Νέα

Dungeon Limit Up : Τα Απομνημονεύματα Της Mistress D.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :

Dungeon Limit Up : Τα Απομνημονεύματα Της Mistress D.



Απο τις πρώτες κιόλας ημέρες δημιουργίας του Kinky Fantasies On Line, πέραν των άρθρων, ιστοριών και απόψεων που ήθελα να παρουσιάσω , έναν ακόμα στόχο που είχα θέσει στο μυαλό μου ήταν και να αναζητήσω τις ιστορικές απαρχές της Γυναικείας Κυριαρχίας στην Ελλάδα , ξεκινώντας απο μια εποχή που ούτε διαδίκτυο υπήρχε ενώ και τα στόματα ήταν κλειστά.

Η αρχή έγινε με σχετικά άρθρο μου σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη του αγοραίου έρωτα στην Ελλάδα απο την δεκαετία του 1980 καθώς και για την πορεία των επαγγελματικών αυταρχικών προγραμμάτων . Παράλληλα απο μια τυχαία ανθρώπινη πηγή βρηκα και πληροφορίες για της Ελληνίδες που είχαν σταδιοδρομήσει ώς Αφέντρες σε κλάμπ της Γερμανίας (σ.σ.σχετικά links στο τέλος του παρόντος άρθρου)

Η συνέντευξη που έδωσε η Mistress D , ιδιοκτήτρια του Dungeon Limit Up ξεκίνησε μια σειρά άρθρων στο site της :


που αφορούν δικά της απομνημονεύματα και μας οδηγεί στις απαρχές της ελληνικής επαγγελματικής BDSM σκηνής . Θα φροντίσω να αναδημοσιεύω τα άρθρα της !

Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και εσείς τακτικά το site της

Memoirs of Mistress D.

Ενημερώθηκα απο τον διαχειριστή του Kinky Fantasies On Line ότι μετά τη συνέντευξη που παραχώρησα την 12/01/2016 , υπήρξαν πολλά ερωτήματα σχετικά με μια απάντηση που έδωσα και κοινοποίησα στο κοινό ότι ένα απο τα πρώτα BDSM Clubs είχε δημιουργηθεί στο Πειραιά πολλά χρόνια πριν το SaMe Place.

Αποφάσισα λοιπόν, να ξεκινήσω ένα κύκλο αναρτήσεων με μερικές απο τις μνήμες μου απο την εποχή που ξεκίνησε ο κόσμος του επαγγελματικού BDSM στην Ελλάδα , περίπου στα τέλη της δεκαετίας του 90


O  Πειραιάς ! Θέλετε λοιπόν να μάθετε πως δημιουργήθηκε ο Πειραιάς !

Πριν ξεκινήσω την αφήγηση μου για το πώς έγινε το περίφημο «κλειστό club» του Πειραιά θα σας πω ότι ακόμα και σήμερα σχεδόν 2 δεκαετίες μετά ο «μύθος» του παραμένει ζωντανός. Ίσως για  αυτό όταν έμαθα ότι υπάρχει κόσμος που θα ήθελε να μάθει για τον Πειραιά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα εντελώς έκπληκτη.

Και μπορεί το “παλιό” Same Place που έφτιαξα μαζί με την Κυρία Εύα να αποτέλεσε ορόσημο για τη σύγχρονη BDSM σκηνή όμως φαίνεται ότι ο Πειραιάς ήταν φτιαγμένος με τα υλικά εκείνα που συνθέτουν ένα μύθο. Πώς να εξηγήσω  αλλιώς το γεγονός ότι αρκετές φορές έχω δεχτεί σε προσωπικά μηνύματα ερωτήσεις για τον Πειραιά από ανθρώπους που την εποχή εκείνη πήγαιναν…σχολείο.

Πάμε λοιπόν σιγά σιγά να ξετυλίξουμε το κουβάρι της ιστορίας  αρχίζοντας από τι συνέβαινε στη BDSM σκηνή της Ελλάδας των τελών της δεκαετίας του 90.

Μιλάμε για μία εποχή όπου το Internet είναι ακόμα στα σπάργανα στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν smarthones, δεν υπάρχει facebook, ούτε εξειδικευμένα sites για αγγελίες. Η επικοινωνία των υποστηρικτών του εναλλακτικού ερωτισμού γίνεται κυρίως μέσα από 1-2 έντυπα τα οποία κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή , από αγγελίες στις εφημερίδες στην ενότητα «προσωπικά» και πολύ λιγότερο με κάποιες αγγελίες σε teletext στην τηλέοραση.

Πέρα όμως από τις «τεχνικές» δυσκολίες στην επικοινωνία μιλάμε για μία εποχή με πιο σφιχτά ήθη , καμία σχέση με σήμερα που για παράδειγμα σε όλα τα studio υπάρχει πρόγραμμα ποδολαγνείας , τότε εάν ζητούσες κάτι τόσο απλό σε κοίταζαν περίεργα J  Η δε «μύηση»  όσων είχαν  BDSM ανησυχίες γινόταν κυρίως  μέσα από βιντεοκασσέτες ! Ναι εκείνη την εποχή υπήρχαν ακόμα.

Σαφώς υπήρχαν και κάποιοι που γνώριζαν το Internet και έβλεπαν σχετικά videos εκεί αλλά αποτελούσαν την  εξαίρεση που επιβεβαίωνε τον κανόνα.
Από τα παραπάνω λοιπόν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι γενικά τον χώρο τον κάλυπτε ένας μανδύας εχεμύθειας και μυστικισμού , χαρακτηριστικά που σίγουρα συνετέλεσαν στη δημιουργία του μύθου που ανέφερα πιο πάνω.

Κλείνω εδώ την αναγκαία παρένθεση για τα 90s και πάμε να δούμε πως ήρθα σε επαφή με την Κυρία Κορίνα με την οποία πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε το club στον Πειραιά.

Η γνωριμία μου  με την Κορίνα έγινε μέσω ενός κοινού σκλάβου ο οποίος, στο τέλος ενός session και αφού μου ζήτησε συγγνώμη  που επισκέφθηκε άλλη Αφέντρα, χωρίς την άδεια μου , μου είπε ότι «πέθαινε» για να υπηρετήσει 2 Κυρίες ταυτόχρονα. Η πρώτη ερώτηση που του έκανα ήταν για το εάν είχε ρωτήσει την άλλη Κυρία εάν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Η απάντηση ήταν θετική γιατί όπως μου είπε η Κυρία Κορίνα είχε ακούσει για εμένα και ήθελε και αυτή να με γνωρίσει
.
Λίγες μέρες αργότερα βράδυ Παρασκευής πρέπει να ήτανε  κλείστηκε η συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά . Η εντολή που είχε λάβει ο σκλάβος ήταν να μας περιμένει στην καφετέρια του ξενοδοχείου για να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Μετά από 5-10 λεπτά τον στείλαμε στη σουίτα που είχε κλείσει να μας περιμένει στη θέση που πρέπει ένας σκλάβος να περιμένει την Κυρία του. Κρατήσαμε εμείς το κλειδί και του είπαμε να ζητήσει από τη reception να του ανοίξουν προφασιζόμενος ότι είχε βγει από το δωμάτιο έχοντας ξεχάσει τα κλειδιά μέσα. 

Η ώρα περνούσε ευχάριστα με την Κορίνα, μιλούσαμε και ανταλλάσαμε εμπειρίες για το BDSM. Κάποια στιγμή και αφού είχε περάσει πάνω από μισή ώρα από την ώρα που είχαμε στείλει το σκλάβο στο δωμάτιο αποφασίσαμε να ανεβούμε.

Η φάση θα μου μείνει αξέχαστη. Μπήκαμε στο δωμάτιο και αυτός καθόταν στην πολυθρόνα αμέριμνος και κάπνιζε. Με το που μας είδε σηκώθηκε όρθιος σβήνοντας το τσιγάρο. Ήταν όμως αργά για αυτόν. Χωρίς να έχουμε καν συνεννοηθεί με την Κορίνα 2 χαστούκια, ένα από την καθεμία μας, προσγειώθηκαν  στο πρόσωπο του.

Η φράση «είναι στάση σκλάβου αυτή που περιμένει την Κυρία του;» βγήκε σχεδόν ταυτόχρονα από το στόμα μας. Γελώντας η Κορίνα μου είπε «πιάσε κόκκινο»  «Αμέσως» της απάντησα και έβγαλα από την τσάντα μου ένα μαστίγιο με κόκκινη λαβή.

Η Κορίνα το άδραξε και κραδαίνοντας το , το προσγείωσε 2 φορές  στα οπίσθια του σκλάβου που τώρα είχε πάρει τη σωστή θέση.  «Τι θα έλεγες τη ρώτησα να κάνουμε τα οπίσθια του πιο κόκκινα από τη λαβή ;» «Μετά χαράς» μου απάντησε και έβγαλε το δικό της.

Ο συγχρονισμός μας ήταν τέλειος. Ο σκλάβος εάν και αρκετά ανθεκτικός στον πόνο σε λιγότερο από 3 λεπτά παρακαλούσε για έλεος. Το session συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ακόμα και κάπως έτσι ξεκίνησε η επαγγελματική μας φιλία . Ακλούθησαν άλλα 2 session το επόμενο δεκαήμερο με τον ίδιο σκλάβο και ένα βράδυ τελειώνοντας το session της πρότεινα να πάμε για φαγητό .  Κατά τη διάρκεια του φαγητού της είπα ότι είχα την άποψη  ότι για να γίνει σωστά ένα session θα πρέπει να υπάρχει και ένας σωστά διαμορφωμένος χώρος .

Κανένα ξενοδοχείο και κανένα σπίτι δεν μπορεί να προσφέρει την άνεση που παρέχει ένα Dungeon. Μου είπε τότε ότι  είχε ένα σκλάβο ο οποίος λόγω της δουλειάς του ταξίδευε συχνά στην Ευρώπη και της είχε δείξει κάτι προσωπικές του φωτογραφίες από ένα Dungeon στο Αμστερνταμ που επισκεπτόταν συχνά.

Είχε κατενθουσιαστεί και ευχόταν να υπήρχε ένα αντίστοιχος χώρος στην Ελλάδα. Την κοίταξα  αινιγματικά και της  απάντησα: «Με ευχολόγια τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα και αφού δεν υπάρχει χώρος θα πρέπει να φτιαχτεί .» Της εξήγησα ότι εδώ και καιρό ήμουν στη διαδικασία δημιουργίας χώρου, θεωρούσα όμως ότι ένα σωστό Dungeon πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 Κυρίες, που να φανταζόμουνα ότι αργότερα ο Πειραιάς θα έφτανε να φιλοξενεί μέχρι και 5 Κυρίες.

Τα δε πάρτι που διοργανώθηκαν αργότερα ήταν το κάτι άλλο, πιστεύω ακράδαντα ότι εάν υπήρχε δυνατότητα μεταφοράς πίσω στο χρόνο πολλοί σκλάβοι σήμερα θα ήθελαν να ζήσουν μια τόσο αυθεντική εμπειρία. Αναφέρομαι βέβαια σε πραγματικούς σκλάβους και υποτακτικούς και όχι σε «γιαλαντζι».

Εκείνη την εποχή όσοι πέρναγαν το κατώφλι του Πειραιά ήταν πραγματικά συνειδητοποιημένοι. Ήξεραν τι έψαχναν και που θα το βρουν . Το τονίζω αυτό γιατί και εγώ αλλά και πολλές άλλες Αφέντρες δεχόμαστε  καθημερινά ένα κάρο αιτήματα από άσχετους. Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος κακό είναι να μη θες να μάθεις και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που δε μαθαίνουν με τίποτα.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν τέθηκαν τα θεμέλια της ίδρυσης  του πρώτου χρονικά Dungeon που ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελλάδα. Δύο τρείς μέρες αργότερα συναντηθήκαμε πάλι με την Κορίνα και αρχίσαμε να βάζουμε κάτω τα διαδικαστικά. Δε θα σας κουράσω με αυτά απλά θα πω ότι ο Πειραιάς ως περιοχή δεν επιλέχθηκε εντελώς τυχαία . Πέρα από το γεγονός ότι με την Κορίνα είχαμε γνωριστεί εκεί θέλαμε μια περιοχή που να έχει σχετικά εύκολη πρόσβαση και να είναι κάπως μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ο Πειραιάς τα είχε αυτά και παράλληλα όπως και να το κάνουμε τα λιμάνια έχουν μία πιο άμεση σχέση με την αμαρτία και τα ανθρώπινα πάθη !

Αυτά για την ώρα. Την επόμενη φορά που θα βρω λίγο χρόνο θα σας διηγηθώ κάποιες ιστορίες  βγαλμένες από  σαδομαζοχιστικό παραμύθι αλλά θα σας πω και πως «στρατολογήθηκε» μία φουρνιά από Αφέντρες οι οποίες μονοπώλησαν το χώρο μέχρι και λίγο μετά τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας .

Πηγή :
Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Η Πορεία και Εξέλιξη των Φετιχιστικών Αυταρχικών Προγραμμάτων Έως και Σήμερα

Ελληνίδες Αφέντρες Στα BDSM Clubs Της Γερμανίας Τη Δεκαετία Του 80

Οδοιπορικό Στα Μονοπάτια Του Αγοραίου Έρωτα
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Τα Απομνημονεύματα Της Mistress D #2o
/2016/03/memoirs-of-mistress-d-2.html



Memoirs Of Mistress D #2

Απ τα οικοκυρικά στα….Αφεντρικά
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα  αληθινή το μόνο που έχω αλλάξει είναι το ανδρικό όνομα που αναφέρεται παρακάτω για ευνόητους λόγους .

  Στα peak του Πειραιά κάποια στιγμή  εκτός από εμένα και την Κορίνα υπήρχαν και άλλες 4 συνεργαζόμενες Κυρίες , ανάμεσα τους η Κυρία Αρτεμις. Απαραίτητη διευκρίνιση η Κυρία Αρτεμις που αναφέρομαι εγώ δεν έχει καμία σχέση με κάποιες  Κυρίες που ενδεχομένως γνωρίζετε  με αυτό το όνομα είτε από το Facebook είτε από σχετικά site του χώρου. Το λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.  Δυστυχώς έχω χάσει τα ίχνη της εδώ και χρόνια και αν τύχει είτε ή ίδια είτε κάποιος  απ όσους αντιλαμβάνονται ποια Κυρία εννοώ γνωρίζει κάτι θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω μαζί της .

Πως ξεκίνησε λοιπόν η συνεργασία. Έχω πει πολλές φορές ότι οι γυναίκες γεννιούνται από τη φύση τους κυρίαρχα όντα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στο Βασίλειο των θηλαστικών και θα καταλάβετε τι εννοώ όσοι τυχόν δεν καταλάβατε. Οι διαδικασίες κοινωνικοποίησης όμως  την εκπαιδεύουν σε ένα υποδεέστερο ρόλο στη ζωή σε σχέση με το αρσενικό.

Στην πορεία σε κάποιες από αυτές αυτό το αρχέγονο στοιχείο της κυριαρχίας τους  βγαίνει στην επιφάνεια και τους δίνει την ώθηση να εξελιχτούν σε πραγματικές Αφέντρες. Η Αρτεμις ήταν μισή Ελληνίδα και μισή από χώρα των Βαλκάνιων  που φημίζεται για τις ωραίες γυναίκες της, παντρεμένη με Έλληνα, τον Δημήτρη .

Ο Δημήτρης ήταν 100% πιστός στη σύζυγο με εξαίρεση ότι είχε και αυτός τις «κρυφές του ανησυχίες». Υποτακτικής ψυχολογίας με αδυναμία στο trampling, το μαστίγωμα και κάποιες φορές παρέδιδε τα οπίσθια του στις ορέξεις μας… Ο Δημήτρης δούλευε σχετικά κοντά στον Πειραιά αλλά έμενε μαζί με τη σύζυγο την κατόπιν φημισμένη Κυρία Αρτεμις στην ευρύτερη περιοχή του Xαλανδρίου.

Μας επισκεπτόταν σταθερά μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένη ημέρα. Αυτή η τυπικότητα του ήταν που ας πούμε τον πρόδωσε στην Αρτεμις η οποία νόμιζε ότι ο Δημήτρης την απατούσε ! 

Ένα απόγευμα λοιπόν λίγο μετά τις 7 και ενώ ο Δημήτρης είναι μέσα στο χώρο ακούμε έντονα χτυπήματα στην πόρτα και βρισιές ,κοιτάζουμε από την κάμερα που επόπτευε την είσοδο και βλέπουμε μία εντυπωσιακή ξανθιά γύρω στο 1.75 να ωρύεται.  «Άνοιξε ρε καργιόλη που νόμιζες ότι θα μου γλύτωνες» και άλλα τέτοια κοσμητικά.

Η Κορίνα με κοιτάζει σαστισμένη, βγάζω τον Δημήτρη από το δωμάτιο και του λέω την ξέρεις αυτή. Περιττό να πω ότι άλλαξε 10 χρώματα , με φωνή μισοπεθαμένου ψέλισσε «είναι η ….γυναίκα μου» τα χτυπήματα στην πόρτα συνεχιζόντουσαν.
Γυρνώ στην Κορίνα και της λέω «εξαφάνισε τον τώρα». «Τι να τον κάνω μου απαντά σαστισμένη ;» . Δεν ξέρω βάλτον στην κουζίνα ,βάλτον κάτω από το νεροχύτη ή μάλλον όχι,έξω στο μπαλκόνι σ’ ένα από τα σκυλόσπιτα !  Να πω εδώ πως ο χώρος διέθετε ένα τεράστιο μπαλκόνι με ψηλά φυτά γύρω γύρω  καθώς και 3 σκυλόσπιτα στα οποία κάποιοι σκλάβοι έχουν περάσει ώρες δεμένοι περιμένοντας υπομονετικά την Κυρία τους

Κατευθύνθηκα προς την πόρτα φορώντας την «στολή εργασίας» ψηλοτάκουνες μπότες στιλέτο, δερμάτινη μαύρη φούστα , με κόκκινο λάτεξ μπούστο και κόκκινη μάσκα που κάλυπτε τα μάτια. Ανοίγω την πόρτα , η Αρτεμις σαστίζει  με την εμφάνιση μου, εκμεταλλεύομαι αυτά τα δευτερόλεπτα και την τραβώ απότομα  μέσα. 

Της δείχνω την πολυθρόνα που είχαμε στον προθάλαμο και προστακτικά της λέω «κάθεσαι  εκεί βγάζεις  το σκασμό για 3 λεπτά με ακούς και αν δεν σου αρέσουν αυτά που θα ακούσεις μπορείς να συνεχίσεις τα ουρλιαχτά μετά» Κάτι πήγε να πει αλλά το απότομο τίναγμα του μαστιγίου μου προς το πάτωμα και ένα επιτακτικό “σκασμός” τη φρέναραν. Αρχίζω να της εξηγώ ότι δεν βρίσκεται σε κάποιο οίκο ανοχής  και με δυο λόγια της περιγράφω τι είναι  ο χώρος και που απευθύνεται.

Σαστίζει για λίγο αλλά δεν δείχνει να πείθεται . Γυρνά και μου λέει «καλό το παραμύθι αλλά δε βοηθάει, πες μου που τον έχετε γιατί θα τα κάνω πουτάνα όλα εδώ μέσα».  Προτού τα κάνεις πουτάνα όπως λες της απαντώ θέλω με κάθε ειλικρίνεια να μου πεις: « Εάν βεβαιωθείς ότι ο άνδρας σου ποτέ δεν είχε ερωτικές επαφές εδώ μέσα θα ηρεμήσεις ; 
«Αν δεν τον γαμήσω στο ξύλο τον παλιοκαργιολη δεν ηρεμώ  με τίποτα» μου απαντά. Τότε της λέω έχεις έρθει στον κατάλληλο χώρο για αυτή τη δουλειά  αλλά προφανώς δε το ξέρεις!  «Ελα μαζί μου» της λέω και την περνάω στην κύρια αίθουσα βασανιστηρίων, σαστίζει και αρχίζει να περιεργάζεται τον σταυρό στον τοίχο, το κλουβί , τις αλυσίδες στους τοίχους  και τα διάφορα BDSM εργαλεία. 

Την κοιτάζω ειρωνικά και της λέω «Σου μοιάζει αυτό που βλέπεις για ερωτική φωλιά ;» Σου το είπα και πριν και δε με πίστεψες . Δεν καταλαβαίνω μου απαντά . Ηρέμησε και θα καταλάβεις. «Δεν ηρεμώ φέρε μου αυτόν τον πούστη τώρα αμέσως εδώ» Εκείνη την ώρα αποφασίζω να μπλοφάρω. Δεν μπορώ φυσικά να της πως ότι ποτέ δεν μπήκε στο χώρο γιατί τον έχει δει αλλά και φυσικά δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο να τον εμφανίσω. Φωνάζω την Κορίνα η οποία περίμενε όλη αυτή την ώρα στην κουζίνα να έλθει στο δωμάτιο. Εμφανίζεται η Κορίνα φορώντας ένα επιβλητικό μακρύ δερμάτινο φόρεμα , μαύρα δερμάτινα γάντια και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες .

Γυρνώ προς την Αρτεμις και της λέω η Κορίνα όση ώρα μιλάμε φρόντισε να «φυγαδεύσει» τον άντρα σου μπορείς να ψάξεις όλο το χώρο εδώ δεν είναι . Πράγματι αρχίζει να ανοίγει πόρτες και να ελέγχει το χώρο , ανοίγει και τη μπαλκονόπορτα, η αδρεναλίνη κορυφώνεται , βλέπει τα σκυλόσπιτα αλλά ευτυχώς δεν της πάει στο μυαλό ότι στο ένα μπορεί να κρύβεται ο άντρας της !  Μπαίνει μέσα σε έξαλλη κατάσταση και αρχίζει να επιτίθεται λεκτικά στην Κορίνα.

Μπαίνω στη μέση και υψώνω εγώ φωνή τώρα και με τα πολλά την πείθω να καθίσει. Είναι λογικό να βράζει την καταλαβαίνω. Ξεκινάω πάλι την κουβέντα και μετά από αρκετή ώρα την πείθω ότι προκειμένου να δει ότι της λέμε την αλήθεια δεν έχει παρά  να παρακολουθήσει ένα session το οποίο θα ξεκίναγε σε λίγο.

Την απόφαση αυτή την πήρα για δύο λόγους αφενός γιατί η όλη συμπεριφορά της έβγαζε ένα δυναμισμό και αφετέρου γιατί από τη συζήτηση είχα καταλάβει ότι το «κέρατο» της έθιγε κατά 90% το γυναικείο της εγωισμό. Δε το έβλεπε δηλαδή ως συντέλεια αλλά  σκεφτόταν ,έχεις δίπλα σου μία γυναικάρα και πάς με άλλη και εκεί ακριβώς  πάτησα. Όση ώρα διαδραματίζονται αυτά ο Δημήτρης….μπαλκονάτος ! Πάλι καλά που ήταν Ανοιξη και δεν έκανε και πολύ κρύο. 

Πείθεται λοιπόν να παρακολουθήσει το session. Της λέω λοιπόν πέρνα σε αυτό το δωμάτιο για να αλλάξεις. «Τι να αλλάξω μου λέει ;» Ε δε γίνεται  να είσαι με το τζην κορίτσι μου της λέω, το session θα το δεις live και θα είσαι στο χώρο  που θα συμβαίνει ! Τι νόμιζες ότι θα κρυφοκοιτάς ;  «Α εγώ δεν μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα μου απαντά».

Καλώς της λέω, τότε μπορείς να φύγεις  και θα μείνεις με την απορία για το εάν σου έλεγα αλήθεια ή ψέματα η επιλογή δική σου !  Με κοιτάζει και μου λέει «δε γίνεται να καθίσω εδώ στο χωλ ;» Όχι βέβαια της απαντώ εδώ έρχεται κόσμος που πληρώνει και έχει απαιτήσεις να έχει μια σωστή υπηρεσία , ως τι θα σε παρουσιάσω εσένα ; 

Η Κορίνα  καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζω και μου λέει « Εντάξει μωρέ ο 77* θα έρθει μετά, γνωστός είναι, δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Έξυπνη γυναίκα φαίνεται δε θα της πάρει πολύ για να καταλάβει» Συνοφρυώνομαι και απαντώ , «καλά ας γίνει έτσι». Λίγο μετά χτυπά το κουδούνι μπαίνει ο  77 πέφτει κατευθείαν στα τέσσερα μπροστά από το φημισμένο γυάλινο γραφείο και αρχίζει να μου φιλά τα πόδια. «Άργησες 6 ολόκληρα λεπτά του λέει αυστηρά η Κορίνα. «Συγχωρέστε με Κυρία»  Εξι φορές το μαστίγιο της Κορίνας  προσγειώνεται στα οπίσθια του. Η Αρτεμις παρακολουθεί με την έκπληξη μεν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο δείχνει όμως το θέαμα να την ικανοποιεί .  «Πήγαινε λάβε θέση άθλιο υποκείμενο» φωνάζει αυστηρά η Κορίνα στον 77 ο οποίος γονατιστός κατευθύνεται στο δωμάτιο με την Κορίνα να του ρίχνει μερικές ακόμα. 

Γυρίζω και κοιτάζω την Αρτεμις . «Λοιπόν ; Τι έχεις να πεις» . Θα ήθελα να δω και τη συνέχεια μου απαντά. «Θα σου αφήσω την πόρτα ανοιχτή για 5 λεπτά εκτός αν θες να αλλάξεις και να μπεις και εσύ μέσα όπως σου είπα πριν της απαντώ. Όχι μου λέει 5 λεπτά νομίζω είναι αρκετά .Το session του 77 ξεκινά η πόρτα μένει ανοικτή για 10 λεπτά τελικά και την κλείνω. «Τι έχεις να πεις τώρα». «Θα ήθελα το τηλέφωνο σου μου απαντά».  Κανένα πρόβλημα της λέω και το σημειώνω σ  ένα χαρτί. Της το δίνω με χαιρετά μου ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση και φεύγει. Αφού περνάνε 20 λεπτά πάω στο μπαλκόνι να μαζέψω τον Δημήτρη. Τον φέρνω στην κουζίνα. Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση γιατί έχει λάβει ένα μάλλον περίεργο μήνυμα στον τηλεφωνητή του από την Αρτεμις που του λέει απόψε να μην τολμήσει να εμφανιστεί στο σπίτι και αύριο μόλις σχολάσει να την περιμένει στη δουλειά του. Κάτι αρχίζω να υποψιάζομαι αλλά φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει στο μυαλό της η Αρτεμις . Του εξηγώ πως το έχω χειριστεί και προσπαθώ να του δώσω κουράγιο λέγοντας του ότι «μάλλον το σώσαμε» παρ όλα αυτά παραμένει συντετριμμένος.

Το επόμενο πρωί δέχομαι μια κλήση στο κινητό από την Αρτεμις. Εντελώς φιλική αυτή τη φορά με ρωτά με ρωτά τι ώρα θα βρίσκομαι στο χώρο και εάν μπορεί να περάσει να με δεί γιατί κάτι θέλει να μου πει. Το ραντεβού κλείνεται για τις 16:30 . Πράγματι φτάνει την ώρα  που είχαμε συμφωνήσει και με έκπληξη δική μου τώρα  μου ζητά να αλλάξει για να παρακολουθήσει ένα session. Στην ερώτηση που της κάνω τι έγινε με τον Δημήτρη μου λέει θα τα πούμε μετά αυτά. Έχει φέρει μαζί της ένα ωραιότατο ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα ,μαύρη φούστα μίνι και ένα δικτυωτό καλσόν. Το session ξεκίναγε στις 17:15  την αφήνω να διαλέξει  από την γκαρνταρόμπα μας ένα μαύρο μπουστάκι με καρφιά και βγαίνει στον προθάλαμο. Στις 17:00 έρχεται η Κορίνα  τη βλέπει και μένει άναυδη. Μην ταράζεσαι της λέω  απλά η Αρτεμις θα μας συνοδεύσει στο session με τον 38*.

Δε νομίζω να του κακοπέσει 3 Κυρίες αντί για δύο ! .
Το session ξεκινά  στην αρχή η Άρτεμις απλά παρακολουθεί. Μετά το πρώτο τέταρτο τη βάζω στο παιχνίδι και μετά από μισή ώρα αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στο πετσί του ρόλου. Το session τελειώνει καθόμαστε στον προθάλαμο και με ρωτά: « Τι ώρα υπάρχει κενό απόψε ή δεν υπάρχει ;  Έχει προκύψει  μία ακύρωση της απαντώ και 8-9 δεν έχουμε κάτι . «Θαυμάσια μου απαντά και το επόμενο ;»  Σε 30’ αρχίζει αλλά αυτό της λέω ίσως είναι λίγο πιο extreme για σένα. Περιλαμβάνει και ουρολαγνεια . «Θα τον κατουρήσεις δηλαδή μου λέει» ;  Όχι μόνο θα τον κατουρήσω θα τα πιει κιόλας απαντώ «Να πιεί και λίγα από τα δικά μου αν δεν υπάρχει πρόβλημα;»

Είναι η σειρά μου για να μείνω άναυδη. ΟΚ δε νομιζω να έχουμε πρόβλημα. Με τον άντρα σου θα μου πεις τι έγινε ; «Δεν έγινε απόψε θα γίνει» Για την ώρα δεν του απαντώ στα τηλέφωνα και από τις 17:30 που έχει σχολάσει είναι στη δουλειά και με περιμένει. Για να μη τα πολυλογώ ολοκληρώνεται και το επόμενο session ο σκλάβος με χαρά εισπράττει μία «χρυσή καταιγίδα» και φεύγει. Καθόμαστε στον προθάλαμο και μου λέει με ένα σαρδόνιο χαμόγελο. «Και τώρα ήρθε η ώρα να γελάσουμε. Μπορώ να έχω το κινητό σου ;»

Φυσικά της απαντώ. Καλεί και την ακούω να λέει « Δεν είμαι η Δέσποινα αλλά είμαι στης Δέσποινας και αν θες απόψε να γυρίσεις στο σπίτι σε 10’ να είσαι εδώ!» Γουρλώνω τα μάτια και της λέω «Με το Δημήτρη μίλαγες» Ακριβώς μου λέει. Το τι επακολούθησε με την άφιξη του Δημήτρη ακόμα το θυμάμαι και γελώ.

Το κουδούνι χτυπά , μπαίνει ο Δημήτρης και μένει έκπληκτος  βλέποντας τη γυναίκα του με τη συγκεκριμένη αμφίεση. Πριν προλάβει να πει οτιδήποτε ένα χαστούκι προσγειώνεται στο πρόσωπο του. Με δυνατή φωνή του λέει «Σου είπα σε 10’ όχι σε15’ και επιπλέον έχεις 3 Κυρίες μπροστά σου και είσαι ακόμα όρθιος;» Παφ ! Δεύτερο χαστούκι. Εγώ με την Κορίνα κοιταζόμαστε σα χαζές. «Πέσε στα 4 ρε ζώον και προσκύνα τις Κυρίες που είναι εδώ» Ο Δημήτρης σαστισμένος κοιτά αριστερά μέχρι που μία κλωτσιά στα γεννητικά του όργανα από την Αρτεμις τον λυγίζει και αναγκαστικά πέφτει στα τέσσερα. Δεν έχει προλάβει να βγάλει άχνα.

Η Αρτεμις ζητά το μαστίγιο της Κορίνας και του το κατεβάζει δυνατά δυο φορές στην πλάτη του. «Μη αγάπη μου πονάω» Αγάπη μου ;  Το μαστίγιο ξανα προσγειώνεται πιο δυνατά στην πλάτη του αυτή τη φορά και ένα μακρόσυρτο ωχ  γεμίζει την αίθουσα. «Όπως είσαι προχώρα και τράβα μέσα». Πάει να σηκωθεί και τον πατά δυνατά στην πλάτη» «Τι σου είπα ρε; Σου είπα η δε σου είπα όπως είσαι;» Ο Δημήτρης μπαίνει στο δωμάτιο και η Αρτεμις γυρίζει και μας λέει. «Κυρίες μου θα μου επιτρέψετε να ασχοληθώ λίγο με το σύζυγο μου και πάει προς τα μέσα.  Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται. Μαστίγωμα, ποδοπάτημα χαστούκια ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ανελεητο όμως . Τον είχε δέσει και στο σταυρό και ήταν ανήμπορος να αντιδράσει ο κακομοίρης .

Μετά από μισή ώρα και αφού τον έχει λειώσει τον βάζει και στο κλουβί και βγαίνει έξω για τσιγάρο. Μας κοιτά και μας λέει. «Όπως καταλάβατε μάλλον θα χάσετε έναν πελάτη αλλά εάν θέλετε μπορείτε να  έχετε μια νέα  συνεργάτιδα. Η επιλογή δική σας».
Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία με την φημισμένη Κυρία Άρτεμις.

Για τη ιστορία η Άρτεμις δέχτηκε πάλι το Δημήτρη πίσω αλλά του πρόσθεσε «νέα καθήκοντα» όπως το να καθαρίζει το σπίτι φορώντας στολή καμαριέρας με το μαστίγιο της Άρτεμις να τον επιτηρεί και άλλα τέτοια όμορφα….

* Για λόγους εχεμύθειας και όχι μόνο (άλλωστε τα σκουλήκια δε χρειάζονται ονόματα χα χα) οι σκλάβοι που μας επισκεπτόντουσαν στον Πειραιά είχαν ένα μοναδικό νούμερο ο καθένας. Για αυτά θα πούμε περισσότερα όταν θα σας πω στο μέλλον για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του φημισμένου club του Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης
Memoirs of Mistress D
Μέρος 1ο
/2016/02/memoirs-of-mistress-d-01.html

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom