Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 659K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.377
Πόντοι
4.895
Εγω ν πω κατι;
Μιλησε γ δουλεμα απο «κοινες γυναικες» .. το οτι ειμαστε 2 κοριτσια που δουλευουμε καθαρα ολοι το παραδεχονται.. κανεις ποτε εμενα προσωπικα δεν μου ειπε πως του εφαγα τον χρονο.. αντιθετως! Τωρα γ το κοινες γυναικες θα συμφωνησω .. ειμαστε καθημερινα κοριτσια , δε πουλησαμε ποτε τον εαυτο μας ως μοντελα κ ουτε θελουμε πελατες π ονειρεύονται κατι τετοιο . Μας το ζητησατε το κοστολογισαμε κ το κανουμε. Τωρα εαν δεν αντεχει η τσεπη σας ν μην ερθετε, αν κ πιστευω κ δωρεαν ν το καναμε παντα μερικοι θ βρισκατε κατι κακο ν πειτε. Τωρα ν καταω ν ασχοληθω μ εσας; Απλα παμε παρακατω .. κ καλη καρδια.
Κοίτα, προσωπικά μιλώντας πάντα, πηγαίνω εκεί που μπορώ να αντέξω. Από κει και έπειτα, προσωπικά προτιμώ τα καθημερινά κορίτσια διπλανής πόρτας από τις μοντέλες. Και ναι, το κοστολόγιο είναι μια χαρά, και πολύ τίμιο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Τώρα για το δωρεάν δεν ξέρω, αλλά σίγουρα η γκρίνια ορισμένων είναι αδικαιολόγητη με βάση αυτά που γνωρίζω.

Τα φιλιά μου και την καλησπέρα μου αγαπητή.

Σε πληροφορω ότι σε 2-3 χρόνια από τώρα η μέση τιμή θα πάει στα 300€ και οι συγκεκριμένες κοπέλες πάλι θα δουλεύουν στο 100ρικο,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο μέσος μλκς και κομπλεξικος ελληναρας θα λέει ότι είναι πολλά τα λεφτά ...Δεν υπάρχει σωτηρία από αυτο το είδος πελάτη....Λες και τους αναγκάζει κάνεις να πάνε με τις συγκεκριμένες κοπέλες ....
Άσε, άσε, και λίγα λες δυστυχώς αγαπητέ. Μακάρι οι κοπέλες να έχουν σιδερένιο στομάχι και υπομονή να αντέξουν τη γκρίνια αυτή.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
807
Πόντοι
81
Από εμπειρία 25 ετών, ως πελάτης, στον αγοραίο έρωτα.... θεωρώ το κόστος για τις υπηρεσίες της Ίριδος, απολύτως λογικό!

ΥΓ: Όσο "κοινές" είναι οι κοπέλες, άλλο τόσο "κοινοί" είμαστε εμείς

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.365
Πόντοι
481
Εγω ν πω κατι;
Μιλησε γ δουλεμα απο «κοινες γυναικες» .. το οτι ειμαστε 2 κοριτσια που δουλευουμε καθαρα ολοι το παραδεχονται.. κανεις ποτε εμενα προσωπικα δεν μου ειπε πως του εφαγα τον χρονο.. αντιθετως! Τωρα γ το κοινες γυναικες θα συμφωνησω .. ειμαστε καθημερινα κοριτσια , δε πουλησαμε ποτε τον εαυτο μας ως μοντελα κ ουτε θελουμε πελατες π ονειρεύονται κατι τετοιο . Μας το ζητησατε το κοστολογισαμε κ το κανουμε. Τωρα εαν δεν αντεχει η τσεπη σας ν μην ερθετε, αν κ πιστευω κ δωρεαν ν το καναμε παντα μερικοι θ βρισκατε κατι κακο ν πειτε. Τωρα ν καταω ν ασχοληθω μ εσας; Απλα παμε παρακατω .. κ καλη καρδια.
Καταλαβαίνω ότι το ερώτημα έρχεται αρκετά νωρίς αφού ακόμα δεν ξεκινήσατε τα κοινά ραντεβού, αλλά υπάρχει καθόλου η σκέψη , για συγκεκριμένα διαστήματα (πχ 2-3 εβδομάδων) ,να κάνετε κοινά ραντεβού με την Ίριδα και στην Αθήνα; Είμαι σίγουρος ότι θα είχε μεγάλη απήχηση

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
37.936
Καταλαβαίνω ότι το ερώτημα έρχεται αρκετά νωρίς αφού ακόμα δεν ξεκινήσατε τα κοινά ραντεβού, αλλά υπάρχει καθόλου η σκέψη , για συγκεκριμένα διαστήματα (πχ 2-3 εβδομάδων) ,να κάνετε κοινά ραντεβού με την Ίριδα και στην Αθήνα; Είμαι σίγουρος ότι θα είχε μεγάλη απήχηση
Το εχουμε στο προγραμμα οπως κ την λαρισα κ θα ανακοινωσουμε ημερομηνιες συντομα

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.396
Πόντοι
11.246

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.365
Πόντοι
481
Το εχουμε στο προγραμμα οπως κ την λαρισα κ θα ανακοινωσουμε ημερομηνιες συντομα
Ευχάριστα νέα! Εγώ προσωπικά θα το αναμένω. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.396
Πόντοι
11.246

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
37.936
....να σε δω να βγαινεις απο το ημιδιαμονης με τον τενεκε στον ωμο, ωσαν την Μανταλενα και τιποτα αλλο δν θελω!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Θα τον εναποθέσω στις βυζαρες μου ν μη παθει κατι

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
807
Πόντοι
81
Σούζα τ'αλογάκι!!!!
σουζα.jpg

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21
Ναι γιατί η ίδια ποιότητα είναι να πας στο μπουρδέλο με το να πας για μια ώρα με την Ίριδα ή την Νικόλ και μπορεί και τις δύο μαζι.... Ίδιο βαθμό καθαριότητας και υγιεινής έχουν τα μπουρδέλα με κάποια σεξεργατρια που δουλεύει σε χώρο της ...Η ομορφιά στα μάτια του καθενός μπορεί να διαφέρει και να ποικίλει ανάλογα τα γούστα,αλλά δεν παύει 2 κοπελαρες να σας προσφέρουν υπηρεσίες και δυνατότητες που η πόλη δεν έχει σε αφθονία,σεβασμός πάντα στις κοπέλες που αφιερώνουν το κορμί τους και αφήστε τις σαχλαμάρες και τις κακίες για τις τιμές , ελεύθερη αγορά είναι κανείς δεν σας αναγκάζει να πάτε μαζί τους, καλοδεχούμενη η κριτική είτε αρνητικη είτε θετική,άλλα άτομα που ούτε έχουν πάει με τις κοπέλες ούτε σκοπεύουν να πάνε ... καλύτερα να αποχωρήσουν χωρίς πολλή γκρίνια....Και επειδή έχω ένα εύλογο ερώτημα,γιατί βγάζεις τέτοια χολή για τα κορίτσια ρε μπιφτεκά;
Γιατί προσπαθείς να τα μειώσεις στην αρχή και μετέπειτα αφού δε σου βγαίνει κάνεις το καλό παιδι;
Αι σα πέρα άμα δε γουστάρεις...
Αγαπούλης των.κοριτσιων εισαι μπιφτεκά,σε.καταλαβαμε κουρασες

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21
Το αστείο αγαπητέ είναι πως έχει πάει με την Ίριδα ήδη 3 φορές, και πάλι τη βρίσκει ακριβή. (για Nicole δεν ξέρω, αλλά για να λέει όχι, μάλλον θα έχει πάει και δε θα του έχει αρέσει κάτι)
Και εσυ αγαπούλης εισαι ?καλά κάνουν και σας.τρωνε.τσ.λεφτα.κοροιδα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.240
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21
Ναι φίλε έχεις δίκιο η @Irida_msg με κερνάει σουβλάκια και η @Nicole πανσετες για να τις "γλύφω" όλη μέρα στα νήματα ....
Το ξέρω φελε,Παπατζη,εσένα και και κάνα 2.ακομα της γλύφεις για να σας κάνουν καλές.τιμες η μπορεί να.εχετε.και σχεση ...περαστικά.σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom