El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 2.256
Είναι παγκόσμια αυτή η απόλαυση, δεν περιορίζεται στην Ιβηρική χερσόνησοΈχεις ισπανική καταγωγή; Χαχα
Είναι παγκόσμια αυτή η απόλαυση, δεν περιορίζεται στην Ιβηρική χερσόνησοΈχεις ισπανική καταγωγή; Χαχα
Αυτοι όμως είναι οι εμπνευστές της.Χαχα.Αντε μην θραφω με είδη υγιεινής,χαχαΕίναι παγκόσμια αυτή η απόλαυση, δεν περιορίζεται στην Ιβηρική χερσόνησο![]()
εγώ να το πιάσω θέλω λίγο μόνο ... λίγο το υποσχομαι
Όσο πατάει η γάτα; Χαχα.Γιατι για περισσότερο,δεν σε συγκινησε;εγώ να το πιάσω θέλω λίγο μόνο ... λίγο το υποσχομαι
Καβλα.....Δώστε μιλφαρες στο λαό....![]()
Δεν θέλει περισσότερο, γιατί θα χαθεί μέσα .... Και μετά θα έχουμε silver alert....!!!Όσο πατάει η γάτα; Χαχα.Γιατι για περισσότερο,δεν σε συγκινησε;
Ξεκινάς για λίγο και δεν ξεκολλάς μετά......και γιατί να ξεκολλήσεις από εκεί;Δεν θέλει περισσότερο, γιατί θα χαθεί μέσα .... Και μετά θα έχουμε silver alert....!!!
Άστα... Σαν ρουφήχτρα χαχαχαΞεκινάς για λίγο και δεν ξεκολλάς μετά......και γιατί να ξεκολλήσεις από εκεί;
Παραδεισένια μέρη, να κάτσεις για πάνταΆστα... Σαν ρουφήχτρα χαχαχα
Ο βάλτος της Κάβλας... Όσο προσπάθεια κι αν κάνεις να βγεις ..θα χωθείς περισσότερο !!Παραδεισένια μέρη, να κάτσεις για πάντα
Αναλόγως το μέγεθος,χαχαΔεν θέλει περισσότερο, γιατί θα χαθεί μέσα .... Και μετά θα έχουμε silver alert....!!!
Μόνο αν έρθει ένας με παπαρι "σαν βγαλμένο χέρι" δεν θα χαθεί στις βυζάρες σας !!!Αναλόγως το μέγεθος,χαχα
λίγο και κόσμιαΌσο πατάει η γάτα; Χαχα.Γιατι για περισσότερο,δεν σε συγκινησε;
Μιλφαρες και κουγκαρ για δυνατες απολαυσειςΔώστε μιλφαρες στο λαό....![]()
Χαρακας,χαχα και σεμνά,χαχαλίγο και κόσμια
Μαράκι,Μαριώ,χαχαΑχ Μαρία!!
Τι να πρώτο πεις γιαυτη την γυναίκαρα....
Τέλεια φανταστικές βυζάρες...