Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

REDDOCTOR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
137
Πόντοι
280
καλησπερα στο υπεροχο κοριτσι

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.779
Καλημέρα irida ,έκανα εγγραφή και στο forum Konstantinos.
Πολύ ωραία Κωνσταντινε :wink:♥️

Γράφοντας 5 μήνυματα εδώ στο forum, είτε σε αυτό το νήμα, είτε σε οποιοδηποτε άλλο, σε ξεκλειδώνει και τα pm (δλδ προσωπικά μηνύματα) σε περίπτωση που θελήσεις κάπου να στείλεις.
Φιλάκια :kiss-mark:✨

• Like
Αντιδράσεις: trimis

k.s.1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2025
Like
14
Πόντοι
0
Έχω βρεθεί δύο φορές με irida και έχω περάσει τέλεια.

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Ας παραθέσω ακόμα μία τελευταία εμπειρία μου από Ίριδα. Η κοπέλα ευγενική και πρόσχαρη όπως πάντα. Πήρα πρόγραμμα 2 ωρών. Παίχτηκε ένας γύρος μόνο , δεν ρωτήθηκα εξ'αρχής πως ήθελα να το πάω θεώρησα αυτονόητο τους 2 γύρους. Μασάζ όπως έχω πει πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη μην περιμένουμε τρομερά πράγματα. Υπομονετικό χαλαρό. Πρόσχαρη και δεκτική σε πολλά , στο στοματικό όντως πολύ καλή. Η όλη φάση παίζεται σε κρεβάτι μιας και η κοπέλα δεν έχει χώρο με κρεβάτι μασάζ αλλά αυτό το ήξερα ήδη. Η κοπέλα προσπαθεί αλλά το αποτέλσμα κατά τη γνώμη μου είναι λίγο για τα 140 ευρώ που δίνει κάποιος. Γενικά η κοπέλα είναι στις τοπ επιλογές της πόλης αλλά το επίπεδο της πόλης είναι χαμηλό ομολογουμένως.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.306
Πόντοι
1.056
Ας παραθέσω ακόμα μία τελευταία εμπειρία μου από Ίριδα. Η κοπέλα ευγενική και πρόσχαρη όπως πάντα. Πήρα πρόγραμμα 2 ωρών. Παίχτηκε ένας γύρος μόνο , δεν ρωτήθηκα εξ'αρχής πως ήθελα να το πάω θεώρησα αυτονόητο τους 2 γύρους. Μασάζ όπως έχω πει πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη μην περιμένουμε τρομερά πράγματα. Υπομονετικό χαλαρό. Πρόσχαρη και δεκτική σε πολλά , στο στοματικό όντως πολύ καλή. Η όλη φάση παίζεται σε κρεβάτι μιας και η κοπέλα δεν έχει χώρο με κρεβάτι μασάζ αλλά αυτό το ήξερα ήδη. Η κοπέλα προσπαθεί αλλά το αποτέλσμα κατά τη γνώμη μου είναι λίγο για τα 140 ευρώ που δίνει κάποιος. Γενικά η κοπέλα είναι στις τοπ επιλογές της πόλης αλλά το επίπεδο της πόλης είναι χαμηλό ομολογουμένως.
Στο body to body massage είναι καταπληκτική....εχει κορμί χέλι...και ξερει από μασάζ....

Για τα υπόλοιπα εχω αποψη αλλα δεν λέγονται στο δημόσιο (θετικό πρόσημο)

REDDOCTOR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
137
Πόντοι
280
καλημερα και απο εμενα
2ωρο ραντεβου δευτερα βραδυ σε ντουετο με nicole
αισθανθηκα σαν πρωταγωνιστης σε τσοντα
καταπληκτικα!!!! μασαζ τρομερο απο irida σεξ με nicole με τρομερο τσιμπουκι
καποια στιγμη ειχα χαθει δεν ηξερα ποια με φιλουσε και ποια με τσιμπουκωνε
αν και 50αρης 2 γυροι και οριακα και τριτος!!!!
θα τα πουμε στην αθηνα κοριτσια

Milktech

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Η Ίριδα είναι όντως μοναδική, όχι μόνο από θέμα υπηρεσιών, αλλά πολύ περισσότερο από θέμα χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Την έχω συναντήσει μια φορά μόνο, αλλά δεν είχα ποτέ παρόμοια αίσθηση ακόμα και από κοπέλες που είδα αρκετές φορές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom