Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.852
Πόντοι
446
Την πρώτη και κύρια ευθύνη την έχει ο Κούλης κι η κυβέρνηση των ηλιθίων....
Κατ'αρχάς ο πρεζάκιας ήταν τιμωρημένος και δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται στο ΣΕΦ !
Μην το ξεχνάμε αυτό ! Άλλο αν ο εισαγγελέας της πούτσας έκανε για άλλη μια φορά τον κινέζο !

Οι Αγγελόπουλοι , ανεξάρτητα με τα όσα λάθη έχουν κάνει στον παρελθόν και όσα θα κάνουν στο μέλλον , δεν μπορούν να εξισώσουν το προφίλ τους και την εικόνα τους με τον ΗΛΙΘΙΟ -ΠΡΕΖΟΚΑΜΜΕΝΟ , ο οποίος σέρνει σ'αυτό το γαϊτανάκι της παράνοιας και την instagramo-κορούλα του ! Ωραία διαπαιδαγώγηση ! Μπράβο !

Τα ψωμιά του Τράκη , τελειώνουν.....εγώ αυτό έχω καταλάβει και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο....

Ο Αταμάν ως πρέσβης του Τούρκικου πολιτισμού στην χώρα μας ,(τρομάρα του ) κάνει δηλώσεις που απευθύνονται σε νοητικά καθυστερημένα άτομα ....

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει , γιατί για άλλη μια φορά , βρήκε αφορμή ένα φτηνιάρικο θέμα να ρίξει στην μάπα του κοσμάκη ....κι όλα καλά....κι όλοι ευτυχισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης !

Και το μπασκετάκι πάει άκλαφτο !

Πέρα λοιπόν απ'τις οπαδικές προτιμήσεις του καθενός , το συμπέρασμα που κατά την γνώμη μου βγαίνει για άλλη μια φορά , είναι ότι αυτή η χώρα είναι ΕΝΤΕΛΩ΅΅Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ !!!!!

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
824
Πόντοι
96
Κλαψ

Συνημμένα

• 494782471_10067134836679640_1609239381628011138_n.jpg
    494782471_10067134836679640_1609239381628011138_n.jpg
    460,7 KB · Εμφανίσεις: 11

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.193
Πόντοι
7.745
Κατ'αρχάς ο πρεζάκιας ήταν τιμωρημένος και δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται στο ΣΕΦ !
Μην το ξεχνάμε αυτό ! Άλλο αν ο εισαγγελέας της πούτσας έκανε για άλλη μια φορά τον κινέζο !

Οι Αγγελόπουλοι , ανεξάρτητα με τα όσα λάθη έχουν κάνει στον παρελθόν και όσα θα κάνουν στο μέλλον , δεν μπορούν να εξισώσουν το προφίλ τους και την εικόνα τους με τον ΗΛΙΘΙΟ -ΠΡΕΖΟΚΑΜΜΕΝΟ , ο οποίος σέρνει σ'αυτό το γαϊτανάκι της παράνοιας και την instagramo-κορούλα του ! Ωραία διαπαιδαγώγηση ! Μπράβο !

Τα ψωμιά του Τράκη , τελειώνουν.....εγώ αυτό έχω καταλάβει και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο....

Ο Αταμάν ως πρέσβης του Τούρκικου πολιτισμού στην χώρα μας ,(τρομάρα του ) κάνει δηλώσεις που απευθύνονται σε νοητικά καθυστερημένα άτομα ....

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει , γιατί για άλλη μια φορά , βρήκε αφορμή ένα φτηνιάρικο θέμα να ρίξει στην μάπα του κοσμάκη ....κι όλα καλά....κι όλοι ευτυχισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης !

Πέρα λοιπόν απ'τις οπαδικές προτιμήσεις του καθενός , το συμπέρασμα που κατά την γνώμη μου βγαίνει για άλλη μια φορά , είναι ότι αυτή η χώρα είναι ΕΝΤΕΛΩ΅΅Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ !!!!!
κυβερνηση τσίρκο που δεν τολμάει να τιμωρήσει τον ολιγαρχη υβριστή και εκβιαστη

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
824
Πόντοι
96
Mε φούντα

Συνημμένα

• 502582061_1124631503044378_3982258752004981875_n.jpg
    502582061_1124631503044378_3982258752004981875_n.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 8
  • Like
Αντιδράσεις: stelda

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
100% βαζελος ειναι ο πρεζακιας.αυτο ειναι οι βαζελοι.
Ισχυει τυπε κι ειμαι σιγουρος οτι αν τον δεις θα του το πεις στα μουτρα
Διοτι οι γαβροι ειναι αντριωμενοι,με @@
Κι οχι @@αντρειωμενοι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.482
Πόντοι
6.035

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.482
Πόντοι
6.035
Το μόνο ευχάριστο, σε κάθε γήπεδο του χρόνου θα ακούγονται τα συνθήματα για Τουρκία
εγω θελω μηνυσεις και αρχης γενομενης απο παρασκευη,ανοιξε τον χορο ο πρεζακιας ας συνεχιστει.
γιωργη δωσε τον καλυτερο σου εαυτο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.482
Πόντοι
6.035
του δε ποιντ οπως παντα
βλεπω εσας τους παντελωνατους απο προεδρους μεχρι οπαδους οποτε λεω ας πω κατι να ριξω τους τονους γιατι κρεμονται τα μπαλακια σας απο την τιμιοτητα που σας διακρινει.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.852
Πόντοι
446
κυβερνηση τσίρκο που δεν τολμάει να τιμωρήσει τον ολιγαρχη υβριστή και εκβιαστη
Τι να τολμήσουνε ρε συ ? Ποιοι να τολμήσουνε ?

Εδώ μιλάμε για χρήμα και πολύ χρήμα....και μπροστά σ'αυτό ,τουμπεκί ψιλοκομμένο , όλα τ'άλλα πάνε περίπατο.....κι αυτόφωρα και εισαγγελικές παρεμβάσεις και τα πάντα όλα....

Ωραίο παράδειγμα δίνουν στα νέα παιδιά που αυτήν την περίοδο γράφουν και πανελλήνιες εξετάσεις....

Ας βάλουν λοιπόν ένα τέτοιο αντίστοιχο θέμα στην έκθεση ιδεών , κι ας βαθμολογήσουν με άριστα , τα "τσακάλια" του υπουργείου παιδείας τους διαγωνιζόμενους που επικροτούν , εποικοδομητικούς διαλόγους , αντίστοιχους με αυτούς που έκανε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Βρούτσης σήμερα !

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
βλεπω εσας τους παντελωνατους απο προεδρους μεχρι οπαδους οποτε λεω ας πω κατι να ριξω τους τονους γιατι κρεμονται τα μπαλακια σας απο την τιμιοτητα που σας διακρινει.
Τυπε δε μ αρεσουν οι υψηλοι τονοι
Δε μ αρεσει ουτε η συμπεριφορα του dpg, δε μ εκφραζει ουτε το υφος ουτε η αθλια αισθητικη του,στους γιους μου βλαμμενο τον ανεβοκατεβαζω κι ειμαι του χωρου (επαγγελματικα εννοω)
κρατα το αυτο και παμε απο δω κ κατω
Υπαρχει ενα τεραστιο αλλα
Ν ακουω αυτους που αποθεωναν τη Ριζουπολη, τις μαγκιες του χοντρου στη Λεωφορο(σουλατσο με τριαντα μπραβους στο γκαζον,να βοσκησει ) τα ντου στο Σισε κλπ να ηθικολογουν ειναι σαν ν ακουω την πουτανα να κατηγορει οσες γαμιουνται
Επισης ν ακουω διαφορα αστεια για τον Αταμαν με ανακατευει
ΟΣλουκας ηταν μαγκας που πανηγυρισε τιτλο στην Πολη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια στην πλατη και βλεπω ποσο...εθνικο σεβασμο του δειχνετε
Απολυτως σωστο ειναι αυτο που ειπε ο Αταμαν κι αν ηταν Ελληνας θα τον χειροκροτουσατε και τα λεγε στην Πολη

Οσο για τις νυφιτσες τους δροσερους ,αυτοι ειναι οι ιδιοι που δινουν διαπιστευσεις σε Μιρωτσους,Ιωσηφ κλπ για να τραμπουκιζουν .Μιλαμε για συλοογο που εχει ΠΡΟΕΔΡΟ τον Κουντουρη!!!!Ποιον ? Τον Κουντουρη της Παιανιας ,τον Κουντουρη της 7
Για την κουραδα το Λεπενιωτη αστο,να μην ανοιξει το στομα μου
Αυτα.Κουραστηκα και πιθανοτατα κουρασα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.483
Πόντοι
5.006
Το γεγονος οτι εκαναν γι ακομα μια φορα πισω θα ειναι η ταφοπλακα του τμηματος.

Ο πρεζακιας ελεγε οτι θα γαμησει την ανηλικη κορη του ενος, εκανε κωλοδαχτυλα σε ολο το γηπεδο, τραμπουκιζε μπατσους, διεφυγε απο αυτοφορο και ουτε να του απαγορευτει η εισοδος στα υπολοιπα ματς δεν καταφεραν.

Αντι να ριξουν μπουρλοτο και να ακυρωθει το μπουρδελο το πρωταθλημα του τζανκου εκαναν πισω. Για να ρθει ο Αταμαν στο ΣΕΦ που ειπε οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι μπασταρδοι.

Μια ζωη στην καρπαζια θα ειναι τ αδερφια οσο δεν το πανε στα ακρα.

δεν υπαρχει σωτηρια τυπε...δυστυχως τα αναρχιδα αδερφια αγορασαν το ιερο σημα και ονομα του ολυμπιακου μας και το καπιλευονται εδω και χρονια...:cry:

μιλαμε οι τυποι βγαλανε κοινη ανακοινωση με τον βαζελο!!!!!!!για ενα ματς που δεν επεσε ουτε χαρτσοπετσετα μεσα!!!!!
επειδη ηρθε ενας πρεζακιας που θιχτηκε επειδη του βρισαμε την ΕΝΗΛΙΚΗ κόρη του!!!!!!!ενω μια μερα πριν ελεγε οτι θα ερθει στο σεφ για να τον βριζουν 15χιλιαδες!!!!!
μαλάκα μπορουμε να λεμε στο γηπεδο ή θα μας το κοψουν και αυτο?????:think::confused:

αδιανοητα πραγματα!!!!!βγαλαμε κοινη ανακοινωση με τον βαζελο, ουσιαστικα ζητωντας συγγνωμη για ο,τι εγινε και υποσχομαστε οτι θα ειμαστε καλα παιδια απο εδω και περα.....ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!απλα βριζαμε!!!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.639
Πόντοι
28.246
Δε μ αρεσει ουτε η συμπεριφορα του dpg, δε μ εκφραζει ουτε το υφος ουτε η αθλια αισθητικη του,στους γιους μου βλαμμενο τον ανεβοκατεβαζω κι ειμαι του χωρου (επαγγελματικα εννοω)
κρατα το αυτο και παμε απο δω κ κατω
Υπαρχει ενα τεραστιο αλλα
Ν ακουω αυτους που αποθεωναν τη Ριζουπολη, τις μαγκιες του χοντρου στη Λεωφορο(σουλατσο με τριαντα μπραβους στο γκαζον,να βοσκησει ) τα ντου στο Σισε κλπ να ηθικολογουν ειναι σαν ν ακουω την πουτανα να κατηγορει οσες γαμιουνται
Επισης ν ακουω διαφορα αστεια για τον Αταμαν με ανακατευει
ΟΣλουκας ηταν μαγκας που πανηγυρισε τιτλο στην Πολη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια στην πλατη και βλεπω ποσο...εθνικο σεβασμο του δειχνετε
Απολυτως σωστο ειναι αυτο που ειπε ο Αταμαν κι αν ηταν Ελληνας θα τον χειροκροτουσατε και τα λεγε στην Πολη

Οσο για τις νυφιτσες τους δροσερους ,αυτοι ειναι οι ιδιοι που δινουν διαπιστευσεις σε Μιρωτσους,Ιωσηφ κλπ για να τραμπουκιζουν .Μιλαμε για συλοογο που εχει ΠΡΟΕΔΡΟ τον Κουντουρη!!!!Ποιον ? Τον Κουντουρη της Παιανιας ,τον Κουντουρη της 7
Για την κουραδα το Λεπενιωτη αστο,να μην ανοιξει το στομα μου
Αυτα.Κουραστηκα και πιθανοτατα κουρασα
Ψιτ, ο Σλούκας αρνηθηκε να πιασει στα χερια του πανό για τους εορτασμους για τον Κεμαλ. Απλα σταθηκε διπλα στους συμπαιχτες του στην Φενερ χωρις να το ακουμπησει καν. Τον καλεσαν για απολογία.

Εσεις του γυρεψατε και συγγνωμη του Αταμαν και η ΚΑΕ σφυριζε αδιάφορα.

Τελευταία τροποποίηση:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
Ισχυει τυπε κι ειμαι σιγουρος οτι αν τον δεις θα του το πεις στα μουτρα
Διοτι οι γαβροι ειναι αντριωμενοι,με @@
Κι οχι @@αντρειωμενοι
τυπε,εσυ επισης εισαι 100% βαζελος.τετοιος βλακας,μονο την ομαδα σου θα μπορουσε να υποστηριζει.ολη η ελλαδα ειδε ενα μαλακισμενο πρεζονι να λεει "εγω εσενα,θα σου γαμησω την κορη" και τωρα να ορκιζεται πως ειπε "βλεπετε;θελουν να μου γαμησουν την κορη".ειστε αναρχιδοι μεχρι το μεδουλι,γελανε μαζι σας μεχρι και οι εθνικοι αλεξανδρουπολης κι εσεις καμαρωνετε.
ειλικρινα,τι μπορουμε να συζητησουμε;

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.048
Πόντοι
2.306

Ταυτίζομαι τυπε.. Ολοσωστος.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
τυπε,εσυ επισης εισαι 100% βαζελος.τετοιος βλακας,μονο την ομαδα σου θα μπορουσε να υποστηριζει.ολη η ελλαδα ειδε ενα μαλακισμενο πρεζονι να λεει "εγω εσενα,θα σου γαμησω την κορη" και τωρα να ορκιζεται πως ειπε "βλεπετε;θελουν να μου γαμησουν την κορη".ειστε αναρχιδοι μεχρι το μεδουλι,γελανε μαζι σας μεχρι και οι εθνικοι αλεξανδρουπολης κι εσεις καμαρωνετε.
ειλικρινα,τι μπορουμε να συζητησουμε;
Τυπε το βλακασ στο επιστρεφω με τοκο :ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ
Οσο για το αναρχιδοι - σε αποδειξη της βλακειας σου- δεν ειναι οπαδικος προσδιορισμος
πχ αναρχιδος ειναι οποιος βριζει καποιον μεσω πληκτρολογιου

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.922
Πόντοι
606

παιδια ο αθηναιος 44 με εστειλε 0,50 λεπτα με το i bank της εθνικης και με ειπε να σας πω οτι αυτος που κανει μονοζυγο ειναι η Παναθα στο Μπασκετ και η Χοντρη ο Ολυμπιακος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.482
Πόντοι
6.035
Δε μ αρεσει ουτε η συμπεριφορα του dpg, δε μ εκφραζει ουτε το υφος ουτε η αθλια αισθητικη του,
κραταω αυτό μόνο που με καλύπτει και είναι αυτό που ζητάω απο τους παναθηναικούς αλλα΄μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ενάς να τον καταδικάσει τόσο καιρό και συνέχεια τον δικαιολογούνε.
για ολα τα υπόλοιπα μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση αλλά θα κουράσουμε και κλείνω με τον αταμαν δικαιώμα του να υπερασπίζεται την πατρίδα δεν έχει καμία δικαιολογία να βρίζει ελλήνες οπαδούς.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.920
Πόντοι
10.656
Ψιτ, ο Σλούκας αρνηθηκε να πιασει στα χερια του πανό για τους εορτασμους για τον Κεμαλ. Απλα σταθηκε διπλα στους συμπαιχτες του στην Φενερ χωρις να το ακουμπησει καν. Τον καλεσαν για απολογία.

Εσεις του γυρεψατε και συγγνωμη του Αταμαν και η ΚΑΕ σφυριζε αδιάφορα.

Βασικα δεν ειχα ιδεα οτι ειχε γινει αυτο...

"Ο Κώστας Σλούκας έσπευσε να εξηγηθεί μετά το τέλος του αγώνα και, θέλοντας να “κατευνάσει τα πνεύματα”, τόνισε: «Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα».

Στηρίζει τον Σλούκα ο Ερνέμ Τσαν

Τη στήριξή του στον Έλληνα διεθνή γκαρντ, έσπευσε να εκφράσει δημόσια ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, Ερνέμ Τσαν. Ο Τούρκος προπονητής έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά την αφοσίωσή μου στη σημαία της Τουρκίας και στον μεγάλο μας ηγέτη, Ατατούρκ. Ο Κώστας Σλούκας έχει δείξει σεβασμό στην χώρα μας, στην σημαία μας και στον ηγέτη μας από τη πρώτη μέρα που βρέθηκε στον σύλλογο»."

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom