Huntwifejim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Like
- 3.319
- Πόντοι
- 441
ΒουτιάΚαλησπέρα, καλησπέρα...
Οι βυζαρες της 50αρας μου...
ΒουτιάΚαλησπέρα, καλησπέρα...
Οι βυζαρες της 50αρας μου...
Ενημέρωσε την κυρία πως το σπέρμα που έχει χαθεί για το υλικό που μας δίνεις χτιζειι μια Νέα Κίνα σε πληθυσμό...Επειδή βλέπω ότι σας αρέσουν.
Η Κυρία τα βλέπει όλα τα μηνύματα και σχόλια,Ενημέρωσε την κυρία πως το σπέρμα που έχει χαθεί για το υλικό που μας δίνεις χτιζειι μια Νέα Κίνα σε πληθυσμό...
τη ρωγα φίλε λογικα την γλύφεις και με το κάτω στόμα θέλω να πιστεύω. Εύγε.
Ωραίο κορμάκι!Επειδή αρέσει!
Έπρεπε να αδειάσεις πάνω στις βυζάρες της έκτακταΈκτακτη επίσκεψη
![]()
![]()
Απίστευτο κορμί και θεϊκός κωλος
Εύγε φίλος! Όλοι θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση σου…
Έρωτας το κορίτσι. Πολλά μπράβο και στους δυο σας.Επειδή αρέσει!
Μαλιστα μαλισταΑπίστευτο κορμί και θεϊκός κωλος
Μούναρος για πολύ ξεπάτωμα..εύγε μύστηΦιλαράκια μου..... Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.... 22 ώρες μετά.... Εννοώ ότι η φωτογραφία είναι. μην νομίζεις κανείς ότι είμαστε τίποτα μηχανάκια.... Καλά να περνάτε όλοι.
Αν αρέσει λέειΕπειδή αρέσει!
Έτσι έτσι αυτά είναιΦιλαράκια μου..... Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.... 22 ώρες μετά.... Εννοώ ότι η φωτογραφία είναι. μην νομίζεις κανείς ότι είμαστε τίποτα μηχανάκια.... Καλά να περνάτε όλοι.
Φωτιά και λαβρα! Να τη χαίρεσαι!
Βυζάκια λέει ο τίτλος...
Δεν ήξερα την σωστή κατηγορία για να το κοινοποιήσω.Μην εξαπτεστε,μεσιέ.Βυζάκια λέει ο τίτλος...
Χαχα...εντάξει εξαπτομαι όταν σε βλέπω...αλλά με την καλή έννοια.Δεν ήξερα την σωστή κατηγορία για να το κοινοποιήσω.Μην εξαπτεστε,μεσιέ.
Παρακαλώ,καθοδήγησε με.Σε ποια κατηγορία,να την αναδημοσιεύσω;Χαχα...εντάξει εξαπτομαι όταν σε βλέπω...αλλά με την καλή έννοια.
Πρέπει να επανορθώσεις με τη σωστή δημοσίευση νομίζω...
Χμ..μαλλον κατάλαβες...αλλά θα το γράψω κιόλας...εδώ μπορείς να επανορθώσεις με μια κατάλληλη ;-)Παρακαλώ,καθοδήγησε με.Σε ποια κατηγορία,να την αναδημοσιεύσω;
Χμ..μαλλον κατάλαβες...αλλά θα το γράψω κιόλας...εδώ μπορείς να επανορθώσεις με μια κατάλληλη ;-)