jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.518
Σαούλ τον θέλω εδώ λαιβπες ρε ζαν τώρα πριν έρθει το φαί και θα τα δει η κλαούντια μόλις έρθει
Υπάρχει λόγος
Μπαροκουλι δευρο οξο
Σαούλ τον θέλω εδώ λαιβπες ρε ζαν τώρα πριν έρθει το φαί και θα τα δει η κλαούντια μόλις έρθει
πες τώρα που έχει ακροαματικότητα το θρεντ μετά θα πάνε όλοι για ύπνο θα πάει χαμένη η αποκάλυψηΣαούλ τον θέλω εδώ λαιβ
Υπάρχει λόγος
Μπαροκουλι δευρο οξο
τυπε με το μπαρδον σε πειράζει να το κρατήσεις κάβα για δεκέμβριο να μπουσταρουμε το νέο διαγωνισμό μιστερ ; αν και έχουμε 2 τερα σκληρό δίσκο για κλαουντια , λίγο νέο υλικό πάντα δίνει αντιντ βαλιουΣαούλ τον θέλω εδώ λαιβ
Υπάρχει λόγος
Μπαροκουλι δευρο οξο
λεγε ρε μαλακα αρχιζει η μπαλαΣαούλ τον θέλω εδώ λαιβ
Υπάρχει λόγος
Μπαροκουλι δευρο οξο
έχω ακούσει φήμες ότι είχε φάει φακές το μεσημέρι και τελικά ήταν χέσιμουπαρχουν πληροφοριες οτι υπαρχει βιντεο ο μητσοτακης να κλανει και απο κατω να ειναι ο βαροκ να τραβαει μυτιες
ηρεμα μαν τσιμπαμεέχω ακούσει φήμες ότι είχε φάει φακές το μεσημέρι και τελικά ήταν χέσιμο
εγώ θα τσιμπήσω σε λίγο και αν ο βαντάμ δεν έχει αμολύσει τις βρωμιές που έχει για τον μπαροκ μέχρι να έρθει το burger θα πάει χαμένη η αποκάλυψηηρεμα μαν τσιμπαμε
Παντα ετσι κανει ο παληκαρας της φακης...@barock στάνταρ θα μπει μετά από καμιά ώρα αφού θα έχει σπάσει η μάζα εδώ πέρα, θα πει κάνα σοτο πάλι όπως πέρυσι γιορτές που πήρε πουλο πάνω στη κορύφωση του σκουπιδιασματος επειδης και καλά ήταν καλεσμένος σε τραπέζι![]()
Λοιπόν παίδες μου στέλνει π.μ η τζοαννα και μου λέει ότι ο Μπαρόκ δεν είναι γκει και ότι είναι κανονικός.Στάνταρ κανα ξεφτιλικι με πουτανα θα είναι...![]()
Λοιπόν παίδες μου στέλνει π.μ η τζοαννα και μου λέει ότι ο Μπαρόκ δεν είναι γκει και ότι είναι κανονικός.
Ξέρετε ο Μπαρόκ της είπε να το στείλει το π.μ
Ζανκλώ,έκοβα σκηνές από το μπάσκετ για να διαβάζω εδώ τι ξεφτιλίκι είχες να πεις και με απογοήτευσεςΛοιπόν παίδες μου στέλνει π.μ η τζοαννα και μου λέει ότι ο Μπαρόκ δεν είναι γκει και ότι είναι κανονικός.
Ξέρετε ο Μπαρόκ της είπε να το στείλει το π.μ
Καλά εσένα σε ξέρω,ότι έβαλε κολγκιρλ να πει ότι είναι άντρας και όχι γκει δεν σου λέει κάτι?Ζανκλώ,έκοβα σκηνές από το μπάσκετ για να διαβάζω εδώ τι ξεφτιλίκι είχες να πεις και με απογοήτευσες
Μπορείς και καλύτερα![]()