tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.406
93ποσα κιλα εισαι?
93ποσα κιλα εισαι?
για το υψος σου πολλα ειναι
1,92 είμαι δεν είναι πολλα.για το υψος σου πολλα ειναι
1,92 είμαι δεν είναι πολλα.
Θα μας πεις το σουβλατζίδικο τώρα?
απο εκει που περναει το τραμ ηταν...Θα μας πεις το σουβλατζίδικο τώρα?
Ελπίζω να μην εφαγες στη Βόνιτσα. Αν εφαγες στο αλλο μέσα στο στενό κάτι λέει. Όταν μπαίνεις Νέο Κόσμο θα κάνεις το σταυρό σου και θα λες ΜΟΝΟ ΑΕΚ!απο εκει που περναει το τραμ ηταν...
ουτε ξερω πως το λενε...αλλα ηταν πανω στον δρομο και επρεπε να φαω...
ισχυει ειναι κωλοπεριοχηΕλπίζω να μην εφαγες στη Βόνιτσα. Αν εφαγες στο αλλο μέσα στο στενό κάτι λέει. Όταν μπαίνεις Νέο Κόσμο θα κάνεις το σταυρό σου και θα λες ΜΟΝΟ ΑΕΚ!

Αν δεν δοκιμαζεις τοπικη κουζίνα, αξιοθέατα, τοπικα μουνακια, ειναι σαν να μην πηγες.Eιμαι περιπετειωδης τουρίστας.Φροντιζω να τρώω τοπικές σπεσιαλιτέ όπου πάω .
Ξενερώνω όταν ακούω ότι τρώνε μόνο αυτά που ξέρουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν τουρισμό.Αν δεν φας κάτι καινούριο ως τουρίστας ,ποτε θα το φας;
Eιμαι περιπετειωδης τουρίστας.Φροντιζω να τρώω τοπικές σπεσιαλιτέ όπου πάω .
Ξενερώνω όταν ακούω ότι τρώνε μόνο αυτά που ξέρουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν τουρισμό.Αν δεν φας κάτι καινούριο ως τουρίστας ,ποτε θα το φας;
Εγω στην παραγγελια ζηταω και αζυμούθιοΕίπαμε δε μετράμε την πίτσα με κομμάτια, να αναφέρεις διαγώνιο αν ήταν κυκλική ή μήκος πλευρών και εμβαδό αν ήταν ορθογώνια.
για εσπρεσο φανταζομαι λεγαμεΛάθος κάνεις....υπάρχει κάτι καλύτερο από γαλακτομπούρεκο και ελληνικό καφέ σε παραδοσιακό καφενείο ;

για εσπρεσο φανταζομαι λεγαμε
αλλα δεν υπαρχει θεμα οτι θελει ο καθενας παστα με εσπρεσο εσπρεσο με ψαρια εσπρεσο με μουσταδομαγιονεζα οτι θελει ο κοσμος
αλλαξα γνωμη![]()
.Ευ γέ για το σταμναγκαθι...Έβαλα αλλά είναι κάτω και δεν φαίνεται και δεν είναι απλά χόρτα είναι σταμναγκάθι.
Ναι είναι πολύ δυνατό και μπορείς να φτιάξεις πολλές παρασκευές.Ευ γέ για το σταμναγκαθι...![]()
Έχω δοκιμάσει και ήταν πολύ καλό όμως νομίζω ότι είναι κάπως σπάνιο και ακριβό όταν κυκλοφορεί στην αγορά.Ναι είναι πολύ δυνατό και μπορείς να φτιάξεις πολλές παρασκευές.
Σήμερα έκανα ομελέτα με σταμναγκάθι, μεσημέρι φασολάκια με φέτα Καλαβρύτων.
ΣπουνταΤι ποικιλία η πατάτα και πως μαγειρεμένη;![]()
Σήμερα φαι δεν είχε;Σπουντα
Στον φούρνο παρακαλώ