Νέα

Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.017
Πόντοι
2.606
Τυπε Ριαννα να κανεις ασφαλιστικα μετρα, εφοσον σε πουλησε επρεπε να σου κανει τα απαραιτητα σερβις, και να σε περναει ΚΤΕΟ. Εχει υποχρεωσεις η προηγουμενη ιδιοκτητρια…

η ψυχη ειναι αυλο, πρεπει να δει αν εχει κρατησει πνευματικα δικαιωματα:confused:
το βασικοτερο η αγοραστης ελεγξε πριν την αγορα οτι η ιδιοκτησια ειναι ελευθερη απο νομικα προβληματα και βαρη?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
το βασικοτερο η αγοραστης ελεγξε πριν την αγορα οτι η ιδιοκτησια ειναι ελευθερη απο νομικα προβληματα και βαρη?
Ραννια σε εχουνε περασει στο κτηματολογιο?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.290
Πόντοι
10.656

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.538
Πόντοι
746
Βρε Σατανάδες,πάω για καινούργιο στομάχι απο τα γέλια,σταματήστε τα σχόλια δεν προλαβαίνω τα like.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.065
Πόντοι
3.846
Αναμενουμε κριτικη απο τον ταριφα.
Μήπως είσαι εσύ και δεν το μαρτυράς :rolleyes:
Αυριο το ματσακι θα το παρει ο βαζελος ή ο γαυρος;
Κι εσύ τέκνον μου Βρούτε με τον τζόγον;
Και δεν ρωτάς εμένα;
ΠΛΟΚ...
Ραννια σε εχουνε περασει στο κτηματολογιο?
Αναλαμβάνω αφιλοκερδώς τη δήλωση και την καταμέτρηση του οικοπέδου διότι οφείλεται να βοηθάμε τα μέλη του bou :headbaning1:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.266
Πόντοι
11.146
Ενώ έκανα τη δύσκολη έστριψε σε ένα δρόμο προς το δάσος του Σειχ Σου και στις παρατηρήσεις μου πού πηγαίνει δεν απάντησε και συνέχισε σε ένα χωματόδρομο φτάνοντας σε ένα δασικό κιόσκι
μου ζήτησε να βγάλω το παντελόνι και μου άστραψε πολλά χαστούκια φτύνοντας με. Κατέβασα το παντελόνι και με ρώτησε τι είχα στο σακίδιο και το άνοιξε ενώ έτρεμα. .
Τα υγρά που έβγαζε η πουτσα του και τα σάλια μου από το βαθύ τσιμπουκωμα με έπνιγαν κι έβγαιναν από το στόμα τα ρουθούνια και έκλαιγα ασταμάτητα.
έχυσε στο στόμα μου απειλώντας με να τα καταπιώ όλα γιατί θα με σακάτευε στο ξύλο.
και με τη φαρδιά δερμάτινη ζώνη του να με μαστιγώνει παντού κάνοντας με να τσιρίζω σαν υστερική. Στραβοπατησα δυο τρεις φορές και με μαστίγωνε σφαλιαριζε και κλωτσούσε βρίζοντας με.
μου έδεσε με τη ζώνη του τα χέρια μου πίσω από την πλάτη. Ηρθε πίσω μου μου άνοιξε τα πόδια και μου είπε να μείνω ακίνητη εκεί. Ηρθε από μπροστά μου και μου έπιασε το κεφάλι και αφού με έβαλε να μετράω δυνατά για να ακούγομαι σε όλο το δάσος πενήντα δυνατές σφαλιάρες ζαλίζοντας με όπως
γύρισε από πίσω μου και όπως ήμουν πισθάγκωνα δεμένη με την χοντρή μεγάλη πουτσαρα του άρχισε να με πιέζει πάνω από το γυαλιστερό καλσόν χώνοντας την πουτσα του μέσα στο κωλο μου μαζί με το καλσόν μου. Γαμουσε και σφαλιαριζε τα κωλομαγουλα μου μαζί με τέτοια δύναμη που μου μελανιασε τον κωλο και φώναζα τσίριζα έκλαιγα
Με αναφιλητά τον παρακαλούσα να σταματήσει γιατί πονάω και ότι θα με πεθάνει και αυτός σαν να έριχνα λάδι στη φωτιά με γαμουσε ακόμα πιο βίαια και με έδερνε με κακία. Ιδέα δεν έχω πόση ώρα με ξεσχιζε έδερνε και τσιμπουκωνε μέχρι που με δύο τρεις δυνατές μπηχτές άρχισε βρίζοντας να χύνει μέσα στο κωλαντερο μου. Μόλις βγήκε ήρθε από μπροστά και μου έδωσε την χοντροπουτσαρα του να την γλυψω και καθαρίσω φτύνοντας με στο πρόσωπο.
λέγοντας μου ότι θα με γαμαει και δέρνει όλο το βράδυ και όσο και αν έκλαιγα και τον ικέτευα ότι δεν αντέχω άλλο με έβριζε λέγοντας ότι ποσώς και τον ενδιέφερε και ότι αν πεθάνω που του έλεγα θα με έθαβε εκεί στο δάσος και γελούσε.
είχε βρει κι ένα ξύλο χοντρό που ενώ με γαμουσε το έχωνε κι αυτό μαζι μέσα στον κωλο μου κάνοντας με να βογγάω και τσιρίζω από τους πόνους και με καμάρι φώναζε έτσι και τα δύο μέσα στο κωλομουνο σου θα σε ξεκωλιασω θα σου δώσω το κωλαντερο σου στα χέρια να μην μπορείς να καθίσεις και συνέλθεις για βδομάδες πουσταρα. Συνέχιζε να με ξεσχιζει και σφαλιαριζει τα κωλομαγουλα που έτσουζαν μέσα στα αίματα πια.
έχασα τις αισθήσεις μου και λιποθύμησα. Από ότι μου είπε μετά και κατάλαβα αυτός συνέχισε για ώρα λιπόθυμη να με γαμαει και παλουκώνει. Με συνέφερε ώρα μετά κατουρώντας με στο πρόσωπο.
Μόλις φτάσαμε στο ταξί μου είπε ότι έτσι χάλια δεν με βάζει μέσα παρά μόνο στο πορτμπαγκάζ και πολύ μου είναι. Με πέταξε μέσα κακήν κακώς ημιλιπόθυμη. Χτυπιόμουν στο πορτμπαγκάζ όσο έτρεχε επίτηδες στο χωματόδρομο. Κάποια στιγμή βγήκε στην άσφαλτο και ημιλιπόθυμη κάποια στιγμή με έβγαλε σε μια ερημιά κοντά στο σπίτι και με πέταξε μέσα σε έναν πράσινο κάδο και μετά ήρθε και πέταξε μέσα και τα ρούχα μου κι έφυγε. Συνήλθα ώρα μετά και άλλαξα μέσα στον κάδο και με πολύ δυσκολία σκαρφάλωσα για να βγω μέσα στις βρωμιές τα χυσια τα κατουρήματα βρωμερη και τρισάθλια.
Επί μια βδομάδα είμαι με αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα ενώ δεν μπορώ ούτε να καθίσω ούτε να ξαπλώσω γιατί υποφέρω φριχτούς πόνους σε κωλο πλάτη ενώ δεν τρώω τίποτα γιατί δεν κρατάει ο ξεσκισμένος δακτύλιος μου τίποτε παρά μόνο υγρά και σούπες.
....τωρα σοβαρα!!!!!
Εαν δν ειναι φαντασιωση σου (οποτε καλως κ παμε παραπερα) περιγραφεις σοβαρες πραξεις αξιοποινες που χωρις να ειμαι νομικος διακρινω απαγωγη, κακοποιηση, απειλη κατα της ζωης, βιασμο, βασανισμο και αποπειρα εκουσια ή ακουσια δολοφονιας. Εαν το εχεις παρει "ελαφρα την καρδιαν" εισαι τελειως λαθος κ συμμετοχος σε αυτο! Επρεπε να το καταγγείλεις ΑΜΕΣΑ! Σκεψου αυτος ο επικινδυνος ψυχακιας οτι μπορει να το εκανε ή να το ξανακανει σε καποιο αλλο ατομο (gay ή straight) ή σε καποια γυναικα που δν θα μπορει να αντισταθει κ ισως να μν ειχε την δυναμη να το αντεξει ολο αυτο!!!
Φερεις μεγαλο μερος ευθυνης με την αποσιωπηση.

Επισης αναρωτιεμαι εαν η περιγραφη ολων των παραπανω ειναι νομιμη κ δν ειναι φερνεις το site που μας φιλοξενει σε δυσκολη ή παρανομη θεση!

@antisthenis

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
....τωρα σοβαρα!!!!!
Εαν δν ειναι φαντασιωση σου (οποτε καλως κ παμε παραπερα) περιγραφεις σοβαρες πραξεις αξιοποινες που χωρις να ειμαι νομικος διακρινω απαγωγη, κακοποιηση, απειλη κατα της ζωης, βιασμο, βασανισμο και αποπειρα εκουσια ή ακουσια δολοφονιας. Εαν το εχεις παρει "ελαφρα την καρδιαν" εισαι τελειως λαθος κ συμμετοχος σε αυτο! Επρεπε να το καταγγείλεις ΑΜΕΣΑ! Σκεψου αυτος ο επικινδυνος ψυχακιας οτι μπορει να το εκανε ή να το ξανακανει σε καποιο αλλο ατομο (gay ή straight) ή σε καποια γυναικα που δν θα μπορει να αντισταθει κ ισως να μν ειχε την δυναμη να το αντεξει ολο αυτο!!!
Φερεις μεγαλο μερος ευθυνης με την αποσιωπηση.

Επισης αναρωτιεμαι εαν η περιγραφη ολων των παραπανω ειναι νομιμη κ δν ειναι φερνεις το site που μας φιλοξενει σε δυσκολη ή παρανομη θεση!
Δεν το αποσιωπησα αλλά δεν κράτησα ούτε τον αριθμό του ταξί και δεν θέλω να μπλέξω με τις αρχές οπότε είναι προσωπική επιλογή η στάση μου

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.266
Πόντοι
11.146
Δεν το αποσιωπησα αλλά δεν κράτησα ούτε τον αριθμό του ταξί και δεν θέλω να μπλέξω με τις αρχές οπότε είναι προσωπική επιλογή η στάση μου
...οταν κ εαν το επαναλαβει, χωρις ισως την "ευτυχη" καταληξη την δικη σου, θα εισαι συνυπευθυνος !!!
Εαν υπηρχε καταγγελια σαφως κ υπηρχε τροπος να βρεθει ο υπευθυνος, εστω και χωρις να ειχες κρατησει αριθμο οχηματος.
Κριμα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Μπορει να το κανει και σε αλλους/αλλες, αν δεν ειναι προϊον μυθοπλασιας η ιστορια σου πρεπει να κανεις καταγγελια.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Μπορει να το κανει και σε αλλους/αλλες, αν δεν ειναι προϊον μυθοπλασιας η ιστορια σου πρεπει να κανεις καταγγελια.
Ειναι αληθινή πέρα για πέρα αλλά δεν μπορώ να κάνω καμία καταγγελία για προσωπικούς λόγους που δεν μπορώ να τους παραθέσω εδώ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.945
Πόντοι
2.356
Ακόμα πονάω φριχτά και φυσικά ούτε σε καρέκλα ούτε στο κρεβάτι ανάσκελα παρά μόνο μπρούμυτα για να κοιμηθώ δυστυχώς με διέλυσε
Την επόμενη φορά ζήτα το ξύλο να είναι ιτιά. Άμα είναι και κλαίουσα ακόμα καλύτερα. Έχει ασπιρίνη στη φλούδα, οπότε μαζί με το γαμήσι θα παίρνεις και παυσίπονο και θα είσαι οκ μετά. Με πεύκα και πουρνάρια δε γίνεται δουλειά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.455
Πόντοι
12.756

ενω αν ειχες ζητησει αποδειξη τωρα θα ήσουν ΚΥΡΙΑ :coffee:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243