Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
και μονοι περπαταμε στου μπου τις στρατες:angel:
Το λοιπόν...
Πιστεύω να είδες το βίντεο: τι σου λέω μεταφορικά;
Κανονίζω πριν ~8 χρόνια mini city tour 2-3 ώρες (η Χατζή πεταγόταν σε τακτική βάση Πάτρα κι επέστρεφε Αθήνα) κι εκεί που ήμασταν μέλι γάλα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ωρέ τι να παίχτηκε ούτε έμαθα...
Πώς θα καθόμουν σε μια διαδικτυακή κοινότητα μετά από τέτοιο στραπάτσο;
Που ήδη άρχισαν τις παρασκηνιακές και φανερές ειρωνίες, να έλεγα τι, να έμπαινα στο νήμα της να πω επίσης τι;
Να συνέχιζα να γράφω για στοιχήματα στο κατεξοχήν νήμα όπου με το ζόρι κέρδιζα κι όχι σε μέσο/μακροπρόθεσμο ορίζοντα;

Κατ' ελάχιστον τα ζιζάνια θα έλεγαν it is a fiasco (VF)
Στρατηγικώς απέτυχα strategically you failed (VF) και στους δύο τομείς, μονόδρομος η διαγραφή του λογαριασμού ειδάλλως θα ήμουν το ναυάγιο τους...
Όλο ΓΚΡ και ΓΚΡ με τον εαυτό μου, αγοράζω δεύτερο υπολογιστή, οι λεγόμενοι κυρΠαντελήδες αλλά ο VF φάνηκε σαν να λέει you have superior in data and computers, but no results...
Τόσες χιλιάδες δεδομένα (είχα γύρω στις 15) χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα...
Επεξεργασία βάσεων δεδομένων, φιλτράρισμα εκ νέου, δημιουργία ασύγχρονων δεδομένων βάσει του θεωρήματος Shannon και τα πρώτα ορατά αποτελέσματα άρχισαν να εμφανίζονται λίγο πριν το λουκέτο των μαγαζιών με τον κορωνοϊό κι έτσι επέστρεψα στο τσοντάδικο με σκοπό να "κερδίσω" τον πληγωμένο εγωισμό μες το bou...
Τα πρώτα 4 χρόνια περιοριζόταν η παρουσία μου στο νήμα του Στοιχήματος - άντε πέταγα και κανένα σχόλιο στα πολιτικά και στο τοπικό στούντιο του νομού που ήμουν ο κύριος χορηγός από όταν άνοιξε με ένα σωρό κριτικές του διεγραμμένου λογαριασμού και 11 του τωρινού.
Πλέον δεν έχω πάει από πέρυσι, απλώσαμε τα δίχτυα σε άλλα ψάρια και βάζω μια άνω τελεία, ήδη έγραψα πολλά :angel:

VF o Στρατηγός Van Fleet.

Συνημμένα

• Screenshot_20251223-155008~2.png
    Screenshot_20251223-155008~2.png
    291,4 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Screenshot_20251223-155112~2.png
    Screenshot_20251223-155112~2.png
    249,6 KB · Εμφανίσεις: 7
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.377
Πόντοι
40.655
Εγώ σαιντ δεν έγλυψα κατουρημενες ποδιές όπως εσύ ούτε βρήκα ανάπηρα να τα βάλω στο τιμ μου και να υπακουν.

Εσύ, όχι .

Ο Λάκης ήταν που βρήκε το ανάπηρο (δηλαδή εσένα) και το έβαλε να του γλύφει τον πούτσο και να τον εξαιρεί από τις ψηφοφορίες.

tsontopoulos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
108
Like
19.023
Πόντοι
36.900
Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Ο ένας, μοναδικός, επίσημος και πιστοποιημένος από την
ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
διαγωνισμός για την ανάδειξη του
Mρ. Μαλάκα 2025
αρχίζει.

Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον ύμνο της
ΕΝΔΟΞΗΣ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ

Εγέρθητε!

Στην ψηφοφορία κάθε σύντροφος και συντρόφισσα θα έχει τρεις επιλογές.
Εφιστώ την προσοχή σας στο ότι:

Η ψηφοφορία είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ
και
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Χωρίς Annapurna υποψηφιότητα, χάνει αίγλη ο διαγωνισμός σύντροφε …

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.377
Πόντοι
40.655
Χωρίς Annapurna υποψηφιότητα, χάνει αίγλη ο διαγωνισμός σύντροφε …

Αναγνωρίζουμε τις προκριματικές φάσεις του προηγούμενου διαγωνισμού, σύντροφε, στις οποίες ήταν και ο Ανναπούρνας μέσα.

Επαναλαμβάνουμε δε τον διαγωνισμό θεωρώντας ως άκυρο το τελικό αποτέλεσμα, διότι από τον ημιτελικό και έπειτα, έγιναν λοβιτούρες.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Μητσοτάκης μέχρι να δύσει ο ήλιος, άντε σιαπέρα και μάζεψε τα άλλα θέατρα που μπαίνουν στης Τζοάννας και γράφουν πίπες, σας το είπε ευγενικά η κοπέλα το παραδεχτήκατε κιόλας στη σφηκοφωλιά νήμα σας, μην φοβάσαι εργαζόμαστε σκληρά εμείς οι μεσήλικες να παίρνεις τη σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάθε μήνα, ΜΠΛΟΚΟ να μη σε διαβάζω καν όσο θα παραμένω ανενεργό μέλος...
Μην ανησυχείτε εκεί στη σφηκοφωλιά δεν πρόκειται να φτιάξω κλώνους και να μαλακίζομαι σαν τον πίθηκο όπως τόσοι άλλοι.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Εσύ, όχι .

Ο Λάκης ήταν που βρήκε το ανάπηρο (δηλαδή εσένα) και το έβαλε να του γλύφει τον πούτσο και να τον εξαιρεί από τις ψηφοφορίες.
Ναι αλλά στο δικό σου το μπουρδελο οι εξαιρέσεις δεν πιάνουν από ότι βλέπω
Εγώ ζήτησα εξαίρεση και την έγραψες στα μικροσκοπικά σου αρχιδακια και μου το έπαιξες δημοκράτης με ψηφοφορία

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Εγώ ζήτησα εξαίρεση και την έγραψες στα μικροσκοπικά σου αρχιδακια και μου το έπαιξες δημοκράτης με ψηφοφορία
Πιστευεις οτι ολοι οι υπολοιποι φανατικοι της δημοκρατιας γλυφουμε πουτσες οπως εκανες εσυ με το λακη;;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.377
Πόντοι
40.655

Το ότι ζητάς, δεν σημαίνει ότι θα λάβεις κιόλας.

Δηλαδή αν μας ζητούσες κάνα δεκαχίλιαρο δανεικά, θα έπρεπε να σου δώσουμε οπωσδήποτε;

Το αίτημα σου κρίνεται, και για να είμαστε αδέκαστοι χωρίς μεροληψίες που έχουν προκύψει από προσωπικές κόντρες, τίθεται σε δημοκρατική ψηφοφορία από όλους.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Ως Ντουντάρας θα πήγενε άπατο, τώρα πετάει!
Noμίζω ότι ήμουν σαφής και φυσικά το επεδίωξα ώστε να φαίνονται περισσότερο πειστικά όλα αυτά που έγραφα με αλληγορικό τρόπο κατά καιρούς.
Το κουνάβι ο Ανανεωτικός, πουλέν στον πρώτο διαγωνισμό και τώρα που σοβαρέψανε τα πράγματα λούφαξε, δε σηκώνει στην ανηφόρα
Σας είπα να τον αφήσετε ήσυχο αφού συνεχίζει το ίδιο βιολί. Αν θέλετε να του κάνετε ένα καλό είναι να μην του απαντάτε καν και σε πολιτικά μηνύματα, μια ζωή σαχλαμάρες θα λέει είτε λακωνικές υπεκφυγές...
Όταν κάποιο άτομο χαίρεται να ποστάρει κάθε μέρα τουλάχιστον 40 αντί να ηδονίζεται με κάποιο από τα τόσα κορίτσια του bou, κατ' ελάχιστον υπάρχει πρόβλημα. Του προσεφέρθηκα πολλές φορές να βρεθούμε Αθήνα μπας και τον πάω κάπου, χαχαχαχα σμάηλς, ώχου....

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.377
Πόντοι
40.655
Σου είπα μια ζωή θα είσαι ενα παπαρι και αρχιδι,δεν έπρεπε καν να βάλεις την εξαίρεση με στημένη ψηφοφορία με κλώνους και μέλη της κλικας σου
Επίσης το θρεντ που σε ξεμπροστιασα έπεσε γιατί άραγε?
Κατάλαβες ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση απέναντι στα μέλη
Τέλος πάντων εμείς θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες λειαν συντομως
Θα χαρώ να σε δω για να καταδικαστείς ως εκβιαστής προαγωγός σωματέμπορος, όπως σου αρμόζει.

Ήδη οι κοπέλες που εκβιάζατε με το άλλο κάθαρμα, έχουν δώσει ένορκη κατάθεση η οποία έχει πάρει το δρόμο της για την εισαγγελία.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Εσύ θα κάνεις ωχ όταν με δεις το 2026 σε βίντεο στην παραλία με την Εύα Μπράουν επί της οδού Ναυαρίνου, θα πατώσεις μαζί με την κλίκα σου λόγω ζήλειας όπως οι τουρκόγυφτοι το 1827...
Ντροπή σου ηλικιωμένος άνθρωπος να χαζολογάς εδώ μέσα, βρες 1-2 υπηρέτριες και φύγε...
Ντροπή σου μας έβαλες στην ψηφοφορία λες και θα με προσβάλεις τρομάρα σου...
Αντί να δείξεις κάτι καλό σε μια ιδιαίτερη διαδικτυακή κοινότητα κάθεσαι να τσακώνεσαι με τον καθέναν γιατί πέτυχες κάτι σημαντικό...
Δεν μου λες;
Το κινητό σου είναι ρώσσικο ή τρέχει ρώσσικο λειτουργικό σύστημα το κονσερβοκούτι υπολογιστής που έχεις;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Θα χαρώ να σε δω για να καταδικαστείς ως εκβιαστής προαγωγός σωματέμπορος, όπως σου αρμόζει.
Ασφαλώς κι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ και φυσικά δεν ξέρω τι έγινε κι ούτε θα ψάχνω, εφόσον ήμουν γενικά εκτός από το 2018-2022...
Δεν θα μπω στη διαδικασία τέτοιας συζήτησης γιατί δεν με αφορούν τέτοιες άκρως ΣΟΒΑΡΕΣ υποθέσεις...
Ανέκαθεν προσέχω τι λέω και τι γράφω (στο μέτρο του δυνατού) εδώ μέσα...

Πιστεύω να ξέρεις ότι ακόμα και να αποκαλέσει κάποιος ένα άλλο μέλος ως μαλάκα εδώ μέσα στο τσοντάδικο, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του άλλου

Το τι λοιπόν θα κάνετε είναι δικός σας λογαριασμός, ειδάλλως συνεχίστε να πετάτε πυροτεχνήματα.
Ώρα αναχώρησης, τα λέμε από Δευτέρα :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

tsontopoulos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
108
Like
19.023
Πόντοι
36.900
Ασφαλώς κι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ και φυσικά δεν ξέρω τι έγινε κι ούτε θα ψάχνω, εφόσον ήμουν γενικά εκτός από το 2018-2022...
Δεν θα μπω στη διαδικασία τέτοιας συζήτησης γιατί δεν με αφορούν τέτοιες άκρως ΣΟΒΑΡΕΣ υποθέσεις...
Ανέκαθεν προσέχω τι λέω και τι γράφω (στο μέτρο του δυνατού) εδώ μέσα...

Πιστεύω να ξέρεις ότι ακόμα και να αποκαλέσει κάποιος ένα άλλο μέλος ως μαλάκα εδώ μέσα στο τσοντάδικο, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του άλλου

Ώρα αναχώρησης, τα λέμε από Δευτέρα :coffee:
Δυνατός μαλακας Ταλέντο…

Πάντως εγώ ένα να δώσω τα συγχαρητήρια στον εκάστοτε μαλακα , λάμπουν ρε γαμωτο …

Όπου δουν μαλακια πάνε πάνω τρέχοντας σαν τις μύγες στο σκατο !

Σύντροφε saint τώρα που έγινες κόκκινος θα κεράσεις κάνα παιδάκι σε καμιά ταβέρνα στις νεότερες γενιές ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom