Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Ισχύουν και τα δύο. (Δεν βλέπω xhamster, είμαι ερασιτέχνης).... χοχοχοΠες τώρα ότι δεν έχεις δει κάτι παρόμοιο στο xhamster για να επιβεβαιώσουμε πόσο ερασιτέχνης είσαι...χαχαχα
Ισχύουν και τα δύο. (Δεν βλέπω xhamster, είμαι ερασιτέχνης).... χοχοχοΠες τώρα ότι δεν έχεις δει κάτι παρόμοιο στο xhamster για να επιβεβαιώσουμε πόσο ερασιτέχνης είσαι...χαχαχα
Περιμένω να τα δω από κοντά όταν θα μου έρχεται στα 4.....![]()
Λία η απόλυτη φαντασίωση....
Φαίνονται μυρωδατα και πενταμοστιμα!!![]()
Λία η απόλυτη φαντασίωση....
το δωράκι πόσο είναι και για πόση ώρα ?Οι υπηρεσίες της Λίας
• Ποδολαγνεία - ποδολουτρο
• Στοματικό κ κώλο ( αγαπημένο της)
• αντοχή στο πόνο και με σημάδια
• σεξ ( όχι πρωκτικό)
• δεσίματα
• ουρολαγνεια στο σώμα
• τιμωρίες
• φτύσιμο
• κεριά
• Πάτημα
Με σεβασμό προς όλους
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έρχονται και πιο καυλερες... Χοχοχο
Καλησπέρα..Θα πρέπει να με καλέσεις στο τηλέφωνο για πληροφορίες ή σε πμτο δωράκι πόσο είναι και για πόση ώρα ?
o.k...επειδή τηλ σου δεν έχω.....αν θες στειλε μου pm ......Καλησπέρα..Θα πρέπει να με καλέσεις στο τηλέφωνο για πληροφορίες ή σε πμ
Όχι μόνο τα πόδια Κυρία, και τον κωλο σας θα καθαριζαΚαλημέρα πλάσματα μου και καλή Κυριακή να έχουμε...
Ποιο καλό κουτάβι θα καθαρίσει σήμερα τα πόδια μου???
![]()
Απλά προσκυνώ αυτά τα υπέροχα πόδιαΚαλημέρα πλάσματα μου και καλή Κυριακή να έχουμε...
![]()
Μας καυλωσες το μυαλό για άλλη μια φορά!Καλημέρα πλάσματα μου και καλή Κυριακή να έχουμε...
![]()
Όλα στην ώρα τους. Εκτός αν μου βρείς red dragon fruit..Μας καυλωσες το μυαλό για άλλη μια φορά!
Κι άλλες please
Φεύγω τώρα, το παίρνω και έρχομαι σε σας να εκτελέσω ότι εντολή επιθυμείτεΌλα στην ώρα τους. Εκτός αν μου βρείς red dragon fruit..
Καλημέρα όλη μέρα
Δεν είναι τρίχα. Φλέβες είναι.Η τριχα στις γυναικες ειναι μοδα...?
Why???
γιατι οι γυναικες γεννιουνται σπανες?Η τριχα στις γυναικες ειναι μοδα...?
Why???
Η Ισπανες?γιατι οι γυναικες γεννιουνται σπανες?
σπανος=χωρις τριχεςΗ Ισπανες?