Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Έτσι κάνετε με κάτι σαουληδες, χελγκειζερ και παπαροτρυφωνες;;; ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
Μουνοπανο ταβερνιαρη πιασε μια χωριατικη και μια μπυρα...και οταν τη πιω βαλε το μπουκαλι στη γεροντοκωλαρα σου να γουσταρεις.

Ρε μαλακες ποσες φορες σας εχω πει σε ανθρωπινα μουνοπανα σαν τον Barock να μην πιανετε διαλογο και απλα να τους γαμωσταυριζετε;

Ο ταβερνιαρης απο τη Ροδο μας το επαιζε πελουσιος τυποι και ειρωνευοταν τους δημοσιους υπαλληλους!!!Ο τυπος που προσφερει δωρεαν διακοπες σε πουτανες με τους γαμιαδες τους για να παιρνει ματι.:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
τεραστιο αστειο.....
εσυ εχεις κανει dna?
Δεν εχεις προσεξει ο γεροντοβλακας οτι ατακες λεω εγω τις επαναλαμβανει σαν αυτιστικος παπαγαλος;Ελεγα εγω μια περιοδο για πλακα οτι μενεις σε χαρτοκουτα κατω απο γεφυρα....το θυμηθηκε τωρα για να σε πικαρει και καλα.Μετα θα σε πει και Αυγολεμονο και Κλανοφασολακια...:tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
ο μπαροκ για να το παιξει αντικειμενικος παραδεχτηκε 5 φορες οτι ο μητσοτακης εκανε μαλακιες σε 5 διαφορετικα ζητηματα...αλλα πιστευει οτι δεν υπαρχει ικανοτερος στην ελλαδα....πες ειμαι κομματοσκυλο ρε φιλε και γουσταρω κωλοτρυπιδα μουλου
σαν του χρυσαυγυτες τοτε που τους λεγανε ναζι αλλα κανεις δεν τολμουσε να το παραδεχτει
Μλκ όταν εγώ έγραφα για τις μαλακιες του κουλη εσύ πρέπει να μάθαινες να τραβάς τη τσουτσου όλο χαρά. Φαντάσου τι είναι τα δικά σου τα αριστερογιδα και ακόμα ο κουλης με τη νδ είναι ότι καλύτερο υπάρχει και θα υπάρχει και θα συνεχίσει να κυβερνάει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Εχουμε βεβαια και τον τεραστιο "νομικο" που ολη μερα ειναι εδω μεσα να γνωματευει αλλα οταν ο "γιατρος" του σακατεψε τον πατερα δεν εκανε απολυτως τιποτα....:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Παιδια οσοι θελετε να φατε τσαμπα παρτε μια πουτανα μαζι σας και βουρ στη ταβερνα του Barock....

Ταβερνα Barock σπεσιαλιτε μας οι μελιντζανες....ωμες.:confused:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.958
Πόντοι
6.495
Εχουμε βεβαια και τον τεραστιο "νομικο" που ολη μερα ειναι εδω μεσα να γνωματευει αλλα οταν ο "γιατρος" του σακατεψε τον πατερα δεν εκανε απολυτως τιποτα....:tooth:
Ήταν σαν τα μούτρα σου αλμπάνης εκείνος, και όταν έγινε αυτό μουλόσπερμα εγώ ήμουν παιδί. Γαμημένο μουνί μην ξαναπιάσεις τον πατέρα μου στο στόμα σκατάνθρωπε γαμώ το σπίτι σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Μουνοπανο ταβερνιαρη πιασε μια χωριατικη και μια μπυρα...και οταν τη πιω βαλε το μπουκαλι στη γεροντοκωλαρα σου να γουσταρεις.

Ρε μαλακες ποσες φορες σας εχω πει σε ανθρωπινα μουνοπανα σαν τον Barock να μην πιανετε διαλογο και απλα να τους γαμωσταυριζετε;

Ο ταβερνιαρης απο τη Ροδο μας το επαιζε πελουσιος τυποι και ειρωνευοταν τους δημοσιους υπαλληλους!!!Ο τυπος που προσφερει δωρεαν διακοπες σε πουτανες με τους γαμιαδες τους για να παιρνει ματι.:tooth:
Έχεις να πληρώσεις τη χωριάτικη η΄ να φέρω τη μπίρα ξεροσφύρι κακομοίρη ΔΥ; Στη Ρόδο μπορείς να πας ή τα λεφτά φτάνουν μέχρι Σαλαμίνα το πολύ; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Ήταν σαν τα μούτρα σου αλμπάνης εκείνος, και όταν έγινε αυτό μουλόσπερμα εγώ ήμουν παιδί. Γαμημένο μουνί μην ξαναπιάσεις τον πατέρα μου στο στόμα σκατάνθρωπε γαμώ το σπίτι σου.
Ετσι μπασταρδακο μουνοπανο....εγω δεν επιασα κανενα πατερα στο στομα σου μπασταρδι επαναλαβα απλα οτι ειπες μονος σου.Σαλτα γαμησου λοιπον και φερε και την εισπραξη μπινε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Αυτός δεν είναι γιατρός, αδελφή είναι

DSC00672-1100x1100h.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Έχεις να πληρώσεις τη χωριάτικη η΄ να φέρω τη μπίρα ξεροσφύρι κακομοίρη ΔΥ; Στη Ρόδο μπορείς να πας ή τα λεφτά φτάνουν μέχρι Σαλαμίνα το πολύ; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Θα φερω μια πουτανα μαζι μου να μην πληρωσω τιποτα cuckhold....α ρε τον μαλακα τον ταβερνιαρη μας το επαιζε και λεφτας!!!:2funny:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.958
Πόντοι
6.495
Ετσι μπασταρδακο μουνοπανο....εγω δεν επιασα κανενα πατερα στο στομα σου μπασταρδι επαναλαβα απλα οτι ειπες μονος σου.Σαλτα γαμησου λοιπον και φερε και την εισπραξη μπινε...
Πόσους έχεις πεθάνει ρε άχρηστε αλμπάνη γαμημένε; άντε στα τσακίδια άχρηστο μουλόσπερμα σου γαμώ ό,τι έχεις και δεν έχεις καριολόπουστα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.433
Πόντοι
6.256
Εσύ φρόντισες να μη γράψεις για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ μην αρχίσω να ψάχνω τα μηνύματα σου;
Έψαξες και δεν βρίκες ξυλόλια ε? πως σου φάνηκε που τον ήπιες?

Φυσικά και έχω γράψει για δολοφονίες και για εγκληματίες...ακόμα και ο πρωθυπουργός έγκλημα το έχει χαρακτηρίσει. Γιατί δεν του στέλνεις επιστολή να στο δικαιολογήσει?

Επειδή δεν στροφάρεις....ανθρωποκτονία από αμέλεια μπορεί να έχει μόνο ο σταθμάρχης που ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με τις πράξεις του έστειλε τα τρένα στο θάνατο. Οκ?

εγκληματική ΑΜΕΛΕΙΑ όμως μπορούν να έχουν και άλλοι όχι μόνο ο σταθμάρχης...όπως οι μούλοι που πήγαν για σουβλάκια αντί να τον προσέχουν.

τις ευθύνες όλων αυτών λοιπόν τις εξέτασε η επιτροπή φιάσκο που ακόμα και ο μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι ήταν μια μαλακία και τώρα δεν τους ελέγχει κανένας.

Κατάλαβες τώρα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Είπαμε, αδελφή νοσοκόμα.

Tsipras-Kolotoumpa.gif

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.958
Πόντοι
6.495
Αυτός δεν είναι γιατρός, αδελφή είναι

DSC00672-1100x1100h.jpg
Θα είναι από τους γιατρούς που τους φταίει ο Άδωνης για την υποβάθμιση της υγείας όταν εκείνοι είναι τα συνώνυμα της υποβάθμισης.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Πόσους έχεις πεθάνει ρε άχρηστε αλμπάνη γαμημένε; άντε στα τσακίδια άχρηστο μουλόσπερμα σου γαμώ ό,τι έχεις και δεν έχεις καριολόπουσ
Πηγαινε να κλαφτεις στον μπαμπακα σου δικηγορακο της πουτσας....θρασυδειλο πουστρακι.Πες του μπαμπααααα ειμαι ενας αποτυχημενος κλητηρας που το παιζει δικηγορος σε ενα σαι για πουτανες....να αυτοκτονησω;:tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Θα φερω μια πουτανα μαζι μου να μην πληρωσω τιποτα cuckhold....α ρε τον μαλακα τον ταβερνιαρη μας το επαιζε και λεφτας!!!:2funny:
Ξέρεις ποσά αφήνει τη σαιζόν η ταβέρνα αδελφή-νοσοκομα; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Είπαμε, αδελφή νοσοκόμα.

Tsipras-Kolotoumpa.gif
Ταβερνιαρη βαλε μια φωτογραφια το μενου ρε μαλακα;Και βαλε και την αλλη παλι να λεει τι αντρας εισαι;:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις ποσά αφήνει τη σαιζόν η ταβέρνα αδελφή-νοσοκομα; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ειμαι σιγουρος μαλακα οτι αφηνει πολλα λεφτα η ταβερνα....ολη μερα εδω μεσα ναυαγιο να βαζεις τις πουτανες επι πληρωμη να σε λενε ανδρακλα!!!:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom