Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
22.088
Πόντοι
4.936
Το εχουμε στο προγραμμα οπως κ την λαρισα κ θα ανακοινωσουμε ημερομηνιες συντομα
1000003498.gif

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.633
Πόντοι
37.562

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.580
Πόντοι
5.506
Κουβέντα να κάνουμε,σε.πειραζει να.περναει η ωρα
Κατ αρχας τυπαρα μου κάνε κάτι με τα σημεία στίξης, τι σου λέω τώρα, πόνεσαν τα μάτια μας. Κατα δεύτερον αν περνούσες καλύτερα κάπου δε θα ασχολιοσουν καν με το συγκεκριμένο νήμα αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, κάποιος δεν κατάφερε να σου μάθει ότι οι εξυπνακισμοι, η ειρωνεία και η γνώμη σου δεν είναι για δημοσιοποίηση, κρατά τα όλα για την πάρτη σου.

Τέλος, επειδή έχω γνωρίσει μόνο την @Irida_msg προς το παρόν και είναι ένα υπέροχο παιδί, πέρα από εργαζόμενη, πιστεύω πως έκανε μια επιλογή που πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι έχει βρει μια κοπέλα που έχει την αντίστοιχη ποιότητα και στις υπηρεσίες αλλά και ως άνθρωπος. Όποτε να τους ευχηθώ να τους πάνε όλα όπως τα έχουν στο μυαλό τους και ακόμα καλύτερα, πέρα από κακοτοπιές όπως πχ ραντεβού με ανθρώπους σαν κ εσένα.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.108
Πόντοι
11.246
...ρε μαγκες, μη γαμαμε κι αλλο το νημα της κοπελας! Ειπε ο καθενας αυτα που ηθελε, βγαλαμε τα συμπερασματα μας κ τελος! Αλλωστε κ η ιδια η κοπελα, με ευγενεια απεφυγε να δωσει συνεχεια κ να μπει σε αντιπαραθεσεις.
Ο καθεις κρινεται απο τις πραξεις κ την δουλεια του!

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
201
Πόντοι
21
Κατ αρχας τυπαρα μου κάνε κάτι με τα σημεία στίξης, τι σου λέω τώρα, πόνεσαν τα μάτια μας. Κατα δεύτερον αν περνούσες καλύτερα κάπου δε θα ασχολιοσουν καν με το συγκεκριμένο νήμα αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, κάποιος δεν κατάφερε να σου μάθει ότι οι εξυπνακισμοι, η ειρωνεία και η γνώμη σου δεν είναι για δημοσιοποίηση, κρατά τα όλα για την πάρτη σου.

Τέλος, επειδή έχω γνωρίσει μόνο την @Irida_msg προς το παρόν και είναι ένα υπέροχο παιδί, πέρα από εργαζόμενη, πιστεύω πως έκανε μια επιλογή που πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι έχει βρει μια κοπέλα που έχει την αντίστοιχη ποιότητα και στις υπηρεσίες αλλά και ως άνθρωπος. Όποτε να τους ευχηθώ να τους πάνε όλα όπως τα έχουν στο μυαλό τους και ακόμα καλύτερα, πέρα από κακοτοπιές όπως πχ ραντεβού με ανθρώπους σαν κ εσένα.
Καλα αγαπουλη, περαστικά και σε.σενα

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
201
Πόντοι
21
Αγαπουληδες με.εχετε κουράσει ,πάω να πιω ενα καφεδακι παραλια καινεσειςνσυνεχιστε.να σιγομονταρετε της γκόμενές ΑΝΤΕ.ΓΕΙΑ

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
8.200
Πόντοι
1.046
Αγαπουληδες με.εχετε κουράσει ,πάω να πιω ενα καφεδακι παραλια καινεσειςνσυνεχιστε.να σιγομονταρετε της γκόμενές ΑΝΤΕ.ΓΕΙΑ
Εσύ πήγαινε για καφέ κι εμείς πάμε να κάνουμε ένα μασάζ για να ξεπλύνουμε όλη την κακια και την τοξικότητα

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο...γιατί...

Θα επιστρέψω αργότερα

• Λύπη
Αντιδράσεις: anonX|
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
201
Πόντοι
21
Εσύ πήγαινε για καφέ κι εμείς πάμε να κάνουμε ένα μασάζ για να ξεπλύνουμε όλη την κακια και την τοξικότητα

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο...γιατί...

Θα επιστρέψω αργότερα
Με.εσενα δεν έχω τίποτα σε συμπαθώ και πολυ κιόλας,με.τους αγαπουληδες που και καλά σε γλύφουν και σε υποστηρίζουν έχω να κανω

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
795
Πόντοι
81
Με.εσενα δεν έχω τίποτα σε συμπαθώ και πολυ κιόλας,με.τους αγαπουληδες που και καλά σε γλύφουν και σε υποστηρίζουν έχω να κανω
ρε μάστορα, μάλλον εσύ είσαι ο μέγας αγαπούλας εδώ μέσα και δεν το παραδέχεσαι.....

• Ουάου
Αντιδράσεις: anonX|
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
201
Πόντοι
21
ρε μάστορα, μάλλον εσύ είσαι ο μέγας αγαπούλας εδώ μέσα και δεν το παραδέχεσαι.....
Κιαλος ξεφυτρώσε,ρε Νικολάκη και εσυ στους αγαπητικους?η μαμά σου το ξέρει που μπαίνεις σε τέτοια σαιτ

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
901
Πόντοι
81
Άμα τα γούστα που λες είναι το Κρύσταλ…Μιλάμε είσαι μεγάλος πυρήνας !

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
8.036
Πόντοι
1.056
1000010582.jpg

Ο μόνος που 2 χρονια δεν ξερει ποσο ρηχός ειναι. Αμόρφωτος και αγενής. Σεβασου το νημα τον κοριτσιών και σοπασε.

• Like
Αντιδράσεις: Spiler

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom