jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.957
Ρε άσε τη κοπέλα ήσυχη βαρέθηκα να βλέπω τα σκατομουτρα σου παντού...Με κλειστα ματια μαν, Μπαροκ σπικινγκ (ξερω, στα παπαρια σου)
Ρε άσε τη κοπέλα ήσυχη βαρέθηκα να βλέπω τα σκατομουτρα σου παντού...Με κλειστα ματια μαν, Μπαροκ σπικινγκ (ξερω, στα παπαρια σου)
Αν ξαναενοχλησεις και γραψεις μαλακιες σε νημα εργαζομενης το μπανακι ειναι θεμα χρονου.Ρε άσε τη κοπέλα ήσυχη βαρέθηκα να βλέπω τα σκατομουτρα σου παντού...
Μη με απειλείς δεν φοβάμαιΑν ξαναενοχλησεις και γραψεις μαλακιες σε νημα εργαζομενης το μπανακι ειναι θεμα χρονου.
Ναι... Έπιασε τόπο η γυμναστική και η διατροφή. Έχω αρχίσει δλδ να βλέπω αισθητά αποτέλεσματαEsfikses Irida
Ε ναι! Πάει δε θα μείνει τίποτα από εμένα .!!....αϊ κανονιστε να το κατσιασετε το κοριτσ'![]()
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.!!!Η κοπέλα είναι ότι καλύτερο , συνάντηση σήμερα πρωινής ώρας . Οι υπηρεσίες της είναι απλά εμπειρία . Απολαυστική με γλυκό πολύ χαρακτήρα και δείχνει ότι γουστάρει να σε ευχαριστεί.
Μην τους λες έτσι...γλυκάκια είναι όλοι τους .!!Κωλομπαραδες μαν
Εγώ είμαι χειμωνιάτικη δεν έχω ανάγκη. Με βλέπουν τα κρυολογήματα και αλλάζουμε δρόμο .!!Φοβάμαι μην είσαι μούσκεμα γενικότερα....... κυκλοφορούν κρυολογήματα![]()
Η αλήθεια είναι πως όταν είχαμε βρεθεί και τέρμα χειμωνιάτικη νύχτα ήταν και βροχερή αλλά η θερμοκρασία (και όχι μόνο) ανέβηκε επικίνδυνα.Εγώ είμαι χειμωνιάτικη δεν έχω ανάγκη. Με βλέπουν τα κρυολογήματα και αλλάζουμε δρόμο .!!![]()

Εννοείται αυτό, σαν κάτσω πάνω σου δεν περναει τίποτα .!!Η αλήθεια είναι πως όταν είχαμε βρεθεί και τέρμα χειμωνιάτικη νύχτα ήταν και βροχερή αλλά η θερμοκρασία (και όχι μόνο) ανέβηκε επικίνδυνα.![]()
Ότι θέλεις γλυκάκι μουΚατσε καλα κουκλα μου. Αντε κανενα δακτυλακι ισα ισα για κανενα εκατοστο. Οχι παραπανω. Δεν ειμαστε για τετοια τωρα στα γεραματα![]()
Θα 'ρθω ξανά μετά τις γιορτές...Τι εγινε ρε παιδια?? ακομη δεν εχει ερθει το κοριτσι και ειναι sold out?????
Το νου τους γιατί εγώ είμαι η επικίνδυνη ..!!Το κορίτσι μας είναι μια κατηγορία μόνη της, το νου σας ρεμάλια (όχι προσωπικά σε σένα)![]()
Ναι τι να σου πω.Μην τους λες έτσι...γλυκάκια είναι όλοι τους .!!![]()
Ναι τι να σου πω.