Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.313
- Πόντοι
- 4.895
Καλό μήνα αγαπημένη, υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται!![]()
Καλό μήνα να έχουμε με υγεία και αγάπη
![]()
Καλό μήνα αγαπημένη, υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται!![]()
![]()
Οχι ρε μωρο...τι μας κανειςςςςςςςς??????![]()
![]()
Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλαΘα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το "ακριβή" παρακαλώ;
3 φορές σε ανδρομεδα.και ρεξ πηγα και δεν.λεω πολύ καλή αλλα με 100 € κάνεις σεξ με.ποιο ωραίο μουνιΜαλον αστειευσαι η δεν εχεις συναντηθει μαζι της !!!
Άρα το πρόβλημα για σένα είναι ο χώρος; Sorry που θα στο χαλάσω, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Εδώ μας ενδιαφέρει το αν οι υπηρεσίες της (αυτά δηλ. που η ίδια χρεώνει) είναι αξιοπρεπείς, καλές, super, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλα
για ολα αυτα ειναι πολλα??Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλα
Το πολλά είναι κάτι σχετικό , για σένα μπορεί να μην είναι τίποτα, για άλλον μπορεί να είναι πολλά. Δε θα κρίνω προσωπικά αυτό, αυτό που θα κρίνω είναι πόσο κοστίζει η αγορά έξω, και πότε κάτι είναι VFM.για ολα αυτα ειναι πολλα??
ενταξει ο καθενας οπως μπορει κινιεται.Το πολλά είναι κάτι σχετικό , για σένα μπορεί να μην είναι τίποτα, για άλλον μπορεί να είναι πολλά. Δε θα κρίνω προσωπικά αυτό, αυτό που θα κρίνω είναι πόσο κοστίζει η αγορά έξω, και πότε κάτι είναι VFM.
Αν ο τύπος πήρε 1 ώρα, έκανε βλακεία, απλά και ντόμπρα. Αν δεν είχε για 2ωρο, και ήθελε φουλ, ας πρόσεχε, ας έπερνε κάποια άλλη που προσφέρει φουλ πρόγραμμα. Η κοπέλα το VFM το βγάζει στο 2ωρο, που ξεδιπλώνεται πλήρως στο μασάζ και την περιποίηση.
Δε διαφωνούμε καθόλου, και προφανώς και η κοπέλα αξίζει κάθε σεντ που παίρνει. Την καλημέρα μου.ενταξει ο καθενας οπως μπορει κινιεται.
απλα η κοπελλα αξιζει το καθε ευρω που παιρνει.
εξω η αγορα ειναι χαλια στο χωρο του ιδιωτικου μασαζ.
οταν η αλλη θελει 30 ευρω για μια μαλακια καταλαβαινεις τι γινεται.
Συνεπως κατι αλλο ζητας δικαιωμα σου .3 φορές σε ανδρομεδα.και ρεξ πηγα και δεν.λεω πολύ καλή αλλα με 100 € κάνεις σεξ με.ποιο ωραίο μουνι
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύΆρα το πρόβλημα για σένα είναι ο χώρος; Sorry που θα στο χαλάσω, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Εδώ μας ενδιαφέρει το αν οι υπηρεσίες της (αυτά δηλ. που η ίδια χρεώνει) είναι αξιοπρεπείς, καλές, super, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.
Τιμολογιακά η κοπέλα μια χαρά VFM είναι για αυτά που προσφέρει. Οπουδήποτε πας και ζητήσεις καλό μασέρ να έρθει στο χώρο σου, κάτω από 50/ώρα δύσκολα θα βρεις καλό επαγγελματία, οπότε στα 130/2ωρο που ζητά μαζί με το στοματικό, μια χαρά αλοιφή σε κάνει, και μια χαρά απολαμβάνεις πράγματα. Δε θα αναφερθώ καν σε spa ξενοδοχείων που ξεκινάς από 80/50λεπτο, άρα 160/2ωρο μόνο για μασάζ, και με την άλλη ντυμένη φουλ.
Για εμένα, που την έχω πάρει τόσο μόνος, όσο και με τη σχέση μου, η Ίριδα μια χαρά έκανε τη δουλειά της, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναπάρουμε γι' αυτό που βγάζει και προσφέρει.
Σ' ευχαριστώ πολύΘα πήγαινα ξανά μαζί της επειδή:
-Είναι καθαρή, περιποιητική, ξεκάθαρη και εύκολη στη συνεννόηση για το πρόγραμμα
-Κάνει πραγματικά καλό μασάζ (μου έφυγε κι ένα πιάσιμο που είχα)
-δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ρολόι, αντίθετα ασχολείται μαζί σου
-Παρά την όποια ηλικία της (όσο λέει, είναι) η επιδερμίδα της είναι σούπερ
ΔΕΝ θα πήγαινα ξανά μαζί της επειδή:
-Σαν γυναίκα δε θα γύριζα να τη δω έξω στο δρόμο(προς Θεού δεν είπε κανείς πως είναι άσχημη, απλά είναι αλλά τα γούστα μου)
-Ναι μεν είναι αδύνατη αλλά όχι και ιδιαίτερα γυμνασμένη, τουλάχιστον στην κοιλιά (όχι πως είμαι εγώ αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα)
-Το γυμνό μασάζ παραήταν δυνατό για να είναι ερωτικό. Δεν ήταν νούρου, με την έννοια που το λένε στο εξωτερικό
-Για τα χρήματα που ζητάει σε σχέση με αυτό που κάνει, θα ήθελα ΚΑΙ σεξ (προφανώς αυτό είναι δικό μου θέμα κι όχι δικό της).
Σε κάθε περίπτωση, δεν κλείνω την πόρτα ούτε είμαι αρνητικός. Ναι μεν αλλά...
Δεν κάνω καλά αυταρχικό ε..... Χμμμμμ..... Θα σου πω την άλλη φορά ....!!Καλησπέρα σας, μετά από τα τόσο θετικά σχόλια και τα βιντεάκια που είδα δεν γινόταν να μην επισκεφθώ την Ίριδα. Λοιπόν επελεξα το sensual erotic πρόγραμμα με τα περισσότερα extra . Από την πρώτη στιγμή σου εδινε την εντύπωση ότι ήσουν σε σεσσιον με την κοπέλα σου που είστε 10 χρόνια μαζί. Απίστευτη επαγγελματίας εδωσε κυριολεκτικά και την ψυχή της για να με κάνει να νιώσω ωραία και άνετα. Τρομερό μασάζ μιας και ήμουν πολύ πιασμένος με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν σταματούσε λεπτό να ασχολείται μαζί μου . Πολύ καλό πετιτ σώμα με τέλεια επιδερμίδα για ατελείωτο γλυψιμο και φιλιά τα οποία αφήνε συνέχεια. Για εμένα το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν το ειχε με το αυταρχικο κόμματι αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαιρετικά που δεν με ένοιαζε. Το αποκορυφωμα ήταν το υπέροχο μουνάκι της και το δάγκωμα/ τσιμπημα με τις ρώγες μου ενώ ταυτόχρονα εκανε πιπα. Άριστη επαγγελματίας που την νοιάζει να περάσεις καλά από την αρχή μέχρι το τέλος με τρομερο ερωτισμό. Την συστήνω σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για όλα και σύντομα θα τα ξαναπούμε.
Bonsoir mon ami![]()
Bonsoir et bisous
![]()
Αν χρειαστείς σύνεργα, σφύρα ;)Δεν κάνω καλά αυταρχικό ε..... Χμμμμμ..... Θα σου πω την άλλη φορά ....!!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!![]()
esu;![]()
Bonsoir et bisous
![]()