει να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις θυμού κτλ...αδικαιολόγητες ...
Τύπε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι περιγράφεις μία ερωτική ιστορία για να τον παίξεις σήμερα το βράδυ.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21

Stavrpiss

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2024
Like
334
Πόντοι
20
Δηλαδή όταν δουλεύει κάποια σε τέτοιο μαγαζί και μπαίνει το χρήμα στην μέση όλα παίζουν.
Το λες και μόνος σου τύπε, απλά απ' ότι καταλαβαίνω έχεις αρχίσει και ερωτεύεσαι, αλλιώς αν επιστράτευες έστω απλή λογική δε θα έμπαινες καν στη διαδικασία να το σκεφτείς. Δες αυτούς που σου απάντησαν σοβαρά και αν θες λάβε υπόψιν και τη δική μου γνώμη και μη σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, θα μπλέξεις άσχημα

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Καλά εντάξει δεν ξαναποστάρω εδώ, πάντα θα υπάρχουν οι κλασικοί κομπλεξικοί, που θα κάνουν πουτάνα ένα νήμα. Κρίμα γιατί υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα με εμπειρία και διάθεση να βοηθήσουν με τις απόψεις τους.

Καλό βράδυ σε όλους.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.209
Πόντοι
456
Φίλε έχεις θέματα ..σόρρυ που θα στο πω..

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Το λες και μόνος σου τύπε, απλά απ' ότι καταλαβαίνω έχεις αρχίσει και ερωτεύεσαι, αλλιώς αν επιστράτευες έστω απλή λογική δε θα έμπαινες καν στη διαδικασία να το σκεφτείς. Δες αυτούς που σου απάντησαν σοβαρά και αν θες λάβε υπόψιν και τη δική μου γνώμη και μη σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, θα μπλέξεις άσχημα
Σε ευχαριστώ φίλε με έχουν καλύψει οι απαντήσεις από τους παίχτες εδώ μέσα, ναι θα την ξεκόψω να τελειώνω εκτός και αν δεχτεί να συνεχίσουμε όπως είμαστε

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Mandragora7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
812
Πόντοι
81
OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Ρε τύπε τι προσπαθείς να αποδείξεις τώρα, το ότι δεν έχω εμπειρία με νύχτα δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω από γυναίκες, έλεος. Εγώ μόνος μου άνοιξα αυτό το νήμα για να ρωτήσω τους έμπειρους εδώ μέσα. Διάβασε το αρχικό μου ποστ, ε ρε μιλάμε για πολύ στόκος είσαι ρε μεγάλε έλεος λέγε τα δικά σου δεν σου ξανααπαντάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom