Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.189
- Πόντοι
- 5.946
Αρνούνταν να σε πάνε βόλτα.Τι θέματα είχαν?ρωτάω εσένα που ξερεις
Απείθαρχες εντελώς
Αρνούνταν να σε πάνε βόλτα.Τι θέματα είχαν?ρωτάω εσένα που ξερεις
Δεν ξέρεις ρε μαλακα τίποτα ούτε πουθε κλανει η κόταΑρνούνταν να σε πάνε βόλτα.
Απείθαρχες εντελώς
Τι θέματα είχαν?ρωτάω εσένα που ξερεις
Δεν ξέρεις ρε μαλακα τίποτα ούτε πουθε κλανει η κότα
Νομίζω για την κότα κάπου έχω ακούσει...Δεν ξέρεις ρε μαλακα τίποτα ούτε πουθε κλανει η κότα
Αφού είσαι άμπαλος ρε κοντε τι θες να μας πεις τώραΜην μπαίνεις εμπόδιο στη χαζομάρα και την άγνοιά του...
(Κάποιοι δεν δρουν ασυναίσθητα πάντως σχεδον ποτε - δε με βάζω μέσα)
Γεια σου ζαβούλη...Αφού είσαι άμπαλος ρε κοντε τι θες να μας πεις τώρα
Κάτσε καλά μη δε σε γαμησει ο σαιντ απόψε και η σουφρα σου δεν δει χαράΕ ναι, μονο που κατεβασε τη φανέλα εχει την προκριση στο τσεπακι.
Καπου εδω θα ερθει ο μπαρμπας να με μαλωσει που γραφω υπερφίαλα επικριτικά σχόλια![]()
Με το ποδι για την ακριβεια, ποια κοντρα….Εχουν και φρένα μπρος πίσω οι καινούργιες μηχανές;;;;
Μωρέ μπράβο! Μεγάλη πρόοδος.
Εγώ ακόμα φρενάρω με την κόντρα.![]()
Τσιγαρο αναψες με το σκουλαρικι στην ασφαλτο;;;;Μια φορά με τη R6 είχα πιάσει 160 ξαφνικά ένα αμάξι μου κλείνει τη λωρίδα αυτός θα πήγαινε με 100
Ξαφνικά βουτάω φρένο όμως δεν προλάβαινα να σταματήσω και θα χτύπαγα πλάγια το αμάξι από την αριστερή μερια και όπως ήμουν γυρνάω την μηχανή σε στροφή αριστερή,δεξιά τη μηχανή παίρναω ξυστά από τη πίσω δεξιά γωνία του αμαξιού και με απλό κόψιμο επαναφέρω τη μηχανή ευθεία ενώ είχα φτάσει στα 90 χλμ
Μετά στο τσακ ήμουν να τον πλακωσω
Το πρόβλημα ολο εντοπίζεται ότι έχει δοθεί συγχωροχαρτι στη κλίκα εδώ μέσα των τραμπουκων και κάνουν ότι γουστάρουν ενώ άλλα θρεντ που ανέβασα εγώ κατέβηκαν αυτομάτως ενώ του παπαρα του σαιντ καλά κρατεί με τον μουφα διαγωνισμό
Εδω να πουν δημόσια ότι τελικά τη κλίκα την χαϊδεύουν γιατί απλά προμοτοραρει κορίτσια
Με λίγα λόγια οποίος προμοταρει εδώ μέσα χαϊδεύει αυτιά έχει το αλάθητο ενώ οποίος λέει τα πράγματα με το όνομα τους τρώει μπαν.
Ρε βλαμμενε, πως τα γαμησες ετσι και μας μετεφερες σε αλλο νημα, μονο ενας ηλιθιος σαν και σενα παει περα δωθε τις δημοσιεύσεις…..Κάτσε καλά μη δε σε γαμησει ο σαιντ απόψε και η σουφρα σου δεν δει χαρά
Στο θρεντ του σαιτ δεν ασχολούμαι κορδελακια δεν το αναγνωρίζω δεν ψηφίζω.Ρε βλαμμενε, πως τα γαμησες ετσι και μας μετεφερες σε αλλο νημα, μονο ενας ηλιθιος σαν και σενα παει περα δωθε τις δημοσιεύσεις…..
Οι αλήθειες να λέγονται γερο
Ναι αλλα μπαινεις και κρυφοκοιτας μωρη κουραδα.Στο θρεντ του σαιτ δεν ασχολούμαι κορδελακια δεν το αναγνωρίζω δεν ψηφίζω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι αλήθειες να λέγονται γερο
Δεν υπάρχει κάτι που να μην το ξέρει ο Ζαν. Ακόμα και για αεροπλάνο να μιλήσετε, ο Ζαν έχει κάνει ΚΑΙ πιλότος.Ρε ηλίθιε @jean-Claud πήγαινε γράψε μαλακίες στα νήματα που αναφέρεσαι.
Εδώ μιλάμε για μηχανές.
Έλεος
Εσύ ξέρεις από μηχανές ρε 10ποντε?Ρε ηλίθιε @jean-Claud πήγαινε γράψε μαλακίες στα νήματα που αναφέρεσαι.
Εδώ μιλάμε για μηχανές.
Έλεος
Εγώ μωρή πορνη των τσοντοσινεμα κανέναν δεν έγλυψαΠιστευεις οτι ολοι οι υπολοιποι φανατικοι της δημοκρατιας γλυφουμε πουτσες οπως εκανες εσυ με το λακη;;