Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Ετσι Πρωτα ! και μετα φωτογραφια !!!Πατουσακια για πολλα.....
![]()
Ετσι Πρωτα ! και μετα φωτογραφια !!!Πατουσακια για πολλα.....
![]()
Αυτο θέλω κι εγώ να το ζήσωΘα έχουμε την Λία στη μέση και εσύ θα κοιτάς εμενα. Με τα μάτια θα μιλάμε για το τι θα της κάνουμε
Η απόλυτη φαντασίωση........Αυτο θέλω κι εγώ να το ζήσω
Θεληση και Χρημα να Υπαρχει ! κι ολα γινονται ?...Η απόλυτη φαντασίωση........
Λια είπαμε.Λινα Λινα εισαι Εδω ?....
Οκ ρε Αγαπη ! Συχωρα με ! , Δε το'χω με τα Ονοματα.... Ειδικα οταν προκειτε για σκλαβους ! Χιχιχιχιχι !!!......Λια είπαμε.
Όχι ρε αγάπη.... Δεν το χω με τις βλακείες.... Καλό βράδυΟκ ρε Αγαπη ! Συχωρα με ! , Δε το'χω με τα Ονοματα.... Ειδικα οταν προκειτε για σκλαβους ! Χιχιχιχιχι !!!......
Το έσωσες σχεδόν....Οριστε Το Διορθωσα !!!
Το Ξερω ! Ετσι το ειπα για να Σιγουρευτω !!Όχι ρε αγάπη.... Δεν το χω με τις βλακείες.... Καλό βράδυ
Εγώ θέλω σενάριο γκρίζων λύκωνΚάτσε θα ετοιμάσω σενάριο Κου Κλουξ Κλαν
Εσύ ετοιμάσου να γνωρίσεις τον Luis Alfredo Garavito Cubillos.Εγώ θέλω σενάριο γκρίζων λύκων
Έχεις δοκιμάσει να δεις αν μπορεί να κάνει squirt;Λία.η σκλάβα που δεν θα βρεις πουθενά....![]()
Όχι τον Ταγίπ Ερντογάν;Εσύ ετοιμάσου να γνωρίσεις τον Luis Alfredo Garavito Cubillos.
Χοχοχο
Πες τώρα ότι δεν έχεις δει κάτι παρόμοιο στο xhamster για να επιβεβαιώσουμε πόσο ερασιτέχνης είσαι...χαχαχαΜια φωτογραφία που ποσταρίστηκε παραπάνω, είναι από βασανιστήρια πολιτικών κρατουμένων στο Ιράκ. (ουδεμία σχέση με bdsm φάση)
![]()
Καλό είναι να μην μπερδεύουμε την πούτσα με την βούρτσα!