Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 759
- Πόντοι
- 81
Estamos esperando más fotos con los pies.Η Ισπανες?
Danos más dolor....
Estamos esperando más fotos con los pies.Η Ισπανες?
Espera..... Tenemos trabajo ahora. Ofouuuuuu.Estamos esperando más fotos con los pies.
Danos más dolor....
Μόλις κάνω ένα διάλειμμα 2 μηνών θα σου στείλω μήνυμα.Εμένα πάντως μου αρέσει το τριχωτό μουνακι στη γυναίκα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω
!! <3Σε ευχαριστώ πολύ πλάσμα μου για το δώρο σου.... σύντομα θα σου αφήσουν σημάδια...
![]()
μας εχετε κουζουλανει..Κυρια
Με αυτά τα γυαλιά πηγαίνει καλύτερα ένα ταγερακι και η αυστηρή δασκάλα είναι έτοιμη
Γίνεται συχνά αυτό το role play.ωραίο σενάριο....αυστηρή καθηγήτρια (Ισπανικών) και άτακτος μαθητής.....
Με τις μπότες και το άρωμα μου μόνο θα ήταν ακόμα καλύτερα.Με αυτά τα γυαλιά πηγαίνει καλύτερα ένα ταγερακι και η αυστηρή δασκάλα είναι έτοιμη
Με τις μπότες και το άρωμα μου μόνο θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Εννοειτε !!! Ετσι Σατιρικα!! το ανευασα !!! Αλλα εσυ ρε ΠΑΙΔΑΚΙ μου Αμεσος Γαμηθηκες να ψαξεις να το Βρεις !!!! Λυσαξες !!! Εγω χιουμοριστικα πηγα να το Περασω !!! Αλλα με Γλωσσοφαγατε !!!!!!!!!!!!!!! Λυσαριδες !!!Μια φωτογραφία που ποσταρίστηκε παραπάνω, είναι από βασανιστήρια πολιτικών κρατουμένων στο Ιράκ. (ουδεμία σχέση με bdsm φάση)
![]()
Καλό είναι να μην μπερδεύουμε την πούτσα με την βούρτσα!
Έχεις πλάκα φιλαράκο, ειλικρινά το μόνο ενδιαφέρον που βρίσκω σ' αυτά που γράφεις, είναι το ποσα ορθογραφικά λάθη κάνεις.....Εννο
Εννοειτε !!! Ετσι Σατιρικα!! το ανευασα !!! Αλλα εσυ ρε ΠΑΙΔΑΚΙ μου Αμεσος Γαμηθηκες να ψαξεις να το Βρεις !!!! Λυσαξες !!! Εγω χιουμοριστικα πηγα να το Περασω !!! Αλλα με Γλωσσοφαγατε !!!!!!!!!!!!!!! Λυσαριδες !!!
Ηρθες κι ΕΔΩ να κανεις παρασιτα !????? Μαλιστα !...................Με πέθανες μπαγάσα! Κοιλιακούς έκανα από το γέλιο.
Πρωτα απ'ολα Δεν ειμαι φιλαρακος σου... Και Δευτερον ! Ορθοφραφικα κανω.... Αλλα Δε Πεταγωμε στα νηματα και Δε ψαχουλευω εικονες για να κραξω.....Έχεις πλάκα φιλαράκο, ειλικρινά το μόνο ενδιαφέρον που βρίσκω σ' αυτά που γράφεις, είναι το ποσα ορθογραφικά λάθη κάνεις.....
Ρε μπαγασα, επιτέλους έγραψες και μία πρόταση σωστά!Ηρθες κι ΕΔΩ να κανεις παρασιτα !????? Μαλιστα !...................
Και πολύ καλά κάνεις.....Πρωτα απ'ολα Δεν ειμαι φιλαρακος σου... Και Δευτερον ! Ορθοφραφικα κανω.... Αλλα Δε Πεταγωμε στα νηματα και Δε ψαχουλευω εικονες για να κραξω.....