You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
ελα ντε. δεν ξερω να σου πω. μαλλον ειναι προπωλημενα τα εισιτηρια του αγωνα.χα χα...γιατι αραγε?!?
Kostaspap2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κανείς εαν η ίριδα κάνει πέρα από καλό μασάζ και καλό footjob? ( Νεος στην παρέα σας)
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.312
- Πόντοι
- 7.795
Ν αδουμε μηπως απαντησει η ιδια.
εγω παντως αφου ειπε οτι θα ξαναερθει θα την δω μετα τις γιορτες.
Ε ναι, ας απαντήσει γιατί αλλιώς τι μήνυμα να στείλουμε; Για να κάνουμε Ανάσταση παρέα;
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Καλησπέρα, τα ραντεβού έχουν κλείσει εδώ και μέρες, δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα κενά... Μόνο μεταμεσονύχτια οποίος το επιθυμεί, τύπου 1:00...2:00 πμ...Ε ναι, ας απαντήσει γιατί αλλιώς τι μήνυμα να στείλουμε; Για να κάνουμε Ανάσταση παρέα;
Θα έρθω όμως ξανά μέσα Γενάρη προς τέλος Γεναρη
Σας ευχαριστώ πολύ
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Καλησπέρακαλησπερα στο υπεροχο κοριτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σ' ευχαριστώ πολύ ΚωνσταντίνεΈχω βρεθεί δύο φορές με irida και έχω περάσει τέλεια.
προπωλημενα.......δεν το πα?????χα χα χαΚαλησπέρα, τα ραντεβού έχουν κλείσει εδώ και μέρες, δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα κενά... Μόνο μεταμεσονύχτια οποίος το επιθυμεί, τύπου 1:00...2:00 πμ...
Σας ευχαριστώ πολύΦιλάκια
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.312
- Πόντοι
- 7.795
Καλησπέρα, τα ραντεβού έχουν κλείσει εδώ και μέρες, δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα κενά... Μόνο μεταμεσονύχτια οποίος το επιθυμεί, τύπου 1:00...2:00 πμ...
Σας ευχαριστώ πολύΦιλάκια
Για μασάζ ή να κοιμηθούμε παρέα;
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Ε για να κοιμηθούμε φυσικά ..!! Μετά από όλη την ημέρα εγώ πάντως δεν σε τρίβω .!!Για μασάζ ή να κοιμηθούμε παρέα;![]()
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Σ' ευχαριστώ πολύ!!Ας παραθέσω ακόμα μία τελευταία εμπειρία μου από Ίριδα. Η κοπέλα ευγενική και πρόσχαρη όπως πάντα. Πήρα πρόγραμμα 2 ωρών. Παίχτηκε ένας γύρος μόνο , δεν ρωτήθηκα εξ'αρχής πως ήθελα να το πάω θεώρησα αυτονόητο τους 2 γύρους. Μασάζ όπως έχω πει πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη μην περιμένουμε τρομερά πράγματα. Υπομονετικό χαλαρό. Πρόσχαρη και δεκτική σε πολλά , στο στοματικό όντως πολύ καλή. Η όλη φάση παίζεται σε κρεβάτι μιας και η κοπέλα δεν έχει χώρο με κρεβάτι μασάζ αλλά αυτό το ήξερα ήδη. Η κοπέλα προσπαθεί αλλά το αποτέλσμα κατά τη γνώμη μου είναι λίγο για τα 140 ευρώ που δίνει κάποιος. Γενικά η κοπέλα είναι στις τοπ επιλογές της πόλης αλλά το επίπεδο της πόλης είναι χαμηλό ομολογουμένως.
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.!!Στο body to body massage είναι καταπληκτική....εχει κορμί χέλι...και ξερει από μασάζ....
Για τα υπόλοιπα εχω αποψη αλλα δεν λέγονται στο δημόσιο (θετικό πρόσημο)
Γιατί δεν λες;;;..... Πες μας τις πικάντικες λεπτομέρειες μη μας κρατάς σε αγωνία και με απορίες .!!
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Σ' ευχαριστουμε πολύ.!!!καλημερα και απο εμενα
2ωρο ραντεβου δευτερα βραδυ σε ντουετο με nicole
αισθανθηκα σαν πρωταγωνιστης σε τσοντα
καταπληκτικα!!!! μασαζ τρομερο απο irida σεξ με nicole με τρομερο τσιμπουκι
καποια στιγμη ειχα χαθει δεν ηξερα ποια με φιλουσε και ποια με τσιμπουκωνε
αν και 50αρης 2 γυροι και οριακα και τριτος!!!!
θα τα πουμε στην αθηνα κοριτσια
Καινουριο σε κάναμε
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.!!Η Ίριδα είναι όντως μοναδική, όχι μόνο από θέμα υπηρεσιών, αλλά πολύ περισσότερο από θέμα χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Την έχω συναντήσει μια φορά μόνο, αλλά δεν είχα ποτέ παρόμοια αίσθηση ακόμα και από κοπέλες που είδα αρκετές φορές!
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.279
- Πόντοι
- 1.056
Τα κρατάω για μένα και για σέναΣ' ευχαριστώ πάρα πολύ.!!
Γιατί δεν λες;;;..... Πες μας τις πικάντικες λεπτομέρειες μη μας κρατάς σε αγωνία και με απορίες .!!![]()
Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 201
Η γάτα αφήνει τρίχες αν τη γλείφεις. Γενικά αφήνει, αλλά ειδικά όταν γλείψεις πετάει πολύ τρίχα.Να Ρωτήσω Μπορούμε να γλιψομε το γατάκι Κε φιλιά δινεις
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Καλησπέρα, στη 1 ώρα μια φορά. Πρέπει να γίνει και το μασάζ. Τώρα αν "ολοκληρώνεις" πολύ γρήγορα και προλάβουμε δεύτερη εντάξει.Καλησπέρα γενικά με τις εκτονώσεις πως πάει 1 ανά ώρα; Ή και περισσότερες αν μπορεί κάποιος;
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Μπορείς να γλύψεις ναι. Είναι αυτό που αναφέρω στο προφίλ ως blow job και cunnilingus. Και φιλιά ναιΝα Ρωτήσω Μπορούμε να γλιψομε το γατάκι Κε φιλιά δινεις
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη...