George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 1.056
Οι Λατινες ειναι καλες, αλλα δεν μιλανε αγγλικα..
Προσωπικα, θα με ενδιεφερε σχεση με Φιλανδεζα. Ειναι εμφανισημες, εχουν ενα σχετικα υψηλο επιπεδο μορφωσης, η νοοτροπεια τους τις κανει να αντμετωπιζουν με σοβαροτητα, σχεσεις οπως η δημιουργια οικογενειας και εχουν σχετικα καλη εντυπωση για τους Ελληνες. Αν λοιπον ειθελα μια σοβαρη σχεση/γαμο, θα με ενδιεφερε με καποια που θα διαθετει, αυτα τα στοιχεια.
Φιλε μαλλον δεν ξερεις τι παιζει με αυτες..Προσωπικα, θα με ενδιεφερε σχεση με Φιλανδεζα.
Φινλανδέζα δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάνει μόνο σοβαρές σχέσεις ή ότι θέλει οικογένεια, συχνά συμβαίνει το αντίθετο. Είναι πιο χειραφετημένες και αρκετές προτιμούν καριέρα από παιδί.Λοιπον παιδια, δεδομενο ειναι οτι απο βορα μεχρι νοτο και απο ανατολη μεχρι τη δυση, υπαρχουν και μπαζα και ομορφουλες. Επισης δεδομενη και η διαφορα νοοτροπειας. Οπως ειπαν πολλα παιδια βασικο ειναι να προσπαθησουν να προσεγγυσουν ο ενας την νοοτροπεια του αλλου, οπως και να μαθουν ο ενας την γλωσα του αλλου.
Προσωπικα, θα με ενδιεφερε σχεση με Φιλανδεζα. Ειναι εμφανισημες, εχουν ενα σχετικα υψηλο επιπεδο μορφωσης, η νοοτροπεια τους τις κανει να αντμετωπιζουν με σοβαροτητα, σχεσεις οπως η δημιουργια οικογενειας και εχουν σχετικα καλη εντυπωση για τους Ελληνες. Αν λοιπον ειθελα μια σοβαρη σχεση/γαμο, θα με ενδιεφερε με καποια που θα διαθετει, αυτα τα στοιχεια.
Φιλε ειναι τοσο χαζες που αν τις ρωτησεις δεν θα μπορουν να σου απαντησουν τι εστι φεμινισμος..ΟΚ αποψεις ειναι αυτες και ο καθενας καταθετει τις εμπειριες του. Ο φεμινισμος στις Σκανδηναβικες χωρες, δεν εχει καμια σχεση με τον φεμινισμο που εννοουν οι Ελληνιδες
OXI, MAKPYA.Βγήκα χτες με Ρωσιδι. Μου ελεγε ότι 20 πόντους πουτσα είναι κάτι νορμαλ για αυτήν.
Τη βλέπει λέει ψυχολόγος , ο πρώτος γκόμενος της ,ρώσος,τη χαράκωνε με μαχαίρι. Μου έδειξε ότι έχει ακόμα τα σημάδια.
Δε θέλει σχέση γιατί έτσι της είπε ο ψυχολόγος.
Την ξεμουνιαζω η όχι ;
Είναι και οι δύο- πάρε τη μια και κοπανησε την επάνω στην άλλη.. λέει μια παροιμία.Γενικά οι Ρωσίδες και οι σοβιετικες έχουν κόλλημα με το ψυχολόγο και ότι τους λέει το τηρούν κατά γράμμα
Εγώ θα έλεγα είναι εύκολο πίστες καμία σχέση με τις ελλεινιδες που για όλα υπάρχει μια καχυποψία
Ε, ναι με τόσες και τόσες εμπειρίες που εχεις- κάτι ξέρεις εσύ.Το θέμα είναι ότι με τις ευρωπαίες,πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στα χούγια τους και όχι αυτές στα δικά σου.
Ο Έλληνας σαν νοοτροπία κολλάει πιο πολύ με βαλκάνιες και ανατολίτισες
![]() Ιωάννινα: Μάχη για τη ζωή της δίνει στο Χατζηκώστα η 24χρονη Τσέχα - Υπέστη εγκεφαλικό στην ΛευκάδαΣτην εντατική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 24χρονη Τσέχα που υπέστη εγκεφαλικό στη Λευκάδα όταν ο
![]() |
ακου τυχη ο τυπος!!!θα πηγαινα ιπποδρομο καζινο κ θα εγραφα κ τζοκερ εκεινη τη μερα!Τσέχα έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που της έκανε πρόταση γάμου ο Έλληνας συντροφος της.Φοβερά πράγματα
![]()
Ιωάννινα: Μάχη για τη ζωή της δίνει στο Χατζηκώστα η 24χρονη Τσέχα - Υπέστη εγκεφαλικό στην Λευκάδα
Στην εντατική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 24χρονη Τσέχα που υπέστη εγκεφαλικό στη Λευκάδα όταν οwww.ertnews.gr
Μπα οχι φίλε. Αντιθέτως δεν πλήρωσα τπτ από τα ρούχα που έπαιρνε. Μόνη της τα πλήρωνε. Ακόμα κ τα φαγητά και τα ποτά στις εξόδους μας μου έλεγε μισά μισά. Μέχρι κ στα Μπιτς μπαρ δεν ήθελε να δίνουμε πάνω από 15ε...δεν δεχόταν να τη κερνάω γτ το θεωρούσε "χορηγια"... μια χαρά την εβγαλαΣε μαδησε καλα φιλε.
Καλα ξοδευε τοσα πολλα και κλαιγοταν οτι δεν εχει λεφτα..Μπα οχι φίλε. Αντιθέτως δεν πλήρωσα τπτ από τα ρούχα που έπαιρνε. Μόνη της τα πλήρωνε. Ακόμα κ τα φαγητά και τα ποτά στις εξόδους μας μου έλεγε μισά μισά. Μέχρι κ στα Μπιτς μπαρ δεν ήθελε να δίνουμε πάνω από 15ε...δεν δεχόταν να τη κερνάω γτ το θεωρούσε "χορηγια"... μια χαρά την εβγαλα
Ναι ρε φιλε..η τυπισα ήταν περιπτωσαρα..μέχρι κ εγώ απορούσα με το σκεπτικό της.Καλα ξοδευε τοσα πολλα και κλαιγοταν οτι δεν εχει λεφτα..![]()
Τι ηλικία έχει?Μπα οχι φίλε. Αντιθέτως δεν πλήρωσα τπτ από τα ρούχα που έπαιρνε. Μόνη της τα πλήρωνε. Ακόμα κ τα φαγητά και τα ποτά στις εξόδους μας μου έλεγε μισά μισά. Μέχρι κ στα Μπιτς μπαρ δεν ήθελε να δίνουμε πάνω από 15ε...δεν δεχόταν να τη κερνάω γτ το θεωρούσε "χορηγια"... μια χαρά την εβγαλα