Νέα

«Πρόβλημα» με μικρότερη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Toto82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
εγώ θα πω μόνο ότι μια γυναίκα με έντονο sex drive μπορεί να κάνει οποιονδήποτε άντρα να νιώσει ανεπαρκής. Ως παθών, πέρασα την φάση κάποτε, με έντονα στοιχεία σωματικής κόπωσης , αλλά και ψυχολογικής τελικά. Βλέπετε, ο άντρας ως κυνηγός, είναι προγραμματισμένος να έλκεται από το δύσκολο και το νέο. Όταν στον δρόμο του τύχει το "εύκολο" και το δεδομένο, τότε τα πράγματα ζορίζουν.
Φίλε δεν είναι παράλογη η τοποθέτησή σου.
Για παράδειγμα, σχεδόν με όλες τις κοπέλες που το κάναμε μου άρεσε πάντα να βάζω λίγο κωλοδαχτυλάκι πάνω στο σεξ, να περνάω την γλώσσα απο την μικρή της "πορτούλα" και με ιντρίγκαρε το γεγονός να τις πάρω κι έτσι. Μου άρεσε η αμφιβολία και το "ρίσκο" της πράξης. Κάποιες μου το έκοψαν...οκ.

Με την συγκεκριμένη της κάνω μασάζ κωλότρυπας αγιουβέρδικο κανονικά στο πισωκολλητό και δεν μου βγαίνει να την πάρω ακόμα.

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
257
Πόντοι
21
φιλαρακι , ειναι κλασσικη περιπωση μητρομανους. ειναι οντως εξαντλητικο και ψυχοφθορο ενω στην αρχη μοιαζει περιπετειωδες και σε ελκει.ειναι σιγουρο οτι το δινει και αλλου. ειναι παθηαη . θελει συνεχεια να βαζει στο αιδοιο της , να γαμιεται. οπου βρει και συνεχεια. ειχα παρομοια περιπτωση παλαια με συναδελφο . δεν αντεχεται αυτο. προσεχε και λιγο.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.744
Πόντοι
206
Συμφωνώ απόλυτα! Προσπαθώ να μην ζορίζομαι και ακόμα και έτσι, είπαμε, δεν είναι ότι δεν περνάμε καλά. Απλά δεν θα ήθελα να χάσω γυναίκα επειδή δεν την ικανοποιώ στο κρεβάτι, θα μου κάτσει στραβά.

Εννοείται ότι οι φίλοι μου με έχουν πάρει στο "ψιλό" ότι ειναι το όνειρο κάθε άντρα κτλ. Δεν το βλέπω έτσι όμως. Επισης κάποιοι απο αυτούς έχουν να βρέξουν πολύ καιρό με δουλειές και καθημερότητα... Στην περίπτωση μου, απο τα 22 μου κάνω σεξ συνέχεια. Οπως είπα ήμουν σχεσάκιας...
Κατούρα τη και βάλε τη να τα πιεί. Εκεί να δεις πως θα αστράψουν τα ματάκια της και θα σε σεβαστεί. Όλες που έχουν τέτοια συμπεριφορά το έχουν ως την απόλυτη φαντασίωση, αλλά και όριο. Μετά είναι οι παρτούζες, αλλά δεν στο προτείνω γιατί κάτι θα σπάσει για εσένα άμα τη γαμάνε μπροστά σου άλλοι ή δοκιμάσει φάση με γυναίκα και θέλει να σας κάνει τη σχέση κέντρο διερχομένων. Επιπλέον, πάρε της τάπα στον κώλο ή το άλλο που το φοράει το μουνί και της δίνεις οργασμό με τηλεκοντρόλ. Εκεί που θα είστε έξω θα της το βάλεις και φυσικά δεν θα την αφήνεις να τελειώσει για τιμωρία. Γενικά βρήκες διαμαντάκι, αλλά θέλει σωστή επεξεργασία για να μη σου γίνει άνθρακας.

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
841
Πόντοι
81
Το να σου αναφέρω να αρχίσεις να ψάχνεις διαφορετικές στάσεις στο σεξ (απο μουνί) νομίζω είναι δεδομένο. Ας υποθέσουμε ότι αυτό το βήμα είσαι διατεθειμένος να το δουλέψεις και να το εξασκήσετε βάζοντας περισσότερη "ζωντάνια" σε όσα ήδη κάνετε. Πάμε όμως να σου απαριθμήσω μερικές ακόμα ιδέες που -γνώμη μου- αν δεν τις υιοθετήσεις, σε λίγο καιρό θα βρεθεί άλλος να της τις δείξει.
  1. Το πιο εύκολο και άμεσο είναι να πας και για κώλο. Το σεξ απο μπροστά το ζήσατε. Εφόσον είναι καυλιάρα, με την σωστή προετοιμασία και χωρίς να γίνεις άτσαλος και αρτσούμπαλος την κάνεις να ενεργοποιήσει άλλες ερωτογενείς ζώνες που όσο και αν γαμάς απο μουνί δεν ξυπνάνε. Προσοχή! Πρέπει να είναι αρκετά καβλωμένη, να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο σπατουλάρισμά, να ξεκινήσεις απαλά με ένα δάχτυλο, μετά με ένα ακόμα και όταν δεις ότι έχει χαλαρώσει τότε και μόνο τότε και αφού της βάλεις λιπαντικό (προτίμησε με βάση τη σιλικόνη και όχι το νερό) μπαίνεις εσύ.
  2. Sexting πριν τη συνάντηση. Αν πρόκειται να βρεθείτε το Σάββατο το απόγευμα π.χ. απο το πρωί ξεκινάς να στέλνεις μηνύματα ή και φωτογραφίες (το Χ πρώην Twitter βοηθάει πολύ να βρείς υλικό μιας και έχει καταντήσει πορνοσάϊτ). Βρίσκεις μπολικό υλικό, γράφεις και τις κατάλληλες λεζάντες και να είσαι σίγουρος ότι θα την έχεις μούσκεμα όλη μέρα.
  3. Ξαφνικό και απρογραμμάτιστο σεξ τύπου ξεπέτας σε μέρη πέρα απο τα κλασσικά σας. Είστε στο αυτοκίνητό σου και πηγαίνετε σε ένα μαγαζί για να φάτε ή για ποτό. Χωρίς να της έχεις πει τίποτα, μπαίνεις σε μια καβάτζα, την αρχίζεις στα γλωσσόφιλα, μετά περνάς απο το λαιμό της, χαιδεύεις στήθος, προχωράς με λίγο δάχτυλο και όταν τη δεις πολύ υγρή της πετάς την πούτσα σου στο στόμα της. Μικρό tip εφόσον είναι όπως λες αχόρταγη: Ρίξε ένα χύσιμο με τσιμπούκι, μετά κουμπώσου και πες της πως θα τη γαμήσεις μετά το φαγητό / ποτό και μόνο αν είναι "καλό κορίτσι". Έτσι βάζεις και το domination στο παιχνίδι με χαλαρό τρόπο. Το ίδιο έχει δοκιμαστεί με επιτυχία (και περισσότερα μουνόζουμα να ρέουν τόσο σε σκαλοπάτια τυχαίας πολυκατοικίας όπου χτυπάς ένα θυροτηλέφωνο και σου ανοίγουν πανεύκολα, όσο και σε ασανσέρ. Εκεί η αδρεναλίνη είναι μεγαλύτερη γιατί έχετε και τον "φόβο" μη σας κάνουν τσακωτούς.
  4. Πηγαίνετε μαζί σε ένα sex shop και δαπανάς ένα ποσό της τάξεως των 150€ - 200€. Δονητές (πάρε ρεαλιστικούς, όχι ψευτοπλαστικούρες) πρωκτικές σφήνες, ερεθιστές κλειτορίδας, μπίλιες, κανένα μαστιγιάκι καμιά μάσκα για τα μάτια και κανένα ακόμα γενικά παιχνίδι που θα σας αρέσει. Σίγουρα με μια πούτσα ακόμα θα περάσει καλύτερα σε σχέση μόνο με τη μια. Σίγουρα με μια σφήνα στον κώλο και εσένα να γαμάς μουνί θα καυλώσει ακόμα περισσότερο.
  5. Πηγαίνετε σε swinger club. Εκεί βέβαια να είσαι προετοιμασμένος και για το ενδεχόμενο να σου βγει αχόρταγη και να στη γαμήσει άλλος. Σαφώς και ως ζευγάρι είναι σωστό να έχετε συνεννοηθεί απο πριν για τα do & don't σας, αλλά με μια καυλιάρα γυναίκα ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει.
  6. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω (ή δεν θέλεις γιατί δεν σου βγαίνουν) και δεν την καλύπτεις τότε υπάρχει πάντα η πρόθυμη ομάδα των μελών του bourdela όπου ο μέσος όρος πούτσας είναι άνω των 22cm να ικανοποιήσουν την αδηφάγα Πολωνέζα :grin:

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.261
Πόντοι
456
Έλα εύκολο.
Θα της προτείνεις στα πλαίσια role playing να τη μοιράζεσαι με άλλους. Μετά βγάζεις βάρδιες με τα παιδιά εδώ. Κι εσυ ξεκουράζεσαι κι αυτή ικανοποιειται.

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
809
Πόντοι
81
συντεκνε τετοια λαχεια ειναι δυσευρετα τη σημερον ημερα.γλεντα την δωστης το μουνι και τον πατο στο χερι και οταν δεν την θες αλλο σχολα την η πασαρε την σε κανενα παιχτη απο δω μεσα

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Είναι πρόβλημα δικό μου;
αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Bro η ιστορία ακούγεται για φίδια, αλλά αν τυχόν δεν κάνεις πλάκα, και στα 35 σου δε ξέρεις να χειριστείς μια 25χρονη, άστη να τη χειριστεί κανένας άλλος που είχε 5-10 εμπειρίες και ξέρει τα βασικά.
Δικό σου είναι προτίστως το πρόβλημα. Δεν είσαι creative mind να σκεφτείς κάτι πέρα από τα βασικά και είσαι άμπαλος. Όπως το περιγράφεις δε φαίνεται πολλή ζωντάνια, ήδη δε μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι θα ήθελε εκείνη.
Η λογική λέει σε λίγο θα τη χάσεις τη γκόμενα γιατί θα σε βαρεθεί, εκτός αν έχεις λεφτά και σε μαδάει ενώ γαμιέται και με άλλους.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.492
Πόντοι
3.506
Υπάρχει ένα παλιό Κινέζικο γνωμικό (ή Ινδιάνικο, δε θυμάμαι, μπορεί και Κέλτικο) που λέει :
"Όλοι νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ και θέλουν συνέχεια να γαμάνε μέχρι να γνωρίσουν μια γυναίκα που σκέφτεται συνέχεια το σεξ και θέλει να γαμιέται".
Το Σαββατόβραδο έχουμε ένα "μικρό παρτάκι" θέλεις να έρθετε με τη μικρή;;; :wink:

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Bro η ιστορία ακούγεται για φίδια, αλλά αν τυχόν δεν κάνεις πλάκα, και στα 35 σου δε ξέρεις να χειριστείς μια 25χρονη, άστη να τη χειριστεί κανένας άλλος που είχε 5-10 εμπειρίες και ξέρει τα βασικά.
Δικό σου είναι προτίστως το πρόβλημα. Δεν είσαι creative mind να σκεφτείς κάτι πέρα από τα βασικά και είσαι άμπαλος. Όπως το περιγράφεις δε φαίνεται πολλή ζωντάνια, ήδη δε μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι θα ήθελε εκείνη.
Η λογική λέει σε λίγο θα τη χάσεις τη γκόμενα γιατί θα σε βαρεθεί, εκτός αν έχεις λεφτά και σε μαδάει ενώ γαμιέται και με άλλους.
Το ακούω και αυτό που λες φίλε. Ήμουν 7 χρόνια σε σχέση με "αφέντρα" με μόνη παρασπονδία ένα ξέσκισμα της μιας βραδιάς με μία άλλη μικρή απο την Μάλτα. Το ενδεχόμενο να έχω "πουρέψει" παίζει δυναμικά. Αλλά είπαμε, το μουνί της το έχω δώσει στο χέρι πολλές φορές και της έχω κάνει χατίρια. Μην με βγάζεις και τελείως άμπαλο, είσαι άδικος.

• Like
Αντιδράσεις: riding

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.335
Πόντοι
2.746
Καλησπερα σε όλους.

Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35), την γνώρισα το Καλοκαίρι στην Ελλάδα (μένω εξωτερικό) η οποία δούλευε σε εταιρεία για κάποιους μήνες στην Αθήνα.

Έχω βγει από μεγάλη σχέση στις αρχές του προηγούμενου έτους και η γνωριμία της μου έφερε έναν νέο αέρα: ψάχνεται με την ζωή της εν γένει, έχει ενδιαφέροντα, είναι πολύ ομορφη και θα ήθελε να κάνει σχέση και όχι μόνο.

Εγώ βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης πιο πολύ επαγγελματικής και "βαριές" σχέσεις δεν θα ήθελα να κάνω προς το παρόν.

"Ωραία, πιο είναι το πρόβλημα;"

Η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυλιάρα, τόσο που έχω φτάσει να ξεπερνώ τα όρια μου στο σεξ. Θέλει να γαμιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σχεδόν όλες οι συζητήσεις μας καταλήγουν πάντα εκεί. Δεν λέω, μου αρέσει το σεξ και μπορώ να γαμάω αρκετά (6-7 φορές το Σ/κ), ενώ τελειώνω τουλαχιστον μισή ώρα μετά το πρώτο γλίστρημα στο μουνί της. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου: συνεχεια μου λεει "είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δει όλο το δυναμικό σου, έχεις κι άλλο", ενώ καταλαβαίνω ότι γουστάρει πολύ dominant καταστάσεις απο την πλευρά μου. Ζητάει πράγματα απο εμένα και δεν ξέρω τι να της δώσω, ενώ ταυτόχρονα μου λέει ότι το ευχαριστιέται πολύ. Την τελευταια φορα σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facial γιατι δεν ήξερα τι αλλο να κάνω. Μου ζητάει να γαμηθεί στο ντους, στο αμάξι την ώρα που οδηγάω, στη φύση...

Έχω ξεμείνει απο φαντασία, πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, οπότε και στο κρεβάτι υπήρχε πρωτοβουλία και σε αυτό το κομμάτι.

Δεν την έχω πάρει ακόμα από κώλο αλλα δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αν και δεν έχει πρόβλημα.

Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;

Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Τσιμπούκι της τον δίνεις με καπότα; :embarrased: :embarrased: :embarrased:
Κατάλαβα... Λες όταν την γλωσσοφιλάω στο γαμήσι μην γλύφω τα προ σπερματικά μου υγρά...

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.536
Πόντοι
6.536
Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.536
Πόντοι
6.536
Αυτη θελει μια καλη παρτουζα για να ξεχαρμανιασει, κατι που μαλλον δεν καταλαβαινει ο φιλος και τζαμπα παιδευεται.
Όχι θέλει να μην την γαμησει να την κάνει να σπαρταραει για πουτσα είτε έξω να του λέει θέλω να με γαμησεις και να της λέει όχι τώρα όταν γουστάρω εγώ,αλλά και στο γαμησι να κάνει προκαταρκτικά αλλά να μην μπαίνει μέσα να την αφήνει έτσι ώρα να την τυραννάει .
Και να κάνει και αυτή χατίρια .

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Toto82

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Όχι θέλει να μην την γαμησει να την κάνει να σπαρταραει για πουτσα είτε έξω να του λέει θέλω να με γαμησεις και να της λέει όχι τώρα όταν γουστάρω εγώ,αλλά και στο γαμησι να κάνει προκαταρκτικά αλλά να μην μπαίνει μέσα να την αφήνει έτσι ώρα .
Και να κάνει και αυτή χατίρια .
Αμα κανει ετσι, εχει φυγει το κοριτσι!

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.536
Πόντοι
6.536

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.054
Πόντοι
456
Καλησπερα σε όλους.

Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35), την γνώρισα το Καλοκαίρι στην Ελλάδα (μένω εξωτερικό) η οποία δούλευε σε εταιρεία για κάποιους μήνες στην Αθήνα.

Έχω βγει από μεγάλη σχέση στις αρχές του προηγούμενου έτους και η γνωριμία της μου έφερε έναν νέο αέρα: ψάχνεται με την ζωή της εν γένει, έχει ενδιαφέροντα, είναι πολύ ομορφη και θα ήθελε να κάνει σχέση και όχι μόνο.

Εγώ βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης πιο πολύ επαγγελματικής και "βαριές" σχέσεις δεν θα ήθελα να κάνω προς το παρόν.

"Ωραία, πιο είναι το πρόβλημα;"

Η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυλιάρα, τόσο που έχω φτάσει να ξεπερνώ τα όρια μου στο σεξ. Θέλει να γαμιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σχεδόν όλες οι συζητήσεις μας καταλήγουν πάντα εκεί. Δεν λέω, μου αρέσει το σεξ και μπορώ να γαμάω αρκετά (6-7 φορές το Σ/κ), ενώ τελειώνω τουλαχιστον μισή ώρα μετά το πρώτο γλίστρημα στο μουνί της. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου: συνεχεια μου λεει "είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δει όλο το δυναμικό σου, έχεις κι άλλο", ενώ καταλαβαίνω ότι γουστάρει πολύ dominant καταστάσεις απο την πλευρά μου. Ζητάει πράγματα απο εμένα και δεν ξέρω τι να της δώσω, ενώ ταυτόχρονα μου λέει ότι το ευχαριστιέται πολύ. Την τελευταια φορα σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facial γιατι δεν ήξερα τι αλλο να κάνω. Μου ζητάει να γαμηθεί στο ντους, στο αμάξι την ώρα που οδηγάω, στη φύση...

Έχω ξεμείνει απο φαντασία, πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, οπότε και στο κρεβάτι υπήρχε πρωτοβουλία και σε αυτό το κομμάτι.

Δεν την έχω πάρει ακόμα από κώλο αλλα δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αν και δεν έχει πρόβλημα.

Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;

Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Τυπάρα μου, photo or never happened :smitten::hi:

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.191
Πόντοι
8.236
Φίδι η ιστορία κ μάλιστα Anaconda Αμαζονίου.....
Αν κ λέω αν ισχύει δεν μπορώ να δεχτώ οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί ενας αντρας μια 25χρονη κ γενικά μια μικρότερη 10 χρόνια από αυτόν.
Εγω άλλοι πληρώνουν να βρούνε μια 10 + χρονια νεότερη τους......

Kwstasss123

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
139
Πόντοι
1
εεε.... ρε προβλήματα που εχει ο κόσμος...!!!:headbang:
Αμα βαρέθηκες να την σκίζεις... ξεκινα το swinging...για να ευχαριστηθεί κ αυτη.. να ευχαριστηθείς κ εσυ.. με αλλες...!!!
Καποτε ειχα κ εγω ετσι μια γκόμενα... που δεν χόρταινε πούτσα....
ε καποια στιγμη.. την βαρέθηκα.. κ την έστειλα....
Μετα απο χρονια.. το μετάνιωσα... γιατι θα μπορουσα να συνέχιζα.. με τον τροπο που σου ειπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom