κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.803
- Πόντοι
- 21.395
Το λοιπόν...και μονοι περπαταμε στου μπου τις στρατες![]()
Εγώ σαιντ δεν έγλυψα κατουρημενες ποδιές όπως εσύ ούτε βρήκα ανάπηρα να τα βάλω στο τιμ μου και να υπακουν.
Χωρίς Annapurna υποψηφιότητα, χάνει αίγλη ο διαγωνισμός σύντροφε …Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Ο ένας, μοναδικός, επίσημος και πιστοποιημένος από την
ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
διαγωνισμός για την ανάδειξη του
Mρ. Μαλάκα 2025
αρχίζει.
Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον ύμνο της
ΕΝΔΟΞΗΣ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
Εγέρθητε!
Στην ψηφοφορία κάθε σύντροφος και συντρόφισσα θα έχει τρεις επιλογές.
Εφιστώ την προσοχή σας στο ότι:
Η ψηφοφορία είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ
και
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Χωρίς Annapurna υποψηφιότητα, χάνει αίγλη ο διαγωνισμός σύντροφε …
Μητσοτάκης μέχρι να δύσει ο ήλιος, άντε σιαπέρα και μάζεψε τα άλλα θέατρα που μπαίνουν στης Τζοάννας και γράφουν πίπες, σας το είπε ευγενικά η κοπέλα το παραδεχτήκατε κιόλας στη σφηκοφωλιά νήμα σας, μην φοβάσαι εργαζόμαστε σκληρά εμείς οι μεσήλικες να παίρνεις τη σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάθε μήνα, ΜΠΛΟΚΟ να μη σε διαβάζω καν όσο θα παραμένω ανενεργό μέλος...
Ναι αλλά στο δικό σου το μπουρδελο οι εξαιρέσεις δεν πιάνουν από ότι βλέπωΕσύ, όχι .
Ο Λάκης ήταν που βρήκε το ανάπηρο (δηλαδή εσένα) και το έβαλε να του γλύφει τον πούτσο και να τον εξαιρεί από τις ψηφοφορίες.
Πιστευεις οτι ολοι οι υπολοιποι φανατικοι της δημοκρατιας γλυφουμε πουτσες οπως εκανες εσυ με το λακη;;Ναι αλλά στο δικό σου το μπουρδελο οι εξαιρέσεις δεν πιάνουν από ότι βλέπω
Εγώ ζήτησα εξαίρεση και την έγραψες στα μικροσκοπικά σου αρχιδακια και μου το έπαιξες δημοκράτης με ψηφοφορία
Ναι αλλά στο δικό σου το μπουρδελο οι εξαιρέσεις δεν πιάνουν από ότι βλέπω
Εγώ ζήτησα εξαίρεση και την έγραψες στα μικροσκοπικά σου αρχιδακια και μου το έπαιξες δημοκράτης με ψηφοφορία
Noμίζω ότι ήμουν σαφής και φυσικά το επεδίωξα ώστε να φαίνονται περισσότερο πειστικά όλα αυτά που έγραφα με αλληγορικό τρόπο κατά καιρούς.Ως Ντουντάρας θα πήγενε άπατο, τώρα πετάει!
Σας είπα να τον αφήσετε ήσυχο αφού συνεχίζει το ίδιο βιολί. Αν θέλετε να του κάνετε ένα καλό είναι να μην του απαντάτε καν και σε πολιτικά μηνύματα, μια ζωή σαχλαμάρες θα λέει είτε λακωνικές υπεκφυγές...Το κουνάβι ο Ανανεωτικός, πουλέν στον πρώτο διαγωνισμό και τώρα που σοβαρέψανε τα πράγματα λούφαξε, δε σηκώνει στην ανηφόρα
Θα χαρώ να σε δω για να καταδικαστείς ως εκβιαστής προαγωγός σωματέμπορος, όπως σου αρμόζει.Σου είπα μια ζωή θα είσαι ενα παπαρι και αρχιδι,δεν έπρεπε καν να βάλεις την εξαίρεση με στημένη ψηφοφορία με κλώνους και μέλη της κλικας σου
Επίσης το θρεντ που σε ξεμπροστιασα έπεσε γιατί άραγε?
Κατάλαβες ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση απέναντι στα μέλη
Τέλος πάντων εμείς θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες λειαν συντομως
Εσύ θα κάνεις ωχ όταν με δεις το 2026 σε βίντεο στην παραλία με την Εύα Μπράουν επί της οδού Ναυαρίνου, θα πατώσεις μαζί με την κλίκα σου λόγω ζήλειας όπως οι τουρκόγυφτοι το 1827...
Ti exoume file ?

αγανακτω και εγω καλε μου φιλεTi exoume file ?![]()

αγανακτησα και εγω....αγανακτω και εγω καλε μου φιλε![]()
Ασφαλώς κι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ και φυσικά δεν ξέρω τι έγινε κι ούτε θα ψάχνω, εφόσον ήμουν γενικά εκτός από το 2018-2022...Θα χαρώ να σε δω για να καταδικαστείς ως εκβιαστής προαγωγός σωματέμπορος, όπως σου αρμόζει.

ΔυνατόςΑσφαλώς κι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ και φυσικά δεν ξέρω τι έγινε κι ούτε θα ψάχνω, εφόσον ήμουν γενικά εκτός από το 2018-2022...
Δεν θα μπω στη διαδικασία τέτοιας συζήτησης γιατί δεν με αφορούν τέτοιες άκρως ΣΟΒΑΡΕΣ υποθέσεις...
Ανέκαθεν προσέχω τι λέω και τι γράφω (στο μέτρο του δυνατού) εδώ μέσα...
Πιστεύω να ξέρεις ότι ακόμα και να αποκαλέσει κάποιος ένα άλλο μέλος ως μαλάκα εδώ μέσα στο τσοντάδικο, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του άλλου
Ώρα αναχώρησης, τα λέμε από Δευτέρα![]()