Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.006
- Πόντοι
- 6.256
Μόνος δρόμος η Επανάσταση τότεΝα συμφωνήσεις και στο πρωτο γιατί θα πεσει αναφορά. Αρκετά δεχτήκαμε την άποψη σου δημοκρατικα
![]()
με σημαία τη ρυζογκοφρέτα

Μόνος δρόμος η Επανάσταση τότεΝα συμφωνήσεις και στο πρωτο γιατί θα πεσει αναφορά. Αρκετά δεχτήκαμε την άποψη σου δημοκρατικα
![]()
Ναι θέλω κρασάκι μανΣκλα μαν. Ήμουν σαφής αλλά αργείς να παρεις μπρος σήμερα![]()
Ραντεβού στα χαρακώματαΜόνος δρόμος η Επανάσταση τότε
με σημαία τη ρυζογκοφρέτα![]()
Εγώ πινω μαυρη μπυρα, φουμαρω νταβιντοφ και βλέπω Σάντρα μπουλοκΝαι θέλω κρασάκι μαν
Αναφορά.Σκλα μαν. Ήμουν σαφής αλλά αργείς να παρεις μπρος σήμερα![]()
Νιτης ρε μαν, ΝΙΤΗΣΑναφορά.
Ψαχνομουνα κι εγώ τι σημαίνει ΣΚΛΑ.
Σκετο μαν? Καμιά πατατα η σαλάτα ίσως?Κοτόπουλο φούρνου σήμερα
Με κρασάκι
την πατησα εγω .. κανε την ερωτηση σου στον αναφερόμενοΣκετο μαν? Καμιά πατατα η σαλάτα ίσως?
Δε θα σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι εδώ μέσα. Την επόμενη φορά θα φυγει η αναφορά σφαίρα ναπουμε.
Αστα λαβιστα αιλ μπι μπακχάστα λα βικτόρια σιέμπρε![]()
Μα μπαίνει ο χτεσινος γραμμένος το 23 ναπουμε και γράφει"κοτόπουλο με κρασάκι "την πατησα εγω .. κανε την ερωτηση σου στον αναφερόμενο![]()
Αστα λαβιστα αιλ μπι μπακ![]()
Ηρεμα μανΜα μπαίνει ο χτεσινος γραμμένος το 23 ναπουμε και γράφει"κοτόπουλο με κρασάκι "
Να θέλεις ν αγιασεις και να μη μπορείς εδώ μέσα![]()
Σόρρυ μαν παρεκτραπηκα.Ηρεμα μαν
Εννοείται με πατάταΣκετο μαν? Καμιά πατατα η σαλάτα ίσως?
Δε θα σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι εδώ μέσα. Την επόμενη φορά θα φυγει η αναφορά σφαίρα ναπουμε.
Και γαμω τα καλωσορίσματα.Σκετο μαν? Καμιά πατατα η σαλάτα ίσως?
Εγώ πινω μαυρη μπυρα, φουμαρω νταβιντοφ και βλέπω Σάντρα μπουλοκ![]()
Τι ποικιλία η πατάτα και πως μαγειρεμένη;Εννοείται με πατάτα
Σαλάτα αγγούρι ντομάτα φέτα
Μπα δε νομίζω, τώρα βλέπω καψαμπελη στο αλερτΈτσι όπως πας σε λίγο θα γαμήσεις κιόλας. Να σημειώσουμε τη μέρα.![]()