Νέα

Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.455
Πόντοι
12.756
Τι απόδειξη που με τσουβαλιασε στο πορτμπαγκάζ ημιλιπόθυμη και με πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών κι έφυγε;!;!;!

ε , ησουν που ησουν στο καδο , επρεπε να βαλεις μια φωνη να σου πετάξει και την αποδειξη :coffee:

ΥΓ να δω τι αλλες δικαιολογιες θα σκεφτειτε για να φοροαποφευγετε :coffee:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.015
Πόντοι
1.406
Εγώ είμαι ο μόνος που νόμιζα ότι στο τέλος της ιστορίας θα πηγαινε στο αστ τμήμα να τον καταγγείλει? :confused:

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
613
Πόντοι
301
Ραννια για εκανες μια εβδομαδα να το ποσταρεις; γιατι μας αφησες τοσες μερες χωρις να το γνωριζουμε; ε;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Ραννια για εκανες μια εβδομαδα να το ποσταρεις; γιατι μας αφησες τοσες μερες χωρις να το γνωριζουμε; ε;
Ητανε στον καδο τυπε, δεν ειχε περσσει το σκουπιδιαρικο μια βδομαδα.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.582
Πόντοι
41.293
Τι απόδειξη που με τσουβαλιασε στο πορτμπαγκάζ ημιλιπόθυμη και με πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών κι έφυγε;!;!;!
Γιατί δεν τον καταδίδεις στο σωματείο ταξιτζήδων Θεσσαλονίκης ..τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.208
Πόντοι
206
Ειναι αληθινή πέρα για πέρα αλλά δεν μπορώ να κάνω καμία καταγγελία για προσωπικούς λόγους που δεν μπορώ να τους παραθέσω εδώ
Τυπε Ρανια αφου εισαι τελειωμενος πουστης και γουσταρεις αγριαδες και χοντρες ανωμαλιες καλα επεθες οτι επαθες, αλλα προσεχες μην μπλεξεις με τιποτα πιο περιεργους τυπους γυφτους, αλλοδαπους κτλ και ρωταμε εδω στο site που χα θηκε ο τυπος Ρανιας.:confused:
Παντως εγω να την πω την αμαρτια μου....μια μαλακια την τραβηξα με οσα περασες.:confused:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Τυπε Ρανια αφου εισαι τελειωμενος πουστης και γουσταρεις αγριαδες και χοντρες ανωμαλιες καλα επεθες οτι επαθες, αλλα προσεχες μην μπλεξεις με τιποτα πιο περιεργους τυπους γυφτους, αλλοδαπους κτλ και ρωταμε εδω στο site που χα θηκε ο τυπος Ρανιας.:confused:
Παντως εγω να την πω την αμαρτια μου....μια μαλακια την τραβηξα με οσα περασες.:confused:
Στο play είχα πάει και σταμάτησα στο δρόμο ένα διερχόμενο ταξί που να φανταστώ τι θα με έκανε. Δεν πηγαίνω να βρω όπως γράφετε γυφτους αλλοδαπούς κτλ

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.582
Πόντοι
41.293
Στο play είχα πάει και σταμάτησα στο δρόμο ένα διερχόμενο ταξί που να φανταστώ τι θα με έκανε. Δεν πηγαίνω να βρω όπως γράφετε γυφτους αλλοδαπούς κτλ
Έβαλε Καποτά ; Να έρθεις για σιγουριά στο mycheckpoint θεσσαλονικη..
Είμαστε στη διάθεσή σου

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.911
Πόντοι
1.706
Γι αυτό και τις σέβομαι απόλυτα Αφέντρα Πανδώρα. Ήμουν όπως σας έγραψα 8 χρόνια δούλα αποκλειστική κι εσώκλειστη στην τρανς Ηλέκτρα και με χρησιμοποιούσε και ως δούλα της και ως αντικείμενο εκμετάλλευσης στο οργανωμένο της dungeon βγάζοντας χρήματα από αυτό που πολλά από αυτά τα επενδύε σε εξοπλισμό πανάκριβο οπως κλουβιά σταυρους Χ δεστρες Τ μαστίγια βουρδουλες αλυσιδες χειροποδοπεδες κολαρα στραπονς όλων των μεγεθών δονητές κρεβατι με τροχό και πολλά ακόμα όπως και ρούχα εσώρουχα καλσόν γοβες μποτες πλατφορμες πέδιλα mules καλυντικα αρώματα αξεσουάρ αλλά και από τη χρήση μου σε πελάτες και πελάτισσες της. Δεν είχα προσωπική ζωή ούτε επιθυμίες παρά ήταν τιμή μου να με χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της και για την ικανοποίηση των οικονομικών της. Έβγαζε πολλά και χαιρόμουν που συνέβαλα σε αυτό με την πλήρη μου αφοσίωση και υποδούλωση. Οταν με πούλησε (γιατί έφυγε στη Γερμανία με τον δικό της) στην Αφέντρα Καίτη έκλαιγα για μέρες από το μαράζι μου πέφτοντας σε βαριά κατάθλιψη και ευτυχώς η νέα μου Αφέντρα που ήταν έμπειρη στο χώρο για πολλά χρόνια με χαπάκωνε με Xanax ώσπου να συνέλθω και υποταχθώ με τυφλή αφοσίωση στις δικιες της ανάγκες που συμπεριελάμβαναν και χρήση μου στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Συνεργάζονταν και με την Αφέντρα Έρικα για πολλά χρόνια ήδη κι έτσι τα 7 χρόνια που με είχε εσώκλειστη δούλα της όπως μου δήλωνε της έδωσα το ευ ζην της οικογένειας της. Οταν ο άντρας της έπαθε βαρύ εγκεφαλικό αποσύρθηκε για να φροντίζει αυτόν και τα εγγόνια της σηματοδοτώντας το τέλος των 15+ χρόνων υποδούλωσης μου σε βάση 24/7/365
Tυπε Ρανια, αν τα κανεις ολα οπως λες υποτακτικα ,χωρις αντιρρήσεις και σου αρεσει να νοιωθεις αντικείμενο εκμετάλλευσης ,θα χρειαστω άτομο να κανει το ντελιβερυ σβέλτα με τα πόδια γιατι χάλασε το μηχανακι.

Bonus ,θα ρίχνεις κι ενα σκούπισμα σφουγγάρισμα το μαγαζι

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.065
Πόντοι
3.846
Δεν πηγαίνω να βρω όπως γράφετε γυφτους αλλοδαπούς κτλ
Άρα είσαι δικό μας παιδί, Φασίστρω :rockon:
Λοιπόν την επόμενη φορά που θα σε πειράξουνε 40 παλουκάρια από τη Λιβαδειά θα πάνε για να πατήσουνε :knuppel:τον όποιο τσαμπουκά :headbaning1:
Εδώ κάποτε ήτανε να στείλουμε Ψωλαρχία Καταδρομών για κάποιον Μοτάρδο στη Μολδαβία, σε εσένα θα κάνουμε πίσω;

Υ. Γ.
Και για να λήγει η πλάκα από εμένα: το ότι είμαστε μια διαδικτυακή παρέα δεν σημαίνει ότι συζητάμε το καθετί που μας προβληματίζει/συμβαίνει. Ακόμα και για θέματα υγείας ανοίγονται θέματα και γράφονται διάφορα από τον κάθε σκιτζή λες και δεν υπάρχουν ιατροί εκεί έξω, BOEING...
Αυτά όφειλες να ήξερες (αντιληφθεί) ως πολύ παλαιό μέλος και στο λέω γιατί είμαι στο Διαδίκτυο ~30 έτη περνώντας από διάφορα μέρη διαβάζοντας ό,τι σου πάει στο μυαλό.
Καλό ξημέρωμα και να προσέχεις σε κάθε περίπτωση.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.455
Πόντοι
3.936
Ασυγκράτητα βίαιος και σατράπης ο νεαρός ταξιτζής μην το συζητάτε
Αν δεν είναι στην φαντασία σου αυτά που γράφεις πρέπει να πάρεις και αντιβίωση, αλλά καλού κακού πήγαινε σε ένα εφημερεύων νοσοκομείο για να σε κοιτάξουν περαιτερω.. πχ. για ρηξη πρωκτού κ.α . Υγ/ μήπως είσαι ο λιλας με τα κούτσουρα στο κώλο; Ή βλέποντας φωτό του επηρεάστηκε από αυτόν κ έφτιαξες ιστορια

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.945
Πόντοι
2.356
Αν δεν είναι στην φαντασία σου αυτά που γράφεις πρέπει να πάρεις και αντιβίωση, αλλά καλού κακού πήγαινε σε ένα εφημερεύων νοσοκομείο για να σε κοιτάξουν περαιτερω.. πχ. για ρηξη πρωκτού κ.α . Υγ/ μήπως είσαι ο λιλας με τα κούτσουρα στο κώλο; Ή βλέποντας φωτό του επηρεάστηκε από αυτόν κ έφτιαξες ιστορια
Tα φούσκωσε λίγο είναι η αλήθεια. Με 40εκ ξυλο θα είχε πάθει διάτρηση εντέρου και θα είχε σχολάσει τωρα.
Απλά άφησε τη φαντασία του να δουλέψει, για να δοκιμάσει και το συγγραφικό του ταλέντο.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Tα φούσκωσε λίγο είναι η αλήθεια. Με 40εκ ξυλο θα είχε πάθει διάτρηση εντέρου και θα είχε σχολάσει τωρα.
Απλά άφησε τη φαντασία του να δουλέψει, για να δοκιμάσει και το συγγραφικό του ταλέντο.
Δυστυχώς δεν είναι φαντασία μου ούτε τα φούσκωσα καθόλου με παλούκωνε ταυτόχρονα με το γαμησι που μου έριχνε και το ξύλο ήταν πεταμένο μετά κάτω και όταν το είδα κατάλαβα το μήκος του (κατ´ εκτίμηση) ότι ήταν 30-40 εκ. Στο παρελθόν με έχουν βάλει στραπον προσομοίωσης πουτσας αλόγου &50 &60 &80εκ. με πολύ λιπαντικό τζελ όμως και προοδευτικά. Αυτός ενώ με την τουλάχιστον 20εκ δικιά του χοντρή πουτσα με γαμουσε έχωσε και το ξύλο αυτό με βία δυνατά και χωρίς λιπαντικό και βόγγυξα μου γύρισαν τα μάτια θόλωσα και λιποθύμησα όσο με ξεσχιζε

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς δεν είναι φαντασία μου ούτε τα φούσκωσα καθόλου με παλούκωνε ταυτόχρονα με το γαμησι που μου έριχνε και το ξύλο ήταν πεταμένο μετά κάτω και όταν το είδα κατάλαβα το μήκος του (κατ´ εκτίμηση) ότι ήταν 30-40 εκ. Στο παρελθόν με έχουν βάλει στραπον προσομοίωσης πουτσας αλόγου &50 &60 &80εκ. με πολύ λιπαντικό τζελ όμως και προοδευτικά. Αυτός ενώ με την τουλάχιστον 20εκ δικιά του χοντρή πουτσα με γαμουσε έχωσε και το ξύλο αυτό με βία δυνατά και χωρίς λιπαντικό και βόγγυξα μου γύρισαν τα μάτια θόλωσα και λιποθύμησα όσο με ξεσχιζε
ειπαμε, αν δεν μας δουλευεις εδω (κατ’ εκτίμηση:confused:), πρέπει να κανεις καταγγελια.
σε διαφορετικη περιπτωση, περιμενω να μας πεις αν οι κατα καιρους ιδιοκτητες σου σε δηλωναν στο Ε1 ή/και στο Ε9, ή αν ήσουν σε μαυρη εργασια.
Επισης αν υπαρχει κωδικος στη δηλωση για υποτακτικη δουλα.
να μαθαινουμε και κατι.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom