Νέα

Με καβλώνει η καθαρίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Και που να δεις στην δουλεια που ειμαι , ερχεται συνεργειο καθαρισμου με τρεις γυναικες , ηλικιες απο 45 εως 54 , η μια απο αυτες που ειναι 50 ετων ειναι πιο ξεπετα ενοω φενεται στυλ τσουλακι , στυλ μπεντεντζακου , ενοω φοραει στολη εργασιας τα εχει σχεδον ολα εξω κολητα ρουχα , ειναι απο γεωργια αστα φωτια .
Στολή εννοείς πανωφόρι γαλαζιο σαν ρόμπα.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.254
Πόντοι
206
μια Αλβανιδα καθαριστρια την οποια ειχα κ γω καποια φεγγαρια,καθαριζε κ εναν Γιατρο μαζι με το δικο μου σπιτι...οταν την τηλεφωνουσε ο Γιατρος εβγαινε να μιλησει πριβε εξω απο το διαμερισμα μου κ πιτσι πιτσι,γελακια κτλ...την κερδισε τελικα ο Γιατρος...:zfuck:σε μενα πεταξε μια ημερα μια δικαιολογια οτι θα σταματησει κ τελος.
παντρεμενη με παιδια κτλ.
πουτανα κοινωνια.

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
μια Αλβανιδα καθαριστρια την οποια ειχα κ γω καποια φεγγαρια,καθαριζε κ εναν Γιατρο μαζι με το δικο μου σπιτι...οταν την τηλεφωνουσε ο Γιατρος εβγαινε να μιλησει πριβε εξω απο το διαμερισμα μου κ πιτσι πιτσι,γελακια κτλ...την κερδισε τελικα ο Γιατρος...:zfuck:σε μενα πεταξε μια ημερα μια δικαιολογια οτι θα σταματησει κ τελος.
παντρεμενη με παιδια κτλ.
πουτανα κοινωνια.
Ο γιατρός ήταν ......αλλιώς, και εσύ ήσουν ο ωραίος..........

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.227
Πόντοι
1.336

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.310
Πόντοι
456
Επίσης να σημειώσω ότι οι καθαρίστριες βλέπουν και πολλά που δε θέλουμε. Πέραν της προσωπικής υγιεινής, βλέπουν και πολύ προσωπικά πράγματα. Πχ μπορεί να δουν τίποτα κοσμήματα, χρεώγραφα και μετρητά. Δεν θα φτάσω στο ακραίο παράδειγμα του να σε κλέψουν αλλά στο πιο απλό του να σε αρμέξουν χωρίς να καταλάβεις τι γίνεται.

Αν σε βρουν λιγούρη μπορεί να σου τα φάνε για πλάκα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.580
Πόντοι
3.846
Νηματοθέτη, αυτό που δεν μας έχεις πει ακόμη (21 Απριλίου σήμερις) είναι αν η καθαρίστρια προέχεται από εθνική οικογένεια => Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών => επομένως θα πρέπει να εισέλθεις ως Στρατηγός στην Πόλη και να την τιμήσεις :rockon:
Δεν ξαναγράφω τίποτα στο νήμα μέχρι να πεις τα νέα, απλά έστησα ραντάρ και το παρακολουθώ :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom