trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 22.088
- Πόντοι
- 4.936
Το εχουμε στο προγραμμα οπως κ την λαρισα κ θα ανακοινωσουμε ημερομηνιες συντομα
Το εχουμε στο προγραμμα οπως κ την λαρισα κ θα ανακοινωσουμε ημερομηνιες συντομα
Και εγω αγαπουλης είμαι αλλα.σε.αλλα καλυτερα .γουσταΕσυ δε μας ειπες τι εισαι ομως ..
Ε εφοσον περνας καλα καπου καλυτερα γτι δε πας εκει ρε μωρο κ ασχολησαι μαζι μαςΚαι εγω αγαπουλης είμαι αλλα.σε.αλλα καλυτερα .γουστα
Για να περασει καλυτερα.Ε εφοσον περνας καλα καπου καλυτερα γτι δε πας εκει ρε μωρο κ ασχολησαι μαζι μας
Κουβέντα να κάνουμε,σε.πειραζει να.περναει η ωραΕ εφοσον περνας καλα καπου καλυτερα γτι δε πας εκει ρε μωρο κ ασχολησαι μαζι μας
Κατ αρχας τυπαρα μου κάνε κάτι με τα σημεία στίξης, τι σου λέω τώρα, πόνεσαν τα μάτια μας. Κατα δεύτερον αν περνούσες καλύτερα κάπου δε θα ασχολιοσουν καν με το συγκεκριμένο νήμα αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, κάποιος δεν κατάφερε να σου μάθει ότι οι εξυπνακισμοι, η ειρωνεία και η γνώμη σου δεν είναι για δημοσιοποίηση, κρατά τα όλα για την πάρτη σου.Κουβέντα να κάνουμε,σε.πειραζει να.περναει η ωρα
Καλα αγαπουλη, περαστικά και σε.σεναΚατ αρχας τυπαρα μου κάνε κάτι με τα σημεία στίξης, τι σου λέω τώρα, πόνεσαν τα μάτια μας. Κατα δεύτερον αν περνούσες καλύτερα κάπου δε θα ασχολιοσουν καν με το συγκεκριμένο νήμα αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, κάποιος δεν κατάφερε να σου μάθει ότι οι εξυπνακισμοι, η ειρωνεία και η γνώμη σου δεν είναι για δημοσιοποίηση, κρατά τα όλα για την πάρτη σου.
Τέλος, επειδή έχω γνωρίσει μόνο την @Irida_msg προς το παρόν και είναι ένα υπέροχο παιδί, πέρα από εργαζόμενη, πιστεύω πως έκανε μια επιλογή που πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι έχει βρει μια κοπέλα που έχει την αντίστοιχη ποιότητα και στις υπηρεσίες αλλά και ως άνθρωπος. Όποτε να τους ευχηθώ να τους πάνε όλα όπως τα έχουν στο μυαλό τους και ακόμα καλύτερα, πέρα από κακοτοπιές όπως πχ ραντεβού με ανθρώπους σαν κ εσένα.
Αυτα ελα ν τα πεις στο νημα μουΚαλα αγαπουλη, περαστικά και σε.σενα
Απο ποτε εχεις και νήμα βρυκόλακα ..χαχαχαΑυτα ελα ν τα πεις στο νημα μου
Έχεις ξεφύγει. ΣοβαρεψουΑπο ποτε εχεις και νήμα βρυκόλακα ..χαχαχα
Εσύ πήγαινε για καφέ κι εμείς πάμε να κάνουμε ένα μασάζ για να ξεπλύνουμε όλη την κακια και την τοξικότηταΑγαπουληδες με.εχετε κουράσει ,πάω να πιω ενα καφεδακι παραλια καινεσειςνσυνεχιστε.να σιγομονταρετε της γκόμενές ΑΝΤΕ.ΓΕΙΑ
Με.εσενα δεν έχω τίποτα σε συμπαθώ και πολυ κιόλας,με.τους αγαπουληδες που και καλά σε γλύφουν και σε υποστηρίζουν έχω να κανωΕσύ πήγαινε για καφέ κι εμείς πάμε να κάνουμε ένα μασάζ για να ξεπλύνουμε όλη την κακια και την τοξικότητα
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο...γιατί...
Θα επιστρέψω αργότερα
ρε μάστορα, μάλλον εσύ είσαι ο μέγας αγαπούλας εδώ μέσα και δεν το παραδέχεσαι.....Με.εσενα δεν έχω τίποτα σε συμπαθώ και πολυ κιόλας,με.τους αγαπουληδες που και καλά σε γλύφουν και σε υποστηρίζουν έχω να κανω
Κιαλος ξεφυτρώσε,ρε Νικολάκη και εσυ στους αγαπητικους?η μαμά σου το ξέρει που μπαίνεις σε τέτοια σαιτρε μάστορα, μάλλον εσύ είσαι ο μέγας αγαπούλας εδώ μέσα και δεν το παραδέχεσαι.....
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότριαΚιαλος ξεφυτρώσε,ρε Νικολάκη και εσυ στους αγαπητικους?η μαμά σου το ξέρει που μπαίνεις σε τέτοια σαιτ
Εισαι και μορφωμένος, α ρε κερατουκλη ΚΑΚΗ ΝΥΧΤΑΜην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια