You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 232
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Ποια σας μίλησε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της;;; Μια τελειωμένη παθητική μαζόχα θυληπρεπης δούλα είμαι και δεν είμαι αλαζόνας. Η Αφέντρα Ηλέκτρα είχε αυτές τις προσδοκίες και απαιτήσεις και αυτή πήρε τα χρήματα όχι εγώ.Για να πιασεις μονο τρια χιλιαρικα σε σχεση με τα 10 που ζηταγε, σημαινει οτι εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου…
Κακο πραγμα η αλαζονεία Ραννια.
![]()
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Έμεινα έκπληκτη που έδωσε τα χρήματα αυτά για μια μαζοχα δούλα όπως είμαι εγώ. Δεν αξίζω ούτε 1€ όχι 3.000€!!! Απορώ κιόλας πως η Αφέντρα Ηλέκτρα ζητούσε τόσα χρήματα για να με πουλήσειΤυπε Ρανια, πιστεύεις ότι άξιζες παραπάνω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να εμφανιστείΑναμενουμε κριτικη απο τον ταριφα.
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Δεν πρόσεξα αν τραβούσε γιατί με είχε στημένη στο παγκάκι με πλάτη προς αυτόνΜήπως υπάρχει κανένα βίντεο;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.359
- Πόντοι
- 2.606
σε ενδεχομενη μελλοντικη αγοραπωλησια σου τυπε ρανια η πρωτη ιδιοκτητης αφεντρα κρατησε ποσοστο μεταπωλησης ?Ποια σας μίλησε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της;;; Μια τελειωμένη παθητική μαζόχα θυληπρεπης δούλα είμαι και δεν είμαι αλαζόνας. Η Αφέντρα Ηλέκτρα είχε αυτές τις προσδοκίες και απαιτήσεις και αυτή πήρε τα χρήματα όχι εγώ.
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Οπως ήδη έγραψα ούτε 1€ δεν πιστεύω ότι αξίζω γι αυτό κι έμεινα έκπληκτη όταν μου είπαν και οι δυο Αφέντρες τα ποσάτυπε , ολοι για πουλημα είμαστε, απλά η τιμη διαφερει…
ο τυπος Ριαννας , συμπαθεστατος μεν, εκτος αγορας δε.
υποτακτικος και ακριβος ειναι σχημα οξυμωρο, πρεπει να το κοιταξει λιγο το θεμα.
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 3.556
επρεπε να το διευκρινισεις απο την αρχη τυπε, για μια στιγμη νομιζαμε οτι εισαι ξιπασμενη και δεν εκτιμας το ευγενες επαγγελμα του αυτοκινητιστη.Ποια σας μίλησε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της;;; Μια τελειωμένη παθητική μαζόχα θυληπρεπης δούλα είμαι και δεν είμαι αλαζόνας. Η Αφέντρα Ηλέκτρα είχε αυτές τις προσδοκίες και απαιτήσεις και αυτή πήρε τα χρήματα όχι εγώ.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.359
- Πόντοι
- 2.606
εχει κυκλοφορησει μια φημη οτι το διακινει το βιντεο στο σαιτ μεσω πιεμ σε επιλεκτα μελη ο χρηστης αθηναιοςΔεν πρόσεξα αν τραβούσε γιατί με είχε στημένη στο παγκάκι με πλάτη προς αυτόν

Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Η Αφέντρα Ηλέκτρα έφυγε στη Γερμανία όπως έγραψα και η Αφέντρα Καίτη δεν με πούλησε απλά λόγω θεμάτων υγείας του άντρα της με άφησε ελεύθερησε ενδεχομενη μελλοντικη αγοραπωλησια σου τυπε ρανια η πρωτη ιδιοκτητης αφεντρα κρατησε ποσοστο μεταπωλησης ?
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε πουλησε την ψιλη κυριοτητα και κρατησε την επικαρπια…ή μαλλον το αναποδο???σε ενδεχομενη μελλοντικη αγοραπωλησια σου τυπε ρανια η πρωτη ιδιοκτητης αφεντρα κρατησε ποσοστο μεταπωλησης ?
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Φυσικά και εκτιμώ τους ταξιτζήδες ακόμα και αυτόν που με ξεφτελισε και ξεκώλωσε σατραπικα μέχρι εκεί που δεν άντεξα άλλοεπρεπε να το διευκρινισεις απο την αρχη τυπε, για μια στιγμη νομιζαμε οτι εισαι ξιπασμενη και δεν εκτιμας το ευγενες επαγγελμα του αυτοκινητιστη.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.359
- Πόντοι
- 2.606
σε πηγε με κλουβι στο δασος του σειχ σου και σου ανοιξε το πορτι και βγηκες?Η Αφέντρα Ηλέκτρα έφυγε στη Γερμανία όπως έγραψα και η Αφέντρα Καίτη δεν με πούλησε απλά λόγω θεμάτων υγείας του άντρα της με άφησε ελεύθερη
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Οχι με πούλησε κι έφυγε αποκτώντας με η ηλικιωμένη Αφέντρα ΚαίτηΤυπε πουλησε την ψιλη κυριοτητα και κρατησε την επικαρπια…ή μαλλον το αναποδο???![]()
Πολύ θα ήθελα να το δω αυτόεχει κυκλοφορησει μια φημη οτι το διακινει το βιντεο στο σαιτ μεσω πιεμ σε επιλεκτα μελη ο χρηστης αθηναιος![]()
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Οχι η Αφέντρα Ηλέκτρα με πούλησε στην Αφέντρα Καίτη η οποία με παρέλαβε από το υπόγειο της πωλήτριας στην άνω Περαία που με είχε κλεισμένησε πηγε με κλουβι στο δασος του σειχ σου και σου ανοιξε το πορτι και βγηκες?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.359
- Πόντοι
- 2.606
τυπε λες η ψυχη να πουληθηκε ξεχωριστα απο το σωμα η ειναι σαν τα αρνια που βαζει ο κρεοπωλης και την σηκωταρια?Τυπε πουλησε την ψιλη κυριοτητα και κρατησε την επικαρπια…ή μαλλον το αναποδο???![]()
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Ψιλή κυριότητα έγραψε όχι… ψυχητυπε λες η ψυχη να πουληθηκε ξεχωριστα απο το σωμα η ειναι σαν τα αρνια που βαζει ο κρεοπωλης και την σηκωταρια?![]()
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε Ριαννα να κανεις ασφαλιστικα μετρα, εφοσον σε πουλησε επρεπε να σου κανει τα απαραιτητα σερβις, και να σε περναει ΚΤΕΟ. Εχει υποχρεωσεις η προηγουμενη ιδιοκτητρια…Οχι με πούλησε κι έφυγε αποκτώντας με η ηλικιωμένη Αφέντρα Καίτη
Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό
η ψυχη ειναι αυλο, πρεπει να δει αν εχει κρατησει πνευματικα δικαιωματατυπε λες η ψυχη να πουληθηκε ξεχωριστα απο το σωμα η ειναι σαν τα αρνια που βαζει ο κρεοπωλης και την σηκωταρια?![]()
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Αυτά αφορούν τις ιδιοκτήτριες Αφέντρες μου και όχι εμένα που είμαι μια παθητική μαζόχα δούλα-άψυχο αντικείμενο εκμετάλλευσης γι αυτέςΤυπε Ριαννα να κανεις ασφαλιστικα μετρα, εφοσον σε πουλησε επρεπε να σου κανει τα απαραιτητα σερβις, και να σε περναει ΚΤΕΟ. Εχει υποχρεωσεις η προηγουμενη ιδιοκτητρια…
η ψυχη ειναι αυλο, πρεπει να δει αν εχει κρατησει πνευματικα δικαιωματα![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.359
- Πόντοι
- 2.606
ξερω τι γραφω και τι διαβαζωΨιλή κυριότητα έγραψε όχι… ψυχη
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 3.556
Μην τα λες αυτα τυπε, θα σου τη πεσουν κατι ρομποτ που απεργουν και διεκδικουν δικαιωματα.Αυτά αφορούν τις ιδιοκτήτριες Αφέντρες μου και όχι εμένα που είμαι μια παθητική μαζόχα δούλα-άψυχο αντικείμενο εκμετάλλευσης γι αυτές
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις