Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι όντως sold out?Θα 'ρθω ξανά μετά τις γιορτές...![]()
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!Είναι όντως sold out?
Να μην προσπαθήσουμε δηλαδή?
πριν καλά-καλά φθάσει;Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!
Αφού είναι !! Όλοι έχουμε μέσα μας μια γλύκα... Πες μου μάτια και να μην είναι όμορφα ...Ναι τι να σου πω.
Πολύ ωραία ΚωνσταντινεΚαλημέρα irida ,έκανα εγγραφή και στο forum Konstantinos.
Τι θα με κάνει όταν πάω;Οταν ερθει
Τι τον είπες;; I don't understand you;!Με κλειστα ματια μαν, Μπαροκ σπικινγκ (ξερω, στα παπαρια σου)
Ε δεε αφήνει είδες;; Αλλά ούτε κι εγώ τον αφήνω.!!Ρε άσε τη κοπέλα ήσυχη βαρέθηκα να βλέπω τα σκατομουτρα σου παντού...
ΝτανταΤι θα με κάνει όταν πάω;![]()
Στο body to body massage είναι καταπληκτική....εχει κορμί χέλι...και ξερει από μασάζ....Ας παραθέσω ακόμα μία τελευταία εμπειρία μου από Ίριδα. Η κοπέλα ευγενική και πρόσχαρη όπως πάντα. Πήρα πρόγραμμα 2 ωρών. Παίχτηκε ένας γύρος μόνο , δεν ρωτήθηκα εξ'αρχής πως ήθελα να το πάω θεώρησα αυτονόητο τους 2 γύρους. Μασάζ όπως έχω πει πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη μην περιμένουμε τρομερά πράγματα. Υπομονετικό χαλαρό. Πρόσχαρη και δεκτική σε πολλά , στο στοματικό όντως πολύ καλή. Η όλη φάση παίζεται σε κρεβάτι μιας και η κοπέλα δεν έχει χώρο με κρεβάτι μασάζ αλλά αυτό το ήξερα ήδη. Η κοπέλα προσπαθεί αλλά το αποτέλσμα κατά τη γνώμη μου είναι λίγο για τα 140 ευρώ που δίνει κάποιος. Γενικά η κοπέλα είναι στις τοπ επιλογές της πόλης αλλά το επίπεδο της πόλης είναι χαμηλό ομολογουμένως.
Είναι όντως sold out?
Να μην προσπαθήσουμε δηλαδή?
Ειναι γνώριμο το κορίτσι στους ατενεζους...Τι sold out ρε μάγκες; Για Αθήνα λέτε που δεν έχει καν έρθει ακόμα;
γνωστος μου προσπαθησε να κλεισει και εφαγε πορτα...Ειναι γνώριμο το κορίτσι στους ατενεζους...
...γιατι αραγε?!?γνωστος μου προσπαθησε να κλεισει και εφαγε πορτα...