Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.785
ΔΧμμμμμμ, γρίφους βάζεις γέροντα αν είναι απ' τις πρώτες που λές , τώρα λογικά πρέπει να κλείνει τον αιώνα. Πολύ kinky καταστάσεις...... Δ ή Ε? Γουστάρω
ΔΧμμμμμμ, γρίφους βάζεις γέροντα αν είναι απ' τις πρώτες που λές , τώρα λογικά πρέπει να κλείνει τον αιώνα. Πολύ kinky καταστάσεις...... Δ ή Ε? Γουστάρω
Μάλλον παρανοησες το σενάριο...Προφανώς ναι είμαι λίγο χαζούλης και δεν τα καταλαβαίνω αυτά όπως και το ερεθιστικό του πράγματος να συνδέονται έστω στη φαντασία και μόνο ,μάνα και κόρη....ίσως το κοινό που απευθύνεσαι αφορά μόνο έξυπνους που τα φαντάζονται αυτα.
Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποιο link ή φώτο εύκολα. Αποτελεί πάντως "ορόσημο" στον χώρο. Με ένα τηλεφώνημα στην Κυρία πιθανόν να σου λυθούν ή περισσότερεςαπό τις απορίες σου. Και με ένα διπλό σέσσιον μάλλον θα εθιστείς!!Ποια είναι η Mistress D έχουμε καποιο link η έστω μία φώτο
Βλέπω να εξαφανίσει τα ίχνη του με αυτό το διπλό μωρηηηη αλο αλο....Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποιο link ή φώτο εύκολα. Αποτελεί πάντως "ορόσημο" στον χώρο. Με ένα τηλεφώνημα στην Κυρία πιθανόν να σου λυθούν ή περισσότερεςαπό τις απορίες σου. Και με ένα διπλό σέσσιον μάλλον θα εθιστείς!!
Φίλε μου δεν υπάρχει θέμα χλευασμού... Είμαστε σε μια light φάση στο νήμα και απλά απολαμβάνουμε την Μεγάλη επιστροφή της Αφέντρας... Ίσως επειδή συμμετέχεις πρώτη φορά στο νήμα μπορεί να σου φάνηκε λίγο περίεργος ο τρόπος των απαντήσεων αλλά δεν υπάρχει σε καμιά περίπτωση σκοπός προσβολής ή απαξίωσης. Με ένα τηλέφωνο στην Κυρία θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Συνάντησε την και πραγματικά θα το απολαύσεις εγγυημένα. Εκτός από αυθεντική Αφέντρα και ωραία γυναίκα είναι και πολύ ωραίο τυπάκι.Δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος είναι θέμα απάντησης που έδωσες εδώ μπαίνουμε να μαθαίνουμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις εμείς που ενδιαφερομαστε.. από άλλους που έχουν δοκιμάσει για να μη πετάμε τα λεφτά μας,αυτός είναι ο σκοπός της πλατφόρμας εδώ,απαντήσεις δεν σου λέω με δόση χλευασμού δεν τις καταλαβαινω
Πραγματικα απιστευτο creativity!Όποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες σχετικά με τα σενάρια μπορεί να με καλέσει στο τηλέφωνο. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε συσκευή τηλεφώνου που να σου σκάω σφαλιάρα όταν μιλάμε... Οπότε όλα καλά.....
Όσο για το αν γίνεται να σε χρησιμοποιήσω για δονητη μου, ναι γίνεται αρκεί να δέχεσαι στραπον. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Κάλεσε με στο τηλέφωνο να βρούμε κ άλλα σενάρια. Έχεις φαντασία κ χιούμορ.Πραγματικα απιστευτο creativity!
Ανυπομονω να εχω την ευκαιρια να εξερευνησω μερικα απο αυτα τα σεναρια!
Καποια σεναρια cuckolding επισης ειμαι περιεργως αν θα σκεφτοσουν ποτε...ισως και στα πλαισια του μαμα - κορης σεναριο οπου θα πρεπει να εχουμε σαν υποτακτικοι μια ευθυνη να βρουμε ενα προνομιουχο αγορι να σας ικανοποιησει
Μάλλον,thanks πΜάλλον παρανοησες το σενάριο...
Χαίρομαι που υπάρχουν και αυτες οι απαντήσεις γιατί νόμισα ότι να ρωτήσεις απαγορεύεται,ναι σίγουρα θα πάρω να ενημερωθώ απλά εδώ όλοι μπαίνουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλο πριν καταλήξουμε κάπουΦίλε μου δεν υπάρχειι θέμα χλευασμού... Είμαστε σε μια light φάση στο νήμα και απλά απολαμβάνουμε την Μεγάλη επιστροφή της Αφέντρας... Ίσως επειδή συμμετέχεις πρώτη φορά στο νήμα μπορεί να σου φάνηκε λίγο περίεργος ο τρόπος των απαντήσεων αλλά δεν υπάρχει σε καμιά περίπτωση σκοπός προσβολής ή απαξίωσης. Με ένα τηλέφωνο στην Κυρία θα σου λυθούν όλε ςοι απαντήσεις. Συνάντησε την και πραγματικά θα το απολαύσεις εγγυημένα. Εκτός από αυθεντική Αφέντρα και ωραία γυναίκα είναι και πολύ ωραίο τυπάκι.
Ομολογω οτι πηρα μια απιστευτη χαμογελαρα στο προσωπο μου διαβαζοντας το αυτο!Κάλεσε με στο τηλέφωνο να βρούμε κ άλλα σενάρια. Έχεις φαντασία κ χιούμορ.
Καθημερινά και σαββατοκύριακα από 10:00 -22:00.Ομολογω οτι πηρα μια απιστευτη χαμογελαρα στο προσωπο μου διαβαζοντας το αυτο!
Ο αυθορμητισμος σου ειναι τοσο καταλυτικος και ομορφος!
Ομολογω οτι εχω αρκετα twisted φαντασια και ειμαι περισσοτερο εγκεφαλικος τυπος οποτε μου αρεσει η ιδεα της απολυτης υποταγης οχι μονο σωματικα αλλα και στο mentality
Τι ωρες θα μπορουσα να παρω τηλ χωρις να ενοχλησω?![]()
Έτσι είναι. Αν διαβάσεις λίγο τις σελίδες του νήματος θα βρεις πολλές πληροφορίες περί τίνος πρόκειται και τι παίζει γενικώς. Πολλοί από εμάς μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας από τα σέσσιον ή κάποια challenge. Συμμετέχει και η Ίδια στο νήμα οπότε είναι και πιο άμεση η επαφή. Άλλες φορές, αν έχει χρόνο, μπορεί να μπει σε διαδικασία να σου εξηγήσει περί τίνος πρόκειται άλλα συνήθως τα περισσότερα τηλεφωνικά.Μάλλον,thanks π
Χαίρομαι που υπάρχουν και αυτες οι απαντήσεις γιατί νόμισα ότι να ρωτήσεις απαγορεύεται,ναι σίγουρα θα πάρω να ενημερωθώ απλά εδώ όλοι μπαίνουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλο πριν καταλήξουμε κάπου
Η γνωστή Mistress D είναι η....Dungeon Limit Up : Τα Απομνημονεύματα Της Mistress D. ?Καλημέρα σε όλους.
Με νέα σενάρια ξεκινάει και ο χώρος...
1) Roleplay μαμά και κόρη.
2) Να κοιτάς να ξεσκίζω έναν υποτακτικό μου και μετά να μπεις και εσύ στο παιχνίδι.
Τα διπλά σεσσιον πραγματοποιούνται με την γνωστή σε όλους Mistress D
Η κυρία είναι άλλο λεβελ. Σου γαμαει το μυαλό κυριολεκτικά.
Ανυπομονώ να έρθει ξανά στα Χανιά
Θα γαμουσε food chewing ή pissing μετα το καρπούζι για να δροσιστούμε.
Πολλές ιδέες.... Κάποιοι ήδη ξέρουν...Θα γαμουσε food chewing ή pissing μετα το καρπούζι για να δροσιστούμε.
Αχ αυτό το καρπούζι. Ίσως να ήταν το καλύτερο φρούτο του 2024, είχε πολύ χυμό μέσα