ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.533
- Πόντοι
- 12.756
Αναφορα τοτεΑυτό δεν έχει καμία σχέση με το λάδι σε σαλάτες και χόρτα.
Αναφορα τοτεΑυτό δεν έχει καμία σχέση με το λάδι σε σαλάτες και χόρτα.
κατάλαβε ότι κάνω πλάκα!
όχι αλλά έχε σχέση με τις ταβέρνεςΑυτό δεν έχει καμία σχέση με το λάδι σε σαλάτες και χόρτα.
Ας του δώσω κάτι ώστε κάτι δίκιο αφού οντως το έχει. Άσχετα αν εμένα μου αρέσουν. Στα λάδια τα χαλάμε.Αναφορα τοτε
Επίσης όμως συμφωνεί μαζί μου ότι η ρυζογκοφρέτα είναι ένα παρεξηγημένο έδεσμακατάλαβε ότι κάνω πλάκα!
Τι τσιμπησες?Ας του δώσω κάτι ώστε κάτι δίκιο αφού οντως το έχει. Άσχετα αν εμένα μου αρέσουν. Στα λάδια τα χαλάμε.
Μπορείς να αφαιρέσεις το λιπος από την μπριζόλα και να φας το υπόλοιπο κομμάτι της. Ούτε αυτό είναι δικαιολογία για κράξιμο της ταβέρνας.όχι αλλά έχε σχέση με τις ταβέρνες
Ένα διπλό πιοτγυρο με γύρο κοτόπουλο και κόκα κόλα για να κατέβει.Τι τσιμπησες?
Αυτά που παίρνω εγώ έχουν λίγο λίποςΜπορείς να αφαιρέσεις το λιπος από την μπριζόλα και να φας το υπόλοιπο κομμάτι της. Ούτε αυτό είναι δικαιολογία για κράξιμο της ταβέρνας.
Ζητα τα εσύ χωρίς λάδια.Αυτά που παίρνω εγώ έχουν λίγο λίπος
την ταβέρνα την έκραξα για τα πιάτα που κολυμπάνε στα λάδια
Απο που?Ένα διπλό πιοτγυρο με γύρο κοτόπουλο και κόκα κόλα για να κατέβει.
το κάνωΖητα τα εσύ χωρίς λάδια.
Από εδώ γύρω γύρω στην γειτονιά. Δεν είναι καμιά μεγάλη φίρμα.Απο που?
Αλλη φορα να λες ονομα και περιοχη,μην επαναληφθεί.Από εδώ γύρω γύρω στην γειτονιά. Δεν είναι καμιά μεγάλη φίρμα.
Το χόρτο θέλει λάδι.το κάνω
απλά λέω...συνήθως τίγκα στο λάδι=σκατά γεύση φαγητού

Τσιμπαω την αναφορά από τούδε.Αλλη φορα να λες ονομα και περιοχη,μην επαναληφθεί.
διαφωνώ στο πρώτοΤο χόρτο θέλει λάδι.
Και ποτε ζεστό.
![]()
Χωρίς όνομα τζηδικου, αναφοράΑπό εδώ γύρω γύρω στην γειτονιά. Δεν είναι καμιά μεγάλη φίρμα.

ΝαιΧωρίς όνομα τζηδικου, αναφορά![]()