tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.022
- Πόντοι
- 1.406
Να συμφωνήσεις και στο πρωτο γιατί θα πεσει αναφορά. Αρκετά δεχτήκαμε την άποψη σου δημοκρατικαδιαφωνώ στο πρώτο
συμφωνώ στο δεύτερο

Να συμφωνήσεις και στο πρωτο γιατί θα πεσει αναφορά. Αρκετά δεχτήκαμε την άποψη σου δημοκρατικαδιαφωνώ στο πρώτο
συμφωνώ στο δεύτερο

Πηδιεσαι. Την επόμενη φορά θα σου έχω μόνο φαι και όχι κρασο.Χωρίς όνομα τζηδικου, αναφορά![]()
Και εσύ πηδιεσαι. Την επόμενη φορά εσένα θα σου έχω κρασο και όχι φαι.
Εσυ τι τσιμπησες μαν?Να συμφωνήσεις και στο πρωτο γιατί θα πεσει αναφορά. Αρκετά δεχτήκαμε την άποψη σου δημοκρατικα
![]()
Πηδιεσαι. Την επόμενη φορά θα σου έχω μόνο φαι και όχι κρασο.
Και εσύ πηδιεσαι. Την επόμενη φορά εσένα θα σου έχω κρασο και όχι φαι.

Έγραψα μαν, μην επαναλαμβάνομαιΕσυ τι τσιμπησες μαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()

Εσύ βάλε το προσωπικό σου να βγάζει τα λίπη από τα κρέατα ...είναι ανάγκη να χάνεις κι ενέργεια με τέτοιες αγγαρείες ενώ σκοπός είναι να την ανακτήσεις;όχι από μόνο του αλλά επίσης τρώνε και κάτι μαλακίες τύπου ξύγκια, λιπιασμένα κρέατα και τέτοια![]()
Απο που τα δακια Μαν?Έγραψα μαν, μην επαναλαμβάνομαι![]()
Σκλα μαν. Ήμουν σαφής αλλά αργείς να παρεις μπρος σήμεραΑπο που τα δακια Μαν?

Μόνος δρόμος η Επανάσταση τότεΝα συμφωνήσεις και στο πρωτο γιατί θα πεσει αναφορά. Αρκετά δεχτήκαμε την άποψη σου δημοκρατικα
![]()

Ναι θέλω κρασάκι μανΣκλα μαν. Ήμουν σαφής αλλά αργείς να παρεις μπρος σήμερα![]()
Ραντεβού στα χαρακώματαΜόνος δρόμος η Επανάσταση τότε
με σημαία τη ρυζογκοφρέτα![]()

Εγώ πινω μαυρη μπυρα, φουμαρω νταβιντοφ και βλέπω Σάντρα μπουλοκΝαι θέλω κρασάκι μαν

Αναφορά.Σκλα μαν. Ήμουν σαφής αλλά αργείς να παρεις μπρος σήμερα![]()
Νιτης ρε μαν, ΝΙΤΗΣΑναφορά.
Ψαχνομουνα κι εγώ τι σημαίνει ΣΚΛΑ.

Σκετο μαν? Καμιά πατατα η σαλάτα ίσως?Κοτόπουλο φούρνου σήμερα
Με κρασάκι
την πατησα εγω .. κανε την ερωτηση σου στον αναφερόμενοΣκετο μαν? Καμιά πατατα η σαλάτα ίσως?
Δε θα σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι εδώ μέσα. Την επόμενη φορά θα φυγει η αναφορά σφαίρα ναπουμε.

Αστα λαβιστα αιλ μπι μπακχάστα λα βικτόρια σιέμπρε![]()

Μα μπαίνει ο χτεσινος γραμμένος το 23 ναπουμε και γράφει"κοτόπουλο με κρασάκι "την πατησα εγω .. κανε την ερωτηση σου στον αναφερόμενο![]()

Αστα λαβιστα αιλ μπι μπακ![]()