The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.377
- Πόντοι
- 40.655
να μην να σου πουμε οτι εχουν και ABS τυπε
Τι είναι αυτό;
Μήπως τους βάζουν τίποτα ναρκωτικά στις μπεντζίνες τύπου LSD και άλλα τέτοια του Σατανά;
να μην να σου πουμε οτι εχουν και ABS τυπε
καθε αποψη σεβαστη, η μηχανη ειναι δυσκολο σπορ, δυστυχως χανονται πολλες ζωες νεων, απο την αλλη ειναι το μονο μεσο που μπορει να σε ανακουφισει απο την κινηση στην αθηναΜην μπαίνεις εμπόδιο στη χαζομάρα και την άγνοιά του...
(Κάποιοι δεν δρουν ασυναίσθητα πάντως σχεδον ποτε - δε με βάζω μέσα)
....εγω κατεβαζω και τα ποδια στον δρομο και τα σερνω μεχρι να σταματησωIch denke
Πολύ δύσκολες ερωτήσεις...
Κοίτα εγω βασικά πατάω μπρος πίσω φρένο και δε γαμιέται...ότι γίνει.
Στεγνό, βρεγμένο, ζέστη, κρύο, άσφαλτος, χώμα...όποιον πάρει ο χάρος...
Τσοντάρει λίγο κι η μηχανή που έχει όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια και όλα οκ μέχρι τώρα
Επόμενη
Υγ
Κάνω πάντα το σταυρό μου πριν τα φρένα κσι τις στροφες![]()

...τα παπουτσια σκέφτομαι....εγω κατεβαζω και τα ποδια στον δρομο και τα σερνω μεχρι να σταματησω![]()
...τα παπουτσια σκέφτομαι....εγω κατεβαζω και τα ποδια στον δρομο και τα σερνω μεχρι να σταματησω![]()
...εγω φοραω wermacht ή αρβύλια ή σταρακια , οποτε ειμαι οκ...τα παπουτσια σκέφτομαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...τα παπουτσια σκέφτομαι
70 30...Ειδες που δεν ξερεις ουτε την αναλογια
Οταν τα λεω εγω
Έλα να πάμε εκείνη τη κόντρα πρώτα με τα αμάξια και άσε τα πέταγματα μας το παίζεις και πιλοτος@jean-Claud
Τι γκουγκλάρεις τώρα βρε παπάρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σου μάθω να πετας?
Χες τις μηχανες?
Ναι τα γνωρίζω και όσα παραμένουν κ όσα βελτιώθηκαν. Το έχω ξεψαχνισει πολύ το θεμα και ήμουν κάτοχος ktm διςΔεν ξέρω εάν έχεις δει αυτό το βίντεο, αφού θέλεις να επενδύσεις ένα τόσο σημαντικό πόσο.
Ποια μοντέλα ktm; είχαν βγάλει ζημιές;Ναι τα γνωρίζω και όσα παραμένουν κ όσα βελτιώθηκαν. Το έχω ξεψαχνισει πολύ το θεμα και ήμουν κάτοχος ktm δις
Το πρώτο lc4 του 99 τσιμούχα στην τρόμπα νερού, κομμένο υποπλαισιο, και ένα θέμα με τα ρεύματα και ένας Δούκας του 04 τίποτα (το πρώτο ήταν πιστόλι κ τα καρφώνε, το επόμενο είχε πρόβλημα κεφαλή αλλά το δικό μου είχε την high Flow και λυμένες όλες τις ασθένειες). Εν πασει περίπτωση τώρα που θέλω δικύλινδρο έχω διαλέξει το τενερε μετά από πολύ στύψιμο του τι θέλω κλπ.Ποια μοντέλα ktm; είχαν βγάλει ζημιές;
Τράβα ρε ζαβό να μάθεις τίποτα και σταμάτα να ποστάρεις βλακώδη γκουγκλαρίσματα...Έλα να πάμε εκείνη τη κόντρα πρώτα με τα αμάξια και άσε τα πέταγματα μας το παίζεις και πιλοτος
Έλα....Οι μοτοσυκλέτες πλέον έχουν συνδυασμένα φρένα,πατάς το μπροστά και φρενάρει μόνο του το πίσω.
Μια φορά με τη R6 είχα πιάσει 160 ξαφνικά ένα αμάξι μου κλείνει τη λωρίδα αυτός θα πήγαινε με 100Τράβα ρε ζαβό να μάθεις τίποτα και σταμάτα να ποστάρεις βλακώδη γκουγκλαρίσματα...
Ζαν αυτό γίνεται καλή σεκάνς στο mission impossible 12Μια φορά με τη R6 είχα πιάσει 160 ξαφνικά ένα αμάξι μου κλείνει τη λωρίδα αυτός θα πήγαινε με 100
Ξαφνικά βουτάω φρένο όμως δεν προλάβαινα να σταματήσω και θα χτύπαγα πλάγια το αμάξι από την αριστερή μερια και όπως ήμουν γυρνάω την μηχανή σε στροφή αριστερή,δεξιά τη μηχανή παίρναω ξυστά από τη πίσω δεξιά γωνία του αμαξιού και με απλό κόψιμο επαναφέρω τη μηχανή ευθεία ενώ είχα φτάσει στα 90 χλμ
Μετά στο τσακ ήμουν να τον πλακωσω

ΜΟΝΟ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙΈλα να πάμε εκείνη τη κόντρα πρώτα με τα αμάξια και άσε τα πέταγματα μας το παίζεις και πιλοτος

τα duke ειχαν καποια στιγμη θεματακιαΠοια μοντέλα ktm; είχαν βγάλει ζημιές;
Τι θέματα είχαν?ρωτάω εσένα που ξερειςτα duke ειχαν καποια στιγμη θεματακια