Νέα

Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
Για να πιασεις μονο τρια χιλιαρικα σε σχεση με τα 10 που ζηταγε, σημαινει οτι εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου…
Κακο πραγμα η αλαζονεία Ραννια.

:coffee:
Ποια σας μίλησε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της;;; Μια τελειωμένη παθητική μαζόχα θυληπρεπης δούλα είμαι και δεν είμαι αλαζόνας. Η Αφέντρα Ηλέκτρα είχε αυτές τις προσδοκίες και απαιτήσεις και αυτή πήρε τα χρήματα όχι εγώ.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
Τυπε Ρανια, πιστεύεις ότι άξιζες παραπάνω?
Έμεινα έκπληκτη που έδωσε τα χρήματα αυτά για μια μαζοχα δούλα όπως είμαι εγώ. Δεν αξίζω ούτε 1€ όχι 3.000€!!! Απορώ κιόλας πως η Αφέντρα Ηλέκτρα ζητούσε τόσα χρήματα για να με πουλήσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αναμενουμε κριτικη απο τον ταριφα.
Μακάρι να εμφανιστεί

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.359
Πόντοι
2.606
Ποια σας μίλησε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της;;; Μια τελειωμένη παθητική μαζόχα θυληπρεπης δούλα είμαι και δεν είμαι αλαζόνας. Η Αφέντρα Ηλέκτρα είχε αυτές τις προσδοκίες και απαιτήσεις και αυτή πήρε τα χρήματα όχι εγώ.
σε ενδεχομενη μελλοντικη αγοραπωλησια σου τυπε ρανια η πρωτη ιδιοκτητης αφεντρα κρατησε ποσοστο μεταπωλησης ?

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
τυπε , ολοι για πουλημα είμαστε, απλά η τιμη διαφερει…
ο τυπος Ριαννας , συμπαθεστατος μεν, εκτος αγορας δε.
υποτακτικος και ακριβος ειναι σχημα οξυμωρο, πρεπει να το κοιταξει λιγο το θεμα.
Οπως ήδη έγραψα ούτε 1€ δεν πιστεύω ότι αξίζω γι αυτό κι έμεινα έκπληκτη όταν μου είπαν και οι δυο Αφέντρες τα ποσά

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
επρεπε να το διευκρινισεις απο την αρχη τυπε, για μια στιγμη νομιζαμε οτι εισαι ξιπασμενη και δεν εκτιμας το ευγενες επαγγελμα του αυτοκινητιστη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.359
Πόντοι
2.606
Δεν πρόσεξα αν τραβούσε γιατί με είχε στημένη στο παγκάκι με πλάτη προς αυτόν
εχει κυκλοφορησει μια φημη οτι το διακινει το βιντεο στο σαιτ μεσω πιεμ σε επιλεκτα μελη ο χρηστης αθηναιος:coffee:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
σε ενδεχομενη μελλοντικη αγοραπωλησια σου τυπε ρανια η πρωτη ιδιοκτητης αφεντρα κρατησε ποσοστο μεταπωλησης ?
Η Αφέντρα Ηλέκτρα έφυγε στη Γερμανία όπως έγραψα και η Αφέντρα Καίτη δεν με πούλησε απλά λόγω θεμάτων υγείας του άντρα της με άφησε ελεύθερη

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Τυπε πουλησε την ψιλη κυριοτητα και κρατησε την επικαρπια…ή μαλλον το αναποδο???:think:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
επρεπε να το διευκρινισεις απο την αρχη τυπε, για μια στιγμη νομιζαμε οτι εισαι ξιπασμενη και δεν εκτιμας το ευγενες επαγγελμα του αυτοκινητιστη.
Φυσικά και εκτιμώ τους ταξιτζήδες ακόμα και αυτόν που με ξεφτελισε και ξεκώλωσε σατραπικα μέχρι εκεί που δεν άντεξα άλλο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.359
Πόντοι
2.606
Η Αφέντρα Ηλέκτρα έφυγε στη Γερμανία όπως έγραψα και η Αφέντρα Καίτη δεν με πούλησε απλά λόγω θεμάτων υγείας του άντρα της με άφησε ελεύθερη
σε πηγε με κλουβι στο δασος του σειχ σου και σου ανοιξε το πορτι και βγηκες?

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
Τυπε πουλησε την ψιλη κυριοτητα και κρατησε την επικαρπια…ή μαλλον το αναποδο???:think:
Οχι με πούλησε κι έφυγε αποκτώντας με η ηλικιωμένη Αφέντρα Καίτη

εχει κυκλοφορησει μια φημη οτι το διακινει το βιντεο στο σαιτ μεσω πιεμ σε επιλεκτα μελη ο χρηστης αθηναιος:coffee:
Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
σε πηγε με κλουβι στο δασος του σειχ σου και σου ανοιξε το πορτι και βγηκες?
Οχι η Αφέντρα Ηλέκτρα με πούλησε στην Αφέντρα Καίτη η οποία με παρέλαβε από το υπόγειο της πωλήτριας στην άνω Περαία που με είχε κλεισμένη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.359
Πόντοι
2.606
τυπε λες η ψυχη να πουληθηκε ξεχωριστα απο το σωμα η ειναι σαν τα αρνια που βαζει ο κρεοπωλης και την σηκωταρια?:confused:

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Οχι με πούλησε κι έφυγε αποκτώντας με η ηλικιωμένη Αφέντρα Καίτη

Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό
Τυπε Ριαννα να κανεις ασφαλιστικα μετρα, εφοσον σε πουλησε επρεπε να σου κανει τα απαραιτητα σερβις, και να σε περναει ΚΤΕΟ. Εχει υποχρεωσεις η προηγουμενη ιδιοκτητρια…
τυπε λες η ψυχη να πουληθηκε ξεχωριστα απο το σωμα η ειναι σαν τα αρνια που βαζει ο κρεοπωλης και την σηκωταρια?:confused:
η ψυχη ειναι αυλο, πρεπει να δει αν εχει κρατησει πνευματικα δικαιωματα:confused:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
Τυπε Ριαννα να κανεις ασφαλιστικα μετρα, εφοσον σε πουλησε επρεπε να σου κανει τα απαραιτητα σερβις, και να σε περναει ΚΤΕΟ. Εχει υποχρεωσεις η προηγουμενη ιδιοκτητρια…

η ψυχη ειναι αυλο, πρεπει να δει αν εχει κρατησει πνευματικα δικαιωματα:confused:
Αυτά αφορούν τις ιδιοκτήτριες Αφέντρες μου και όχι εμένα που είμαι μια παθητική μαζόχα δούλα-άψυχο αντικείμενο εκμετάλλευσης γι αυτές

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Αυτά αφορούν τις ιδιοκτήτριες Αφέντρες μου και όχι εμένα που είμαι μια παθητική μαζόχα δούλα-άψυχο αντικείμενο εκμετάλλευσης γι αυτές
Μην τα λες αυτα τυπε, θα σου τη πεσουν κατι ρομποτ που απεργουν και διεκδικουν δικαιωματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom