Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.219
- Πόντοι
- 441
Σε ευχαριστώ θερμά,χαχαΤέλεια φανταστικές βυζάρες...
Σε ευχαριστώ θερμά,χαχαΤέλεια φανταστικές βυζάρες...
Αυτό που βλέπω μου αρέσει άρα πρέπει να το πω.... καλά να περνάς και να μοιράζεις καύλα...Σε ευχαριστώ θερμά,χαχα
Όντως πολύ καλή μιλφαρα η κυρίαΔώστε μιλφαρες στο λαό....![]()
Ευχαριστώ πολύ,επισηςςςς!!!Αυτό που βλέπω μου αρέσει άρα πρέπει να το πω.... καλά να περνάς και να μοιράζεις καύλα...
Σεμνά και ταπεινάΧαρακας,χαχα και σεμνά,χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαράκι,Μαριώ,χαχα
Ποπό τι μιλφαρα είσαι εσύ θα σου ορμαγα κατευθείαν μαναρα μουΔώστε μιλφαρες στο λαό....![]()
Αν εσύ δημιουργείς πρόβλημα, μάλλον στραβά αρμενίζουμε... συνεχίστε έτσι αδερφέ μου , δείχνετε τον σωστό δρόμο σε όλους μαςΦιλαράκια μου καλό απόγευμα. Με αφορμή κάτι που παρατήρησα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εδώ και λίγες μέρες είδα ότι οι δύο τελευταίες αναρτήσεις μου έχουν εξαφανιστεί. Θα ήθελα να μάθω τον λόγο αν κάποιος γνωρίζει. Φαντάζομαι ότι εδώ είμαστε για να περνάμε λίγες στιγμές καλά και χαλαρά. Προφανώς όμως αυτό ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Εγώ το καταλαβαίνω, και αν σε κάποιον δημιούργησα πρόβλημα ζητάω συγνώμη.
Καλώς ήρθες στην παρέα και οι δικές μου το ίδιο.Φιλαράκια μου καλό απόγευμα. Με αφορμή κάτι που παρατήρησα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εδώ και λίγες μέρες είδα ότι οι δύο τελευταίες αναρτήσεις μου έχουν εξαφανιστεί. Θα ήθελα να μάθω τον λόγο αν κάποιος γνωρίζει. Φαντάζομαι ότι εδώ είμαστε για να περνάμε λίγες στιγμές καλά και χαλαρά. Προφανώς όμως αυτό ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Εγώ το καταλαβαίνω, και αν σε κάποιον δημιούργησα πρόβλημα ζητάω συγνώμη.
Στείλε μας τη μουνάρα σου γυναίκαρΑ
φανταστικες βυζαρες!!
95C ή αλλιώς 4σαρι,ΧΑ,χαφανταστικες βυζαρες!!
και η κωλαρα δεν παει πισω ομως
Αλλά που πάει; Χα,ΧΑ.Εγω ξέρω στο πίσω μέρος είναι η θέση της.Μπροστα κατέχει άλλο πράγμα,χαχακαι η κωλαρα δεν παει πισω ομως
Δείτε την ταινία μουΒαλε βίντεο να διξεις ποσο καυλα εισαι κουκλα
Τα σωστά μεγέθη!!95C ή αλλιώς 4σαρι,ΧΑ,χα
Ούτε ανύπαρκτο δυάρι,ούτε υπερτροφική,χαχαΤα σωστά μεγέθη!!
Τα υπερτροφικά δεν με ενοχλούν καθόλου αν και στις σχέσεις μου μέχρι πεντάρι έχω χαρεί.Ούτε ανύπαρκτο δυάρι,ούτε υπερτροφική,χαχα