Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.377
- Πόντοι
- 4.895
Κοίτα, προσωπικά μιλώντας πάντα, πηγαίνω εκεί που μπορώ να αντέξω. Από κει και έπειτα, προσωπικά προτιμώ τα καθημερινά κορίτσια διπλανής πόρτας από τις μοντέλες. Και ναι, το κοστολόγιο είναι μια χαρά, και πολύ τίμιο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Τώρα για το δωρεάν δεν ξέρω, αλλά σίγουρα η γκρίνια ορισμένων είναι αδικαιολόγητη με βάση αυτά που γνωρίζω.Εγω ν πω κατι;
Μιλησε γ δουλεμα απο «κοινες γυναικες» .. το οτι ειμαστε 2 κοριτσια που δουλευουμε καθαρα ολοι το παραδεχονται.. κανεις ποτε εμενα προσωπικα δεν μου ειπε πως του εφαγα τον χρονο.. αντιθετως! Τωρα γ το κοινες γυναικες θα συμφωνησω .. ειμαστε καθημερινα κοριτσια , δε πουλησαμε ποτε τον εαυτο μας ως μοντελα κ ουτε θελουμε πελατες π ονειρεύονται κατι τετοιο . Μας το ζητησατε το κοστολογισαμε κ το κανουμε. Τωρα εαν δεν αντεχει η τσεπη σας ν μην ερθετε, αν κ πιστευω κ δωρεαν ν το καναμε παντα μερικοι θ βρισκατε κατι κακο ν πειτε. Τωρα ν καταω ν ασχοληθω μ εσας; Απλα παμε παρακατω .. κ καλη καρδια.
Τα φιλιά μου και την καλησπέρα μου αγαπητή.
Άσε, άσε, και λίγα λες δυστυχώς αγαπητέ. Μακάρι οι κοπέλες να έχουν σιδερένιο στομάχι και υπομονή να αντέξουν τη γκρίνια αυτή.Σε πληροφορω ότι σε 2-3 χρόνια από τώρα η μέση τιμή θα πάει στα 300€ και οι συγκεκριμένες κοπέλες πάλι θα δουλεύουν στο 100ρικο,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο μέσος μλκς και κομπλεξικος ελληναρας θα λέει ότι είναι πολλά τα λεφτά ...Δεν υπάρχει σωτηρία από αυτο το είδος πελάτη....Λες και τους αναγκάζει κάνεις να πάνε με τις συγκεκριμένες κοπέλες ....